Illamasqua - Alchemy

Već jako dugo čitam o kvaliteti Illamasqua proizvoda, ali nikako da pogodim pravo vrijeme i kupim nešto od tog brenda, jer naravno, uvijek nađem nešto što mi je "više potrebnije" u tom trenutku.

Redovito gledam Illamasqua ponudu na Asosu i imam puno proizvoda spremljenih unutar "saved items",  između ostalog i gore navedeni Alchemy tuš za oči, koji je prošli mjesec bio snižen sa 17 funti, na svega 3 funte. Jesam vam rekla da se mogu naći super sniženja na Asosu, za jako male novce? :)



Illamasqua Alchemy dolazi u crnom jednostavnom pakiranju, količine 1.8 ml. Ima usku četkicu za precizno nanošenje i ono čime sam ja osobno oduševljena je trajnost i pigmentiranost.
Znate kako tuševi u bojama, pogotovo oni koji sadrže sjajne čestice, znaju nekad biti nedovoljno pigmentirani, to kod ovog tuša nije slučaj.


Tuš se jako lako nanosi na oči, pritom ostavljajući ravnomjernu boju u jednom potezu. Primijetila sam da me oči znaju malo peckat prilikom nanošenja, sve dok se ne osuši, stoga ga ne koristim često, jer razmišljam da ga upotrijebim u druge svrhe, kao npr. za crtanje po noktima. 


Spomenula sam gore da sam oduševljena trajnošću ovog tuša, s obzirom da je vodootporan, na ruci mi je izdržao tri dana. Pola tog vremena nisam ni skužila da ga još imam na ruci. 
Inače sam teški OCD kad je u pitanju pranje ruku, stoga vjerujte, da sam nebrojeno puta oprala ruke, a on se i dalje dobro držao na ruci. A, kao dokaz tome prilažem i slike. Treća slika je uslikana nakon tri dana. 


Tuš mi se jako sviđa, jer je super dobro pigmentiran i trajan, ali me malo muči to peckanje na očima, pa teško da bi izdvojila 170 kn za punu cijenu tuša, ali u svakom slučaju je jako kvalitetan proizvod u koji sam se uvjerila za puno manje novaca. Što samo znači da su i ostali proizvodi jako visoke kvalitete, što neće biti dobro za moj novčanik nikako. :/


Volite li vi Illamasqua proizvode? Jeste možda i vi uhvatili ovaj tuš na Asosu? :D
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Meni je Illamasqua sve draža u posljednje vrijeme :D

    OdgovoriIzbriši
  2. ja zivim u nadi i iscekivanju da ce illamasqua doci u nas muller da ih napokon prostudiram uzivo :) svidja mi se ovolika trajnost tusa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš mislila san da su u svim Mullerima, ali očito su samo u CCO. Držim fige da stigne, zaista je iznenađujuće dobra trajnost.

      Izbriši
  3. Illamasqua mi je najdraži brand u zadnjih godinu dana. Čekam ovaj tuš sa nestrpljenjem, boja mi je divna, jedva čekam isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boja je super, slažem se! Nadan se da ćeš bit zadovoljna, ma u biti ne sumnjam u to :D

      Izbriši
  4. Predivan je i odlično izgleda swatch :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~