être belle Lash X - press & hyaluronic maskara

être belle je njemačka firma koja postoji već 30- ak godina, a njeno postojanje u Hrvatskoj uskoro puni 18 godina. Proizvodi être belle kozmetike se nažalost ne mogu kupovati u trgovinama, nego se isključivo naručuju preko e mail adrese. 
Etre Belle kozmetika nudi široki asortiman preparativnih i dekorativnih proizvoda, kao i makeup pribora. A, ja vam danas predstavljam, jedan od être belle proizvoda - Lash X- press & hyaluronic maskaru

Pakiranje u kojem dolazi maskara je jednostavno i elegantno, crna ambalaža sa zlatnim slovima. Količina maskara je 8.5 ml i dolazi samo u crnoj boji. 



Maskara ima guste čekinje, te zakrivljenu gumenu četkicu kojom imitira uvijač za trepavice, te na taj način doseže i uvija one najmanje trepavice.  
Hijaluronska kiselina u maskari vraća trepavicama vlagu, te one postaju elastičnije, a kombinacija prirodnog i sintetičkog voska garantira direktno prekrivanje svake dlačice.





Moram priznati da je za mene osobno, iz nekog razloga vrijedilo ono pravilo što deblja četkica, to duže  i gušće trepavice. Ako primjetim neku zanimljivu maskaru i ako ima usku četkicu vrlo vjerojatno ju neću kupiti, jer mislim da od takve maskare neću dobiti ono što tražim. 

Kad sam prvi put probala gore naslovljenju maskaru, ugodno sam se iznenadila efektom. Sviđa mi se što je mogu bez problema staviti u 2 sloja, a da ne izgleda pretjerano i slijepljeno. Maskara se ne trusi i traje na trepavicama cijeli dan, ne gubeći na volumenu. 

Idealna je za cure sa manjim očima, kojima je nezgodno nanositi maskaru sa debljom četkicom, a žele volumen i gustoću na svojim trepavicama. Maskara je također pogodna i za osobe sa osjetljivim očima, kao i za one koje nose leće. 

Na slici ispod možete vidjeti kako maskara izgleda na mojim trepavicama: 


Cijena ove maskare iznosi 152,00 kn i kako sam već na početku navela, možete ju naručiti preko ove email adrese ili preko kontakt obrasca na slovenskoj web stranici. Ljubazni djelatnici će odgovorit u jako kratkom vremenu, na sve vaše upite. 

*PR uzorak
Iako je ovo PR uzorak, to nije utjecalo na moje mišljenje o proizvodu. Sve što ste pročitali u postu je isključivo testirano na meni i napisano je iz mog osobnog iskustva. 



Što mislite o ovoj maskari? Da li ste do sad bili upoznati sa être belle kozmetikom?
Maja xx

Broj komentara: 29:

  1. lijepo izgleda :) volim crna pakiranja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da slažem se! I meni su crna pakiranja najdraža :D

      Izbriši
  2. Odlican efekat! Cetkica me podseca na clump defy od Maxfactora :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, super je efekat. Nisan vidila Clump defy četkicu, hvala za info! :)

      Izbriši
  3. čula sam za ovu etre belle kozmetiku al nisu me mnogo zainteresovali :D ja lično najviše volim šarene i vesele ambalaže i limitirane kolekcije. zato volim urban decay, essence, too faced, sephorine LE, avon... oni su mi interesantni jer uvijek nešto novo ima, nešto se dešava kod njih :DD
    što se tiče četkice ove maskare, nije mi nešto fascinantna, imam ih par sa sličnom četkicom i meni su meh. ja volim i one izdužene četkice kao kod estee lauder supmtuous maskare :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, volin i ja TF i UD, pogotovo LE divota su.. ali isto tako volim i ovako jednostavan pakiranja. U biti, očito ja volin svašta :D
      Dobra je i od EL, sve je stvar ukusa. Meni je drago šta me ovakva uska četkica razuvjerila po pitanju volumena i produživanja trepavica, inače je vrlo vjerojatno ne bi nikad zamjetila.

      Izbriši
  4. Predivan efekt na tvojim okicama! Prvi puta čujem za ovaj brend.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i ja sam oduševljena. :)
      Nisam ni ja znala za taj brend dok nisam posjetila sajam Dani ljepote. Svašta čovik sazna :D Eto, sad i ti znaš za njih ;)

      Izbriši
  5. Etre Belle dekorativa mi nije nešto, prije par godina sam probala neke ruževe i nisam se usrićila. (u Splitu se po kozmetičkim salonima prodavala ta kozmetika), a preparativa im je bila puno bolja. a sada kakvi su... iskreno - ne znam. :) al maskara stvarno djeluje super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maskara je odlična. Za ostale proizvode još ne znam. Bit će post i o puderu kad ga dobro istestiram.

      Izbriši
  6. Ovo je odlična maskara za tvoje trepke!!! Sviđa mi se.

    OdgovoriIzbriši
  7. prvi put cujem za njih,efekt je odličan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se i da, tko bi rekao da brand postoji već preko 30 godina. :)

      Izbriši
  8. Ni ja još nisam čula za njih, i to mi je sjajno kad pročitam kod nekoga nešto novo :) Sviđa mi se efekt, puno više s 2 sloja, ja volim drama trepke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa i ja volim drama trepavice, ali ne kad se slijepe :D

      Izbriši
  9. Nikad čula za ovu firmu . Moram priznati da mi se sviđa četkica i efekt.
    Mogla bi biti pun pogodak :)

    OdgovoriIzbriši
  10. super izgledaju trepavice! ali meni je isto skupa za nesto relativno 'nepoznato' iako sam ja cula za tu firmu ali radije bih uzela neku malo bolju drogerijsku, meni triba volumen, ne produljenje ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da razumin te, cijena je nešto viša od ovih drogerijskih, tipa L'oreal. S obzirom na efekat, meni je čak dobar omjer cijene i kvalitete.

      Izbriši
  11. Uopste mi ne izgleda lose! U BiH se Etre Belle proizvodi mogu kupiti na vise mjesta, u Sarajevu znam zsigurno da ima u BBI trznom centru. Mogla bi ih provjeriti, tenks :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super za vas! Mi nažalost nemamo baš izbora za kupnju etre belle proizvoda

      Izbriši
  12. Ok, sad kad sam pročitala koliko dugo već postoje mi je neugodno radi onog prijašnjeg komentara, ali vidim da nisam jedina koja nije znala za njih pa mi je malo lakše :D Jako mi se sviđa ta gumena četkica, i super ti je produžila i naglasila trepuške :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~