Darivanje III.


Imala sam namjeru napraviti jedno darivanje, prilikom mog rođendan, ali kako sam malo zapostavila pisanje, htjela sam vam pokloniti sitnicu kao znak iskupljenja. A, povodom rođendana ću već smisliti nešto drugo.

O toj sitnici ste već imali prilike čitati na ovom blogu i to nedavno. Radi se o Illamasqua Alchemy tušu za oči, koji vam može poslužiti i za crtanje na noktima, ako možda niste fan zlatne boje na očima ili obratno.



Radi se o potpuno novom i nekorištenom proizvodu, jer kad sam kupovala sebi, sjetila sam se i vas.
Nadam se da vam se nagradica sviđa, a pravila još ovaj put ostaju ona klasična (like & share). Znam da se pojedincima to ne sviđa i ako nećete sudjelovati, razumijem u potpunosti! :)
Ali će zato povodom rođendana ipak biti nešto drugačiji princip sudjelovanja. 

Darivanje traje do 02.02.2013. do 23:59

Otvoreno je internacionalno, znači mogu sudjelovati i osobe izvan HR.

Ono što trebate napraviti da bi sudjelovali je kao i prošli put lajkati Facebook stranicu ovog bloga, potpisati se PRAVIM IMENOM i PREZIMENOM ispod ove slike gore (bit će istaknuta na FB stranici), i podijeliti ovu sliku te u zaglavlju napisati (tagirati) @Missundaztood's Fragrance and Makeup Blog darivanje i treba biti JAVNO (public) da mogu provjeriti.

Dodatna mogućnost za osvajanje nagrade: 

Ako me pratite preko Twittera ili GFC (Google Friend Connect) nalazi se sa desne strane strane bloga, tada će te u komentarima ispod ove slike na Facebooku uz svoje pravo ime i prezime, nadopisati pod kojim imenima me pratite na prethodno navedene mreže.

Molim bez lažnih profila, a random.org odabire pobjednika! 

Puno sreće svima!
Maja xx

Broj komentara: 9:

  1. Ja bih :D predivan je tuš!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tuš je stvarno divan, ja neću učestvovati pošto nisam na FB pod pravim imenom, ali svratih da dam moralnu podršku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Možeš sudjelovati i ako nisi pod pravim imenom na FB, samo u komentarima ostavi svoje pravo ime. Nema veze koje ti je FB ime ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~