Smotanost na djelu!

Dam se kladit da ne postoji osoba smotanija od mene... a, ubrzo će te saznati i zašto, jer je ovaj put  moja smotanost popraćena slikama, a da provedete sa mnom 24 sata, kladim se da bi se i sami u to uvjerili. I više nego jednom.

Nisam mislila da ću pisati još jedan post danas, ali igrom slučaja, ideja je došla sama od sebe ... zanima vas od kud mi ideja ... e, pa evo je ...






Bi li se i vama steglo oko srca da vam se dogodi ovo? Najviše mi je žao Essence highlightera  i Too Faced Leopard Bronzer koji su doživjeli totalku (bronzer sam srećom uslikala i swatchala prije nezgode)

I reklama za Chanel, kao što vidite ostao je netaknut! Dokaz koji potkrepljuje činjenice, da se pečenim Chanel rumenilima neće dogoditi ništa i da padnu sa 2 metra visine. 


Da li se vama dogodilo ovako nešto i u ovolikoj količini?
Maja xx

24 komentara:

  1. nije i bolje da nam se nije dogodilo. i cini mi se da su i sleek rumenila relativno dobro prosla :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sleek rumenila su ok, samo je rose gold malo ispao iz ležišta, pa se pomjerija. Mislim da sam još u nekakvom šoku, nije mi još došlo do glave kako treba :D

      Izbriši
    2. hahaha. a bas mi je zao. to ne zelim nikom da se dogodi :(

      Izbriši
    3. Da, ne želim ni ja.. ali što je tu je.. dogodi se svakome barem jednom u životu :D (meni će vjerojatno još koji put, da opravdam svoju smotanost) :D

      Izbriši
  2. Mamaaaaaaaaaaaaa!!! :(
    Al da....i ja sam podjednako smotana! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima nas :D a, šta da ti kažem.. u biti ne znam šta da kažem, riječi su suvišne :D

      Izbriši
  3. koji peh! :S... ajd bar nije puklo ni jedno ogledalo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Oooooo, kakav tužan prizor! :( :( A baš mi je žao :(
    Probaj da spasiš šta se spasti može, meni je ispalo Inglotovo rumenilo, ali sam ga popravila i skoro je kao pre (objavila sam i tutorijal...da, neki postovi na blogu nastaju neplanirano :) )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, pročitala sam članak na tvom blogu i sjetila se da sam već pisala o tome, kad sam pisala o pigmentima i kako ih prešati. Probat ću ga spasit i opet napisati post.. sad samo trebam kupiti alkohol.. ne znam na što će to sličit na kraju, jer su bile 3 boje leopard uzorka.. ali svakako ću probat "popraviti" stanje. Hvala šta si me sitila! ;)

      Izbriši
    2. ovaj koji ima leopard uzorak mozda bi trebala do kraja u sitno smrviti da ti dode jednaka boja :D

      Izbriši
  5. a, tako će i biti, jer nema šanse da se vrate tri boje natrag posebno.. sve će na kraju bit jedna boja, tko zna na šta će sličit :D valjda će poslužit ka rumenilo/highlighter.. ma za nešto oće, ali mi je ža samog uzorka.. ajde, tješim se.. bolje i šminka, nego da san npr. nogu ili ruku slomila :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Vjerojatno na nekom jeziku nase ime znaci "smotana".... Mene u jednom danu uhvati smotanost da na kraju poludim i dode mi da vristim. Kazem sama sebi " de ti Majo idi spavat i probudi se iduci dan, mozda budes spretnija hihihih
    Ja sam svoja sjenila ovako spasavala, http://makeupmaja.blogspot.de/2012/05/kako-spasiti-sjenilo.html mozda ti pomogne ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah... slažem se.. i ja tako sama sebi kažem, da je vrijeme za spavanja kada počnem pričati gluposti ili se spoticati po kući :D hvala za link, već sam sve usvoila od prije, manje više je sistem prešanja isti.. samo trebam kupiti alkohol, pa ću se baciti na posao ;)

      Izbriši
    2. Vjerovala ili ne doslovno sam provela 3 ako ne i vise sata da dodem do kraja tvog bloga. Sve sam uspjesno procitala, popisala sta mi se svidjelo u svoju malu teku i da sve to moram kupit (lista je malo duza ali nema veze). Ali kao i obicno nisam ostavila niti jedan komentar, tipicno ja! Nema na cemu ;)
      Vrijeme je da idem spavat previse sam sad toga napisala :P
      Nocko!!

      Izbriši
    3. joooj.. baš lijepo od tebe.. nadam se da te ovo čitanje neće baciti u veliki trošak.. :)
      samo se nadam da ćeš naći nešto za sebe odlično, da ti odgovara u potpunosti i da te neće puno koštati! ;)
      Laku noć! ;)

      Izbriši
  7. :o heh, ipak mi se ovolika nesreca nije desila. Mozda mi jedna stvar ispadne iz ruku i razbije se ili raskomada, ali sve .. nooouuu :( zao mi je!

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš tužan prizor, žao mi je što ti se ovo desilo, ja bih poludjela da mi se to desi, živčani slom u najmanju ruku :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, bilo je izmješanih emocija..sad je malo bolje, jer se tješim da ću uspjet nešto "popraviti" sa prešanjem, pa ćemo vidit na što će to sličit :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~