Maybelline Color Tattoo - #40 Permanent Taupe & #55 Immortal Charcoal

Moram priznat kad sam vidjela promo slike ovih sjenila, pomislila sam kako je Maybelline kopirao L'oreal Infallible sjenila, ali kad su mi stigla, primjetila sam da nemaju nikakvih sličnosti.

Maybelline Color Tattoo sjenila imaju jako neobičnu teksturu, na dodir su mekana i kremasta, ali se par trenutaka nakon nanošenja doslovno fiksiraju na kožu i ne mrdaju. Napominjem da ja nemam masne kapke i nisam koristila bazu za sjenila dok sam ih koristila i izdržali su mi cijeli dan na kapcima. Piše na ambalaži da traju 24 sata, toliko dugo ih nisam nosila, pa vam ne mogu reć iz svog iskustva da li je to točno, ali s ozbirom kako se fiksiraju, vjerujem da bi i izdržali ta 24 sata. Pogodni su i za cure sa osjetljivim očima. 

lijevo: Permanent Taupe desno: Immortal Charcoal

lijevo: Permanent Taupe desno: Immortal Charcoal


lijevo: Permanent Taupe desno: Immortal Charcoal


#40 Permanent Taupe je mat ljubičasto - smeđe - siva nijansa. Jako neobična boja, koja je nosiva tokom cijelog dana, a i mogu je nositi cure bilo kojeg tona, jer odgovara svima. Meni osobno je predivna i nemam niti jednu sličnu njoj i drago mi je da je Maybelline izbacio jednu ovakvu nijansu.

#40 Permanent Taupe

dnevno svijetlo
#40 Permanent Taupe

sa blicem
#40 Permanent Taupe

sa blicem
#40 Permanent Taupe

dnevno svijetlo
#40 Permanent Taupe


 #55 Immortal Charcoal je divna antracit sivo crna metalik boja. Dugo sam tražila tamno sivu boju sa primjesom crne, ova je pravi pogodak i nosim je skoro svaki dan, pogodna je za dnevni i noćni look. Može se koristiti i kao eye liner.

#55 Immortal Charcoal



sa blicem
lijevo: Permanent Taupe desno: Immortal Charcoal


dnevno svijetlo 
lijevo: Permanent Taupe desno: Immortal Charcoal



Dolaze u staklenoj okrugloj ambalaži, tvornički zalijepljeni sa naljepnicom, stoga znate po tome da li je sjenilo već otvarano. 
zaštitna naljepnica


Nažalost još se ne mogu kupiti u našim drogerijama, ali nadam se da će se moći ubrzo. Ja sam svoje naručila na feelunique za 4.99 funte sa besplatnom poštarinom, a težine su 4.2 grama. Trajat će jako dugo jer su dobro pigmentirana i intenzivna. 
Dolaze u nekoliko boja, a kako sve boje nisu bile na feelunique, naručila sam one koje su mi se najviše svidjele. A, na slici dolje možete vidjeti i preostale nijanse. 

Maybelline Color Tattoo 24h izvor


Probala sam ih koristiti na nekoliko načina, ali mi se najbolje pokazalo nanošenje prstima. Četkica pokupi previše sjenila i raznosi mi sjenilo neravnomjerno po kapcima, dok sa prstima utapkam sjenilo na kapke i izgleda puno bolje, intenzivnije i ravnomjernije, morate biti brzi sa nanošenjem jer se brzo suše, a kad se osuše nema više mrdanja :) Sviđa mi se što se mogu nanijeti u više slojeva, a da mi ne otežavaju kapak. Svakako ih preporučam. 


Jeste već uočili ova Maybelline Color Tattoo sjenila? Sviđaju li vam se ove nijanse?
Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. Mene zanimaju ova sjenila jer su valjda spominjana u svakom drugom blogu koji pratim i nijanse izgledaju divno no ja nisam sklona tim kremastim sjenilima koja su zapravo savršena za šminkanje na brzinu ali nekako nema taj "klik" sa tom teksturom na očima ;).
    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumin te, tako je i meni bilo, ali boje i intenzitet su prevladale. Ona se ionako ponašaju ka obična sjenila kad se posuše na kapcima. Ali kužim poantu! ;)

      Izbriši
  2. Kada sam vidjela recenziju ponadala sam se da su barem stigla u Hr, posto ih u Bosni nema naravno, ali izgleda ni tu nista :( Meni se svidja Bad to The Bronze i toliko zelim da je imam, tako da cu najvjerovatnije i ja u online pohod.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bad to the bronze je isto prekrasna i nju sve gledam kao sljedeću, ali imam previše sličnih nijansi. I držin fige da nam ubrzo stignu u drogerije. :)

      Izbriši
  3. ja si planiram naruciti edgy emerald pomegranate punk, bad to the bronze i tough as taupe :D (Niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uz bad to the bronze, pogmegranate punk je boja koju bi baš volila kupit. Šteta šta je nema na feelunique, a na e bayu mi se ne daje priko 50 kn sa pt. :)

      Izbriši
  4. Iako Maybelline ne volim naročito ovo mi se mnogo sviđa, gledam ih već neko vreme po blogovima i nadala sam se da su stigle makar u Hrvatsku :( Permanent Taupe je posebno krasna nijansa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih isto baš ne koristim, nekad davno jesam njihove maskare, dok nisam ugledala ova sjenila. Nadam se da će ubrzo stići i kod nas, ako saznam javim! ;) Slažem se s tobom, Permanent Taupe je baš posebna nijansa. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~