L'oreal Super Liner - Black Crystals

Kada bi morala birati koji bi proizvod koristila za naglašavanje očiju, to bi definitivno bio gel liner, jer je izuzetno trajan i pigmentiran proizvod.
Ali kad sam u žurbi ili jednostavno neman živaca za stavljanje gel linera ili još gore, pranje četkice od istog, onda posegnem za nešto jednostavnijim varijantama - tekućim linerima/tuševima za oči.

Bez tuša na očima, ne mogu zamisliti šminkanje. Volim kako promijeni izgled oka, učini trepavice izraženijima i gušćima, jednostavno, oči puno ljepše dolaze do izražaja. Vrijedi se mučiti i naučiti kako se nanosi. Nije jednostavno, ali praksa čini čuda! ;)

L'oreal Super Liner je proizvod kojeg koristim posljednjih 20-ak dana. Kupila sam ga jer nemam crni liner sa svjetlucavim česticama, a ovaj mi je djelovao zanimljivo, jer je četkica nešto drugačija od onih na koje sam navikla.


Prilikom prve upotrebe proizvod mi se dopao, jer me ugodno iznenadilo kako  je zapravo lako s raditi s njim. Puno lakše nego sa četkicom za gel linere, jer sa ovim tekućim linerom u dva poteza dobijete izgled oka kakav želite. Možete ga nanijeti laganim potezom za tanju crtu na oku, ili ga malo jače pritisnuti uz korjen trepavica,  da se ukosi prilikom korištenja, za nešto deblju crtu.


Četkica mi se sviđa, fleksibilna je, nije pretanka, a ni predebela. Ne bježi sa oka, već je dovoljno mekana i čvrsta da ne leti po oku, te da s njom možete povući preciznu crtu. Mislim da bi ovaj tuš bio idealan za početnike, samo vam treba smirena ruka i lagani potez istom. I wow efekat je zagarantiran. 



Trajnost na oku mu je sasvim solidna, ali neusporediva sa gel linerima. Izdržati će tokom čitavog dana, s tim da će pred kraja dana početi lagano blijediti. 
Svjelucave čestice su gotovo neprimjetne, što me pomalo razočaralo jer sam očekivala da će biti efektnije, stoga ga bez problema možete nositi prilikom dnevnog ili večernjeg looka.

Kupljen je preko feeluniquea, u našim drogerijama ga nisam primijetila. Ako vi jeste, slobodno pišite u komentarima. Cijena je 5.55 funti sa besplatnom poštarinom. 


Jeste uočili ovaj liner? Kako vam se čini?
Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. ja sam našla svoje diplinere, Rimmel Glam Eyes i Golden Rose i ne mijenjam ih, čak i ne isprobavam druge. osim u bojama naravno. da ima Rimmel u drugim bojama osim crne i smeđe, imala bih cijelu kolekciju mislim :DDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si hodajuća reklama za Rimmel :D sve živo od njih imaš. Golden Rose ništa nisan probala, nije mi zgodno nikako otić do njih, ali ću prvom prilikom morat nešto od njih kupit. Sad su mi napeti ovi novi jewels lakovi.

      Izbriši
  2. Jednom sam kupila eyeliner u ovom "olovkastom" obliku, i jaaako sam se razočarala. Bilo je potrebno jako stisnuti da bi uopće išta izašlo van, što nije dolazilo u obzir na osjetljivim kapcima. Još da si očnu jabučicu istiskam, brrrrrrr :/ Ali možda ga nisam znala pravilno koristiti. I da, slažem se za gel eyelinere, stvarno su super, makar mi je muka skidanje istih. Moram dobro istrljati oči i budim se kao panda ujutro. Makar, trebala bih kupiti kvalitetnije skidače šminke. U svakom slučaju, sviđa mi se ovo. I dobro da nije prešljokičast, pa ga možeš i danju nositi. A sigurno se vidi razlika od 'običnih'.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije ti ova na taj princip. Četkica je fleksibilna i ne triba ništa vrtit da izađe, nego samo protreseš malo ambalažu prije upotrebe. Primjeti se razlika od običnih, ali ne puno.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~