Maybelline proizvodi

Nedavno sam dobila upit kada bi mogla recenzirati Maybelline proizvode koje sam kupila u Mulleru povodom 25% na kompletnu dekorativnu kozmetiku. Ispalo je neplanski, pa stoga, današnji post posvećujem Martini! ;)


Kao što možete primjetiti na slici poviše, uz kupnju Maybelline Colossal maskare, na poklon se dobivaju MNY sjajilo i sjenilo. Inače, ovo nisu bile jedine boje sjenila i sjajila za izabrati, bilo ih je raznih i zaista mi se bilo teško odlučiti, ali srećom kad sam sve isprobala kod kuće, ispostavilo se da su pun pogodak. 
Cijena ovog seta u Mulleru je 73,90 kn.


Do sada sam koristila samo Maybelline maskare koje su mi se pokazale kao odlične, a sjajila i ova mono mat sjenila nisam nikad do sada koristila i ovo je bila idealna prilika za probu. 

Colossal 100% Black maskara dolazi u veseloj žutoj ambalaži, klasična je četkica, sa popriličnom tvrdim čekinjama koje omogućuju da se trepavice bolje razdvoje. Formula maskare sadrži kolagen, te pomaže u produljivanju trepavica. 
Svidjela mi se odmah nakon prvog nanošenja, jer je nema previše na četkici da slijepi trepavice, kako mi se obično i dogodi sa maskarama koje tek kupim i ostaje taman koliko treba na samoj četkici da ne stvara grudice na trepavicama. Lijepo produži i uvije trepavice, nije mi se preslikavala, ali mi je trebalo malo duže da je skinem sa uljnim odstranjivačem vodootporne šminke. Svakako, meni se osobno jako sviđa i svakako bi je preporučila. Cijena je oko 70 kn u drogerijama za 10,7 ml proizvoda.



U nastavku možete vidjeti kako izgleda na mojim trepavicama (nanijela sam je samo na gornje trepavice)



bez maskare

jedan sloj

dva sloja


MNY sjenilo u nijansi #337 - je još jedan prekrasna shimmer tamno crvena - ljubičasta (bordo?) boja sjenila, koju nemam u svojoj kolekciji, ima sličnih, ali nisu iste. :D Prekrasna jesenska boja, idealna za dnevni look. Kako izgleda na oku, možete pogledati na slikama sa maskarom. 

MNY mono sjenila dolaze u plastičnom i ne baš kvalitetnom pakiranju, sa zanimljivim printom na prednjoj strani poklopca. Nažalost, ne znam koja je težina ovog sjenila, jer nigdje na pakiranju ne piše. Cijena je oko 30- ak kn u drogerijama.
Sjenilo se lijepo nanosi na kapke, ne trusi se, ne uvlači se u bore i nisam koristila bazu dok sam ga koristila, na kapcima mi je izdržalo oko 5 sati (nemam masne kapke),  a vjerujem da bi i duže, da nisam skinula šminku. 

dnevno svijetlo
MNY #337

dnevno svijetlo 
MNY #337

sa blicem MNY #337

MNY sjajilo za usne u nijansi #481 - sjajilo koje bojom odgovara sjenilu. :) Idealna kombinacija i sve ono što je curama potrebno za svakodnevni brzinski makeup. 
Diskretna svijetlo ljubičasto - crvenkasta boja, sa sitnim sjajim jedva primjetnim česticama, koje ne grebu usne. Predivnog mirisa i jako ugodnog osjećaja na usnama. Nisam primjetila da mi isušuje usne, ali to ne mogu 100% tvrditi, jer non stop usne mažem labelom. :)

Dolazi u jednostavno plastičnom pakiranju, sa isto tako zanimljivim printom te klasičnom četkicom za sjajila. Količina mu je 5 ml, a cijena negdje oko 20- ak kn. 

sa blicem
MNY sjajilo #481

dnevno svijetlo 
MNY sjajilo #481

MNY sjajilo #481

MNY sjajilo #481

dnevno svijetlo
lijevo: MNY sjenilo #337              desno: MNY sjajilo #481

sa blicem
lijevo: MNY sjenilo #337            desno: MNY sjajilo #481


Zaključak: Ugodno sam iznenađena sa kvalitetom ovih proizvoda uzimajući u obzir cijenu. Sjenilo i sjajilo me zaista oduševilo, a za maskaru sam znala da ne mogu pogriješiti, jer me Maybelline maskare do sada nisu nikad iznevjerile. Stoga, ako već koristite Maybelline maskare, kupnjom ovog seta ne možete ništa izgubiti, jedino možda u moru silnih boja sjajila i sjenila, jer će biti teško izabrati. :) I dobro provjerite da li je sve u pakiranju, jer sam primjetila da u pojedinim pakiranjima nedostaje sjenilo ili sjajilo :-/


Sviđa li vam se ovaj set? Da li ste ga već vidjele/kupile?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Ja posle dela gde spominješ 25% popusta više ništa nisam videla :)))
    Sad ozbiljno, sviđaju mi se i maskara i boja te senke, super kupovina!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahhahah... hvala! I ja sam ugodno iznenađena sa sjajilom i sjenilom.

      Izbriši
  2. E sad ću i ja kupiti tu maskaru, vidim svi je hvale. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ne možeš pogriješiti, maskare su odlične! ;)

      Izbriši
  3. Na kraju su bolji ispali sjenilo i sjajilo nego ta maskara :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, moran priznat da si u pravu. Sjajilo i sjenilo imaju ionako odličnu pojedinačnu cijenu, a maskara ima boljih za te novce, pa čak i jeftinije. :)

      Izbriši
  4. Ja već dugo koristim MNY maskare, i super su mi..neki dan sam bila s prijateljicom na cugi i prolazile smo pored nekoš "štanda" s golden rose kozmetikom, i vidjela sam maskaru u istom pakiranju kao i MNY maskare,baš ovako zuta, i uzmem ja nju čisto da probam, nisam primjetila nikakvu razliku , odlična mi je,a cijena joj je 29kn, sad sam malo skrenula s teme,ali na to me podsjetila ova maskara.haha :) pozz. Nevena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, super. Nisan do sad probala GR maskare, ali neke druge proizvode jesam i super su mi, tako da ne sumnjam ni u ovu maskaru. :) Hvala na informaciji! ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~