MUA Lip Boom - LMK (Let Me Know)


Još jedan proizvod iz MUA haula, koji me privukao bojom. A, kako je bio i popust od 40% odlučih mu dati šansu.

Lip Boom 4u1 ruževi i sjajila su napravljeni u suradnji sa britanskom R'n'B pjevačicom i pobjednicom The X factora - Alexandrom Burke.

Ovaj proizvod se može koristiti na 4 načina, (logično, :D otud mu u nazivu 4u1 )  i to kao:

- ruž za mat efekat
- sjajilo za glitter sjajni efekat
- ruž i sjajilo preko ruža
- ruž, te sjajilo samo po sredini gornje i donje usnice za vizualno veći volumen usana


Nijansa koju sam odabrala je najtamnija od 8 ponuđenih - LMK (Let Me Know) ruž je mat duboka tamna boja šljive, dok je sjajilo nježno roze boje, gotovo prozirne sa glitterima.

Moram priznat da sam ugodno iznenađena bojom, iako je djelovala pretamno na prvi pogled, poprima drugačiji efekat na usnama. I da, osim boje ruža to je sve što mi se sviđa kod ovog proizvoda. Nažalost.

Ruž se razlijeva po usnama, pa treba biti oprezno s njim, nanositi ga precizno i polako. Možete ga nanijeti sa kistićem za ruž ili prethodno obrubljenim usnama sa olovkom, da si malo olakšate posao.
Nisam primijetila da mi isušuje usne, dapače ugodan je na usnama, iako mat, usnama pruža i dozu hidratacije. Ima intenzivan slatki miris. Trajnost mu je prosječna, do 2 sata, uz konzumaciju pića.


Sjajilo ima poprilično intenzivan miris za jedno sjajilo, miriše po slatkome i malo po vaniliji, rekla bi čak pomalo umjetno i na usnama ga osjetim previše, doslovno ga se najedem. Možda to nekome neće smetati, ali ja osobno nisam fan mirišljavog makeup- a na licu, pogotovo na usnama, volim kad je miris gotovo pa neutralan, ali nažalost to nije slučaj kod ovog sjajila. 

A, uz miris tu su i glitteri koji se itekako osjete na usnama, primjetnije su od uobičajenih glittera u sjajilima, te bockaju i grebu usne. 


Kao što vidite na slici poviše, Lip Boom se može rastaviti na proste faktore :) Pa tako imate mat ruž, sjajilo, te mini pot koji je poprilično tvrde teksture, ali može se nanijeti na usne dajući im laganu boju (nije istog intenzitet kao i sam ruž) ili bi možda mogao proći i kao kremasto rumenilo? Hm.. 

Količine točno ne znam, ali po veličini proizvoda pretpostavljam da su klasične količine ruža i sjajila, vjerojatno 4.5 grama za ruž i možda 6 ml za sjajilo. Nagađam, jer ne znam 100%. Pakiranje sam nažalost bacila. 

Slijede swatchevi na ruci i na usnama (naravno bez olovke,  što je i očito :D )



I što kažete? Sviđa li se vama Lip Boom? A, boja?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. imam mua ruz o kojem sam napisala post i meni je bas super, a kad skupe 50.000 likeova na fejsu imala sam u planu uzeti i ove lip boom-ove u nijansama bring it i it's a situation :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ruž je stvarno krasne bojice <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Auuuh ala je taman, na moju duh-nijansu bi izgledalo...strasno, blago receno :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~