Eveline Art Scenic 2u1 korektor i illuminator - #4 Light

Prilikom posljednje Kozmo srijede na kojoj je bio popust od 30% na sve korektore i pudere, upilala sam muža da mi po snijegu i hladnoći ode kupiti 2 Eveline korektore.  (kad pročitam ovu rečenicu, zvuči kao da sam jako zla osoba :D but I'm not.. I think...)

Nakon našeg podužeg telefonskog razgovora, dok je tražio proizvode i birao nijanse, napokon je stigao kući sa traženim proizvodima. Nije mu bilo lako, priznajem... a, priznao je i on sam :D Zato, Antiša moj dragi, hvala ti puno! <3

Od gore spomenuta dva korektora, danas vam donosim recenziju onog kojeg sam do sad istestirala - Art Scenic 2u1 korektor i iluminator u nijansi #4 - Light.


Korektor/iluminator dolazi zapakiran u kartonsku ambalažu, unutar kojeg se nalazi pakiranje koje naizgled sliči sjajilu za usne, količine 7 ml. 
Redovna cijena je nešto manje od 30 kn, dok je na sniženju plaćen oko 18 kn. 



Ovaj proizvod dolazi u nekoliko nijansi mislim 3 ili 4, a ovaj #4 Light je najsvijetlija u ponudi. Sviđa mi se pakiranje, jednostavno je i elegantno. 
Također, moram priznat da sam ugodno iznenađena i samom funkcijom proizvoda, jer odlično odrađuje posao za koji je namjenjen. Lijepo osvijetli područje oko očiju (ili gdje god želite) i prekrije podočnjake.

Jako je lagane teksture, divno se maže i brzo fiksira. ALI... područje oko očiju mora biti dobro hidratizirano jer se vrlo brzo uvlači u suhe dijelove i ističe ih. 
Trajnost mu je također odlična, izdržao je sigurnih 6 sati, tek je pred kraj dana počeo blijediti. 

Swatch:


dnevno svijetlo

dnevno svijetlo
lijevo: bez korektora                                                             desno: Eveline Art Scenic 2u1


Proizvod mi se jako sviđa, zbog omjera cijene i kvalitete. Koliko znam, može ga se kupiti u Kozmo drogerijama, jer ga nigdje drugdje nisam do sada ni uočila. Ako vi jeste, slobodno pišite u komentarima. 

Što vi mislite? Da li je vas zainteresirao ovaj proizvod?
Maja xx

1 komentar:

~ I N S T A G R A M ~