Max Factor Face Finity 3u1 (primer, korektor i puder) #75 Golden i #77 Soft Honey

Max Factor je nedavno lansirao još jedan makeup proizvod -  Face Finity All Day Flawless 3u1, koji bi trebao obavljati 3 funkcije; ponašati se kao primer, kao korektor i kao puder - 3u1.



Max Factor 
Face Finity #77 Soft Honey



Kako sam svoj primjerak osvojila prilikom Facebook nagradne igre koju je Max Factor imao prošli mjesec, bila sam u mogućnosti izabrati nijansu. U Aglesess Elixir puderu sam bila nijansa #60 - Sand, te mi je na poklon poslana nijansa #77 Soft Honey (koja je ujedno i jedna od novih nijansi koje su uvedene na tržište), uz potonjeg, preostale nijanse koje možete pronaći su  #40 Light Ivory, #45 Warm Almond, #47 Nude, #50 Natural, #55 Beige, #75 Golden i #80 Bronze.

Dolaze tvornički zaštićeni sa prozirnom folijom, u jednostavnom staklenom, prozirnom pakiranju sa pumpicom, količine 30 ml, a cijena im je 99,90 kn u drogerijama.

Danas vam donosim usporedne recenzije nijanse #75 Golden i #77 Soft Honey, jer sam prilikom posljednje posjete Kozmu dobila tester #75 Golden nijanse (pa vam savjetujem, ako već niste, da pitate prodavačice u obližnjem Kozmu tester na probu).



Tekstura samog pudera je polu gusta i jako laka za nanošenje. Podloga se super lako blenda, doslovno klizi na licu, a kao najbolji način nanošenja pokazali su mi se prsti, jer s njima najbolje rasporedim puder na licu. Jako je lagan, te  lice ostavlja glatkim i matiranim, skoro pa besprijekornim.

na suncu
lijevo: #75 Golden       desno: #77 Soft Honey

dnevno svijetlo 
lijevo: #75 Golden            desno: #77 Soft Honey

sa blicem


na suncu 
lijevo: #75 Golden    desno: #77 Soft Honey

dnevno svijetlo

sa blicem


Namjena ovog pudera je da se nanosi u dva sloja, prvi sloj služi kao funkcija primera, dok je drugi sloj za prekrivanje, te ako želite na pojedine dijelova lica, prekriti nepravilnosti možete ga koristiti kao korektor. Ima srednje do jako prekrivanje ovisno o sloju nanošenja.

Ja sam ga probala u svim kombinacijama,  i najdraže mi ga je nanositi samo u jednom sloju, jer mi ne treba puno prekrivanja, a i tako je prirodniji na licu, a to osobno više preferiram. Dok sa dva sloja lice mi već izgleda pomalo zabetonirano, jer ne volim da osjetim "težinu" makeupa na licu i nažalost oksidira mi prilikom nanošenja drugog sloja, pa mi lice dobije tamniju boju, u odnosu na jedan sloj nanošenja, te ga potom stavim na pojedina mjesta na licu gdje treba dodatno prekrivanje kao npr. podočnjaci.  Trajnost na mojoj mješovitoj koži je oko 6 sati, s tim da ravnomjerno blijedi, ali i dalje solidno matira lice.

Na slici ispod sam nanijela nijansu #77 Soft Honey, samo u jednom sloju, bez prekrivanja podočnjaka, kao što je i vidiljivo :D

dnevno svijetlo
bez pudera

dnevno svijetlo
sa puderom 
#77 Soft Honey



Zaključak: Jako sam zadovoljna sa ovim puderom, zaista radi to za što se i reklamira. Možete s njim isprobavati razne kombinacije i vidjeti kako vam najbolje odgovara. Za cure sa suhom kožom prepručujem da prije nanošenja ovog pudera dobro hidratizraiju kožu sa kremom, ako se već i odluče za kupnju.


P.S. Ako se niste uključili u prvo blog darivanje, još imate vremena, a detalje možete potražiti ovdje

Kako vam se sviđa novi Max Factor puder? Jeste ga već primjetili na policama drogerija ili reklami?
Maja xx

Broj komentara: 5:

  1. Danas sam si uzela nude nijansu :) Nisam ga jos stigla isprobati...

    OdgovoriIzbriši
  2. I da, sad sam skužila da je #47 nude u biti ta druga nova nijansa, koja mi je nedostajala u popisu nijansi!:) Hvala

    OdgovoriIzbriši
  3. cini mi se da sam danas probala ovaj puder nijansa caramel, broj 85! s obzirom da sam tamnoputa, i tesko pronalazim puder koji nije svetliji od mog lica, jako sam se obradovala, konacno nesto sto mi pase ;)
    sve pohvale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači ima još tamnija nijansa #80? Ima ih previše :) baš mi je drago da ti se sviđa, jer je puder zaista odličan

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~