Alverde LE Black & Red (shimmer cream & liquid eyeshadow)

Već sam vam spomenula na Facebook stranici, da je trenutno u DM-u nova Alverde LE Black&Red kolekcija, pa sad kad sam ju istestirala donosim vam svoje dojmove, koji nažalost nisu pretjerano pozitivini.

Kolekcija sadrži 4 boje kremastih rumenila, maskare, sjajila, ruževe, tekuća sjenila i višenamjenski shimmer.
Bilo mi se zaista teško odlučiti što kupiti, jer mi je sve izgledalo prekrasno, a htjela sam nešto što nisam imala u svojoj kolekciji, pa je odabir pao na shimmer cream u nijansi #30 Sparkling Red i crnom tekućem sjenilu i nijansi #10 Metallic Black 


Shimmer cream #30 Sparkling Red dolazi u plastičnom, okruglom pakiranju, težine 6 ml. Prekrasna crvena nijansa sa narančastim odsjajem. Ovo  je u biti višenamjenski proizvod. Možete ga natapkati lagano preko sjajila, preko sjenila ili kao samo sjenilo, možete ga stavljati na tijelo... što god vam padne na pamet.
Ja sam osobno oduševljena bojom ovog proizvoda, jako je efektno na očima, ali sam zato razočarana kvalitetom i trajnošću, jer se jako brzo skupi u pregibu kapka, bez obzira kako ga nanijela. Nažalost.




Liquid Eyeshadow #10 Metallic Black dolazi u plastičnom tuba pakiranju od 15 ml. Crne boje (podsjeća me jako na naftu :D)  sa srebrnim sitnim česticama u sebi. Sjenilo je jako efekto, ali je također i jako zafrkano raditi s njim, jer je dosta tekuće i treba paziti kako se nanosi, a i jako brzo se suši.
Kao sam ne funkcionira nikako, jer se pogađate, skuplja u pregibu kad se osuši i onda je manje efektan nego kao tek apliciran. Također, bojom sam oduševljena, intenzivna crna boja, ali to što se skuplja u pregibu me jako razočaralo. 




Cijena oba proizvoda je oko 23 kn, a ako iskoristite do kraja mjeseca u DM-u 20 bodova za 20%  popusta na dio "zdrave hrane i prirodne kozmetike" dobit će te popust i na Alverde kozmetiku. Ne bi preporučila ovo sjenilo i shimmer cream, ali imaju divne boje rumenila i ruževa u ponudi. Pa ako vam se nešto svidi, ovaj popust je idealan za iskoristiti. 

Jeste već primijetili Alverde LE Black & Red kolekciju? Sviđa li vam se nešto?
Maja xx

Broj komentara: 20:

  1. Ta crna je bas pigmentovana, ali dzaba kada je kvalitet tako los.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se u potpunosti. Jako mi je žao zbog kvalitete, pogotovo zbog shimmer cream, jer me odavno nije neka boja + efekat na očima ostavilo tako iznenađenom.

      Izbriši
  2. moglo bi se ovo sjenilo koristiti kao tuš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala ti na recenziji, nikad nisam bila zadovoljna Alverde kozmetikom a vidim da nisam ništa propustila:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nisu baš nešto, iako imam jedan ruž iz neke prethodne LE kolekcije i odličan mi je. Ali ovo drugo do sad, ništa posebno.

      Izbriši
  4. nazalost nisam se oduševila nicim što sam probala njihovo...slaba pigmentiranost i trajnost..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, uglavnom čitam da nisu nešto extra kvalitetni, ali ja nemam previše njihovih proizvoda, od toga šta iman, mogu izdvojit jedan LE ruž koji je zaista odličan.

      Izbriši
  5. fantasticno izgledaju obje stvarcice,steta za manjak kvalitete

    OdgovoriIzbriši
  6. meni njihova kozmetika ima neugodan miris i šta god sam probala, zakazalo je..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad sam išla mirisat ovaj shimmer cream i slažem se, ne miriše baš najbolje. Čudan je. Promaklo mi je to jučer u pisanju, hvala na komentaru.

      Izbriši
  7. Zanimljiva kolekcija, uopste nije u uobicajenom Alverde stilu.
    Kod nas ce verovatno stici za koji mesec, kao i obicno...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se i da zanimljiva sigurno je, ali nažalost ne i nešto pretjerano kvalitetna. Za rumenila i ruževe ne mogu govoriti, ali moram priznat da me vuku da ih isproban :/

      Izbriši
  8. Uuu, ovaj Sparkling red mi se jaako sviđa! Šteta što se tako brzo skupi, znači na moje masne kapke nikako ne bi išao. Nisam nikad probala njihovu kozmetiku, nemam pojma zašto. Nije mi sad nešto ni žao, kad vidim što cure gore pišu..
    p.s. Super ti je kontakt :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. heheh.. hvala, da nema tebe, ne bi se ni sjetila to napravit! :D
      Da, Sparkling red je prekrasan, ali ima veliku manu :D
      ako se i odlučiš za kupnju, onda prvo dobru bazu za kapke, sjenilo i malo natapkat Sparkling red i neće se baš tako brzo skupit, jer kapci neće bit masni... ali skupit će se definitivno relativno brzo. :D

      Izbriši
  9. Nisam dugo bila u DMu pa nisam vidjela ni kolekciju, no nije mi ni napeta pa ću preskočiti..

    OdgovoriIzbriši
  10. imam njihovu bazu za sjenilo koja ima herbal miris po nevenu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi njihovi proizvodi imaju neobične mirise, barem oni koje sam do sada isprobala.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~