Kozmo piling krema za lice

Prošli mjesec je u Kozmu bila akcija sa popustom od 30% prilikom kupnje bilo koja tri proizvoda iz Kozmo linije. S obzirom da već neko vrijeme želim isprobati neki od Kozmo proizvoda, odluka je pala na piling. Znam da vas zanima, preostala dva proizvoda su za muža, radi se o čarapama, pa mislim da ih nema smisla recenzirati. :)


Piling krema dolazi u tuba pakiranju, količine 75 ml, a regularna cijena je oko 24 kn i može ga se kupiti u Kozmo i Konzum prodavaonicama, a proizvodi ga Olival i to je kao što možete pročitati na pakiranju, hrvatski proizvod. 

Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone i sintetičke arome. Iako je piling od marelice i zelene gline, meni miriše herbalno - na lavandin, koji iako je na posljednjem mjestu sastojaka, mirisom je najintenzivniji. S obzirom da se radi o pilingu, sadrži sitna zrca koja su jako ugodna na koži prilikom korištenja, te ne iritiraju i ne zatežu kožu, nakon korištenja. 


Koristila sam ga do sada tri puta i mislim da je s nama priča završena. Naime, piling sadrži u sebi dosta ulja i nakon korištenja moje lice nakon primjene ostaje pomalo masnjikavo, što je dapače nije loše, pogotovo osobama sa suhom kožom, ali nije lijepo kad se ujutro probudim sa sitnim prištićima na licu. I tako nakon svake upotrebe. Davala sam mu šansu misleći da je do nečeg drugog, ali nažalost nije.


Sa ovim pilingom se nažalost nisam našla, ali vjerujem da su drugi proizvodi vrijedni pažnje. Evo npr. Kozmo balzam za usne je osvojio nagradu kao najbolji proizvod u 2012. godini, pa ću vjerojatno njega isprobati sljedećeg. 

Jeste vi probali nešto od Kozmo linije preparativne kozmetike?
Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. Ufff, e baš ti hvala na ovoj recenziji. Oduvijek mi je ta marka bila antipatična kao da sam znala da bi mi izazvala prištiče:))

    Nisam ništa probala ni ne namjeravam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nažalost radila mi je nered na licu. Bilo bi mi pametnije da sam kupila balzam za usne, sigurno bi se usrećila više i uštedila nešto novaca. :D

      Izbriši
  2. Hvala na recenziji, taman sam htjela kupiti jer ju već dugo mjerkam. Mislim da nema šanse s mojom kožom, tako da se neću igrati eci-pec-pec. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da sam pomogla. ;)
      Nemoj onda bacat pare bezveze. ;)

      Izbriši
  3. Hvala ti na recenziji :) Već dugo želim isprobati Kozmo proizvode, ova kremica-peeling nije skupa, ali baš mi je žao što ti je napravila toliko nered na licu. Bolje izbjegavaj ubuduće :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da nije skupa, ali eto mi je zadala probleme na licu :D
      Lice mi je baš preosjetljivo, pa odma reagira na skoro sve šta stavim na njega.

      Izbriši
  4. Nisam isprobala išta stoga hvala za upoznavanje s brendom :)

    Što se tiče sastava pilinga, koje ugodno iznenađenje! Osim relativno upitnog Benzyl Alcohola, izgleda totalno legit. Zbog ulja je definitivno komadogen, ali nisam vidjela ovako bogat sastav za tako male pare ikad - well done Kozmo :) Morat ću škicnuti balzam, hvala na preporuci ;)

    Još uvijek ne mogu vjerovati kako bilo koji oblik umivalice, pa i piling, može biti komadogen. Ista mi se stvar dogodila s Bourjoisovim pilingom s breskvom, marelicom, tako nečim. Nemožš vjerovat :/ Otad samo homemade med + mlijeko + kukuruzna krupica - uvijek je svjež i služi k'o avion :D

    Pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ima zaista neloš sastav, ali to ulje me je začepilo. Balzam bi trebao biti dobar, ja ću si ga sigurno uzet, čim potrošim neki od svojih, jer ih skupljam ka hrčak, vrijeme je da neki dovedem do kraja. :D

      Meni je Bourjoisov bija prelagan, nije mi radija nered na licu... u biti, nije mi ništa radija. :D
      I slažem se, homemade su najbolji. Mliko nisan do sad nadodavala, sad si mi dala ideju ;) Hvala!

      Izbriši
  5. Ništa, iskoristi ga za piling tijela. Ja imam njihov piling za tijelo i sasvim je OK. Morat ću napraviti recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To san i mislila, za stopala ili tijelo. :) Neće propast. :D
      Čekam tvoju recenziju!

      Izbriši
  6. Ajoj... A tako mi se sviđa sastav... Ali kad kažeš prištići, odmah trčim dalje glavom bez obzira.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nažalost ima dosta ulja u sebi, bez obzira na dobar sastav. :/

      Izbriši
  7. Ja ju nemam, ali ima moja mama koja je oduševljena. I mislim da je ipak do tvoje kože jer moja mama ima suhu i zrelu kožu, ali zanemarimo zrelu, ispred svega je suha i njoj je bio odličan. Dakle, zaključak, jest dobar, ali za suhu kožu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, vjerujem da bi suhoj više odgovarala zbog tih ulja koje ima u sebi. Moja je mješovita pomalo i osjetljiva, iako piling u principu nije loš, ali eto izgleda da je pogodniji za suhu kožu.

      Izbriši
  8. od njihove linije nisam nista kupovala do sada

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da imaju neloših proizvoda općenito u svojoj liniji

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~