Favoriti u studenom

Evo nas u posljednjem mjesecu 2012. godine, nekako sam se prosincu najviše veselila, a još više se veslim onom što će i što bi mogla 2013. godina donijeti sa sobom. Nadam se da će biti puno bolja od prethodne. Kako meni, tako i Vama ;)

Danas su na redu prošlomjesečni favoriti.


Bourjois mineralni deo sprej kojeg već trošim dugo, ne znam ni ja koju bocu po redu i iz tog razloga, mi ni nije jasno kako prije nije dospio u mjesečne favorite. No dobro, ima prekrasan puderasto cvijetni miris, ne sadrži alkohol, aluminijske soli i parabene. Miris se dugo zadržava na koži. Inače, ova (roza) varijanta spreja mi najljepše miriši, a postoje još u zelenoj i plavoj boji. Oni su više osvježavajući i citrusni, ako me sjećanje dobro služi. Cijena je nešto više od 20- ak i može ga se kupiti u skoro svim drogerijama i trgovinama. 

Essence I love Extreme maskara - mislim da sam ovu maskaru već spominjala u nekom od mjesečnih favorita, ali jednostavno je ne mogu dovoljno nahvaliti koliko mi je odlična. Napravim izlet sa nekom drugom maskarom, ali se uvijek vratim ovoj. Lijepo izduži i uvijek trepavice,  dobiju na volumenu, meni je idealna i ne trusi se, ali sam čitala da se nekim curama trusi, ja to kod sebe nisam primijetila. Sadrži 12 ml, a cijena u lokalnim drogerijama (osim Bipe) iznosi oko 25 kn.

Robert Piguet Calypso - o ovom mirisu sam sve već napisala ovdje.

Skin79 Vip Gold Super BB krema - trenutno favorit među BB kremama, koju koristim najčešće u posljednjih mjesec dana. Jako lagana, lijepo ujednači lice i daje zdravi izgled. A, nešto više o njoj će te ubrzo čitati na blogu.


To bi bilo to za favorite studenog. Što se kod vas našlo među prošlomjesečnim favoritima?
Maja xx


Broj komentara: 13:

  1. upravo ovu bb kremu i ja najviše koristim zadnja 2 mjeseca :) balea aqua serum mi je također jedan od novootkrivenih favorita :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) vjerujem da ti je dobra, kad je toliko dugo koristiš. Balea aqua serum mi je na WL odavno, ali čim potrošim jednu kremu, kupujem nju, kad je toliko hvaljena :)

      Izbriši
  2. Mene I<3Extreme maskara podsjeća na Lancome Hypnose kada je nanesem u jednom sloju, no ako nanesem u više slojeva trusi se, i slijepi mi trepavice :( najgore od svega je što sam primijetila da mi od nje otpadaju trepavice. zapravo nije, najgore od svega je što sam se ja ponadala da sam pronašla uber jeftin dupe za HG maskaru. kad ono nisam :(
    i otkriće mjeseca mi je Garnier BB krema za masnu i mješovitu kožu, iako nikad neću prežaliti Smashbox BB kremu koja je bila savršena dok mi nije izazvala potkožne akne.
    ja preporučujem L'Occitane aqua serum, puno mi je bolji i hidratantniji od Baleinog. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i ja sam čula isto da nekima otpadaju trepavica, srećom ja nisam imala takvih problema, a koristim je od kada je izašla (ne isto pakiranje :D) inače odlična je maskara za drogerijski rang i slažem se da slijepi trepavice, dogodilo mi se to par puta pa sam naučila nekako kada treba stati.
      Garnierova bb krema je i meni odlična. A, za L'occitane nisam znala da imaju aqua serum, ali se nažalost nisam usrećila sa njihovom dekorativom, jedino mi je ulje o mlijeko od badema divota. Ostalo i ne baš, jer mi lice reagira odmah

      Izbriši
  3. Imam ovu maskaru. Nije nešto što ću ponovno kupiti, ali je odlična s obzirom na cijenu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, u rangu jeftinijih maskara do nekakvih 100 kn, meni osobno trenutno najbolja. Za tu cijenu bolje ne mogu tražit :)

      Izbriši
  4. joj,ovu bb kremu već toliko dugo hoću naručiti,pa nikako da dođe na red.. čekam i tvoju recenziju!

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je drago što se u tvojim favoritima našla i Essence maskara. Meni je također ta maskara odlična. Ona i One by One od Maybellina su mi apsolutni favoriti. Znam da nekim curama padaju trepke, ali ja na sreću zaista nisam tako nešto iskusila. U svakom slučaju, nekako se uvijek razveselim kada vidim mjesečne favorite.

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, odlična maskara. Mislim da tu od Maybelline nisam probala.. i ja volim čitati favorite, u biti.. ne znam koliko volim, jer znaju biti pogubni za novčanik! ;D

      Izbriši
  6. Bourjois deziće nisam probala, vjerna sam godinama mojoj jedinoj rexoni, a i love extreme imam i obožavam <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni Rexona nikako ne odgovara. Prije desetak godina mi je bila odlična, danas više ne. Slažem se za maskaru, odlična ;)

      Izbriši
  7. i <3 extreme maskara je i moj favorit. U početku sam imala problema s njom dok se nisam navikla na ogromnu četkicu, a kad sam se malo ispraksala postala sam oduševljena ovom maskarom. S obzirom na cijenu, jako sam zadovoljna kvalitetom ove maskare! :)

    Bourjois dezodoranse nisam probala, ali planiram. Nadam se neću biti razočarana.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~