Vichy Dermablend #15 Opal

Već jako dugo želim isprobati Dermablend od Vichy-a. Čitala sam puno pohvala o tom tekućem puderu (koji se također može koristiti i kao korektor), a i poznata vizažistica Lisa Eldrige ga uvijek hvali, pa nisam ni sumnjala u ovaj proizvod.

Kupila sam ga kao novog,  za nekakvih 50-ak kn na  forumu, dok je u ljekarnama cijena za 100- tinjak kn viša.


Pakiranje je klasično - u tubi i količine je 30 ml. Nijansa #15 - Opal je najsvijetlija od 5 nijansi koje se mogu kupiti, ali mislim da neće biti dovoljno svijetla, baš za jako svijetle cure. 
Čitala sam da je problem s nijansama kod ovog pudera, stoga ako možete, nabavite negdje tester prije kupnje.
Osim  pakiranja u tubi, postoji i ono u stiku, takva pakiranje imaju nešto veći izbor nijansi, čak njih 7.


Vichy Dermablend ima visok stupanj prekrivanja nepravilnosti na koži.  Količinski ga jako malo treba, jer je lagane teksture, stoga se lijepo blenda i stapa s kožom, ne stvarajući efekat maske. 
Ne izaziva alergije, stoga je pogodan za problematičnu kožu, a sadrži i zaštitni faktor 35. 

Ja sam ga koristila najviše za prekrivanje podočnjaka, jer sve češće posežem za što efikasnijim proizvodima, da sakriju ovaj horor koji mi se nalazi ispod očiju. 
Zaista sam se ugodno iznenadila prekrivanjem, ali ne baš i trajnošću.
Iako bi ovaj proizvod, prema onom što stoji na službenim stranicama Vichy-a, trebao prekrivati i do 12 sati, kod mene to nije bio slučaj. 
Izdržao je čitavih 5 sati, kada sam primijetila da počinje blijediti, isticati mi okoločno područje, te se počeo lagano uvlačiti u borice oko očiju. 

Bez obzira na taj nedostatak, proizvod mi se jako svidio zbog teksture i visoke prekrivne moći, a trajnost ću mu već nekako i oprostiti, tako što ću ga vjerojatno nositi sa sobom u torbi. 



A, evo i kako izgleda na meni (oprez - nije za one slabog srca :D )

sa blicem

dnevno svijetlo 


A, što vi mislite o Vichy Dermablendu? :)
Maja xx

32 komentara:

  1. nisam isprobavala, mada sam ga merkala vise puta u apoteci, ali sam se plasila da ce biti mnogo tezak. koliko vidim po tvojoj slici fenomenalno pokriva :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije težak, dapače, ugodan je i lagan. Super prekriva, za jedan tako lagani proizvod. :)

      Izbriši
    2. Iskreno se nadam da će ti odgovarat! Jer zaista ima puno pohvala.

      Izbriši
  2. Imam ga i ja. U puno stvari se slažem, na meni je trajan, ali treba paziti ako imate šire pore. Voli ući u njih...

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slaže se. Bilo bi dobro prije toga nanijeti dobru bazu ili pore minimizer ili oboje, ako baza sadrži takvu kombinaciju.

      Izbriši
  3. Sviđa mi se njegovo prekrivanje... ali kako imam proširene pore nisam sigurna da bi dobro sjeo na moju kožu :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš pore minimizer od Benefita? Ma mislin da imaš :D misliš da on ne bi spasija stvar? Ne upotpunosti, ali dovoljno. Probaj nabavit tester, pa ćeš najbolje vidit.

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. :) I ja kažem, ne izgledam toliko strašno više kad ga nanesem :D

      Izbriši
  5. Imam ga i obozavam,super trajan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, odličan je. Ali eto, ja bi da mi je malo više trajniji. :)

      Izbriši
  6. Nemam a i nisam nešto raspoložena da isprobavam, ja bi Avene radije ali baš malo nijansi imaju, ja se ne uklapam nikako, il' presvijetlo ili pretamno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, to je nažalost problem kod izbora nijansi, onda si prisiljena miješati dvi boje, ako već vidiš da ti proizvod odgovara.

      Izbriši
  7. Napokon da me neko poslusa za njega :P Meni je odlican, vec ga drugi put kupujem, nijansa NUDE. Meni traje i duze moram da kazem, ali neka blogerka mi je rekla da ga se ne treba stavljati puno oko ociju, mada mi ni to nije predstavljalo problem. Nisam primjetila da se uvlaci. Mozda nam je razlicita koza jednostavno.
    Ja ga hvalim na sva zvona i nemam primjedbi. Sto se trajnosti tice, ja iskreno ne ocekujem ni od jednog pudera da mi bude isti kad ga stavim i 12 sati poslije. To je nemoguce pa tako da me to ne razocara. Ali mi traje podugo, i dan mi zna izdrzat kad idem na jednodnevna putovanja npr. Stavim samo malcice Rimmelovog stay matte pudera u kamenu preko i drzi fino.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) super je proizvod, samo eto na meni nije nešto spešl trajan. Ali sam čitala negdje, da ide super sa matirajućim puderom u kamenom.. možda jednom prilikom i njega uzmem, pa ćemo vidit.. iako moram priznat, da nisan ni sad stavljala puder u prahu :/ ups...
      Ali da, uvlačio mi se u borice oko očiju.. ma sviđa mi se proizvod, preko trajnosti već nekako prelazim :D

      Izbriši
    2. Pa bas, kazem ti ja ne ocekujem ni od jednog pudera neku super trajnost, mozda da sjedim i ne micem se apsolutno i da sam na nekoj temperaturi od koje se necu nimalo znojit itd :D Ovako je odlican! I ja ga bas svima preporucujem, posebno ko ima problematicno lice :)

      Izbriši
    3. Pa, da slažem se. Za ono za što je namjenjen je i više nego odličan!

      Izbriši
  8. Prekrivanje je stvarno odlično! Mjerkam ga već duže, hvala ti na odličnoj recenziji i swatchevima :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlično prekrivanje. Mislim da ću posegnuti za njime baš u namjenu korektora. Vidim da ti se počela raditi malo pigmetacija pored oka, pripazi na nju. Pokušaj ju s nečim riješiti, vjeruj mi, širi se:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nažalost znam, u zadnjoj trudnoći se počela javljati. Probat ću sa nekom okoloočnom možda od Avene, dok ne bude prekasno.

      Izbriši
  10. Nisam probala ovaj proizvod, ali sviđa mi se kako prekriva.

    OdgovoriIzbriši
  11. Imala sam ovaj puder nekoliko puta i uvijek bi me spašavao,pogotovo kada sam imala krastice na licu nakon paljenja kapilira. Odlična recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  12. je li bpja nude previse tamna?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam koja si ti nijansa u puderima inače=
      Mislin da ne bi trebala bit previše tamna. Nisan ju vidila, ali pretpostavljan da je nešto između nekakve light do medium nijanse.. opal je dosta svijetla, nije duh svijetla ali je dosta svijetla. mislin da nude ne bi trebala nešto puno odskakat u nijansi.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~