Sephora - Sculpting Disk

Sephora - Sculpting Disk sam htjela već sigurno zadnje dvije godine. Napokon sam ga ugrabila (i to zadnji primjerak u trgovini) I ne mogu vam opisat svoje oduševljenje s njim, a vjerujem da će se i vama svidjeti, ako nastavite čitati ;)



Sephora - Sculpting Disk

Sephora - Sculpting Disk

Ovaj proizvod dolazi u čvrstoj, plastičnoj, crnoj okrugloj kutijici, sa velikim ogledalom ispod poklopca. 
Težina ovog diska je 22 grama (Malu Wilz bronzer je za 2 grama teži - orijentacije radi).

Ispod poklopca se kriju tri odjeljka koja sadrže bronzer, puder u kamenu i highlighter. Sve ono što vam je potrebno u ljetnim mjesecima, kada uglavnom nosimo lakši makeup, naći će te u ovom proizvodu. 

Bronzer B01 (krajnje lijevo na slici) - je mat, jako prirodan na licu i ima diskretne svjelucave čestice u sebi, idealan je kao bronzer i za konturiranje lica. 

Puder u kamenu D20 (u sredini) - je isto mat, puder više naginje prema žutom ili toplom pod tonu kožu. A i slovo D prije broja znači Doree (fr. gold/hr.zlato) što znači da je pogodniji za cure sa toplim ili žutim tonom kože. Dok oznaka R kod Sephorinih pudera znači Rosee (fr.pink/hr.rozo) za cure koje su hladnijeg podtona kože. 
Puder ima solidno prekrivanje, na licu je lagan i ostavlja lice glatkim.

Highlighter I20 (krajnje desno) - je shimmerast, ostavlja lagani i suptilni nježno roskasti sjaj na licu, jako lijepo izgleda ako ga se stavi poviše bronzera, ali naravno da ga možete kombinirati s čim želite i gdje želite (obrazi, nos, ispod obrve, unutrašnjost oka...) ovisno kako netko voli. 

Swatchevi:

sa blicem (realne boje - sorry zbog loše slike)
Sephora Sculpting Disk

dnevno svijetlo
Sephora Skulpting Disk


Sephora - Sculpting Disk

Zaključak: Ovaj me je proizvod stvarno oduševio. Sve mi odgovara i zadnjih dana najviše posežem za njim (možda zbog toga što je novi !? :D ) Volim multinamjenske proizvode koji su svi iskoristivi i koje se mogu međusobno kombinirati. Svakako nešto što itekako vrijedi imati, platila sam ga po punoj cijeni od 109,00 kn (on nije bija na sniženju povodom zatvaranja) i mislim da vrijedi svake kune!


Što vi mislite o Sephora - Sculpting Disku? Sviđa li vam se?
Maja xx





2 komentara:

~ I N S T A G R A M ~