New In #3

Želim vam svima (ukoliko slavite) Sretan Uskrs i da blagdane provodite sa svojim najbližima, u zdravlju i sreći!
***


Još jedan New In post i bankrot u novčaniku, ali ajde, imala sam izliku (iako ju uvijek imam :D) ipak mi je ovaj mjesec bio rođendan, morala sam to nekako opravdati. :D

Jedna od stvarčica koje sam htjela čim sam ugledala, bili su O.P.I. - Liquid Sands lakovi iz Mariah Carey kolekcije. Uzela sam mini verzije, jer mi se sviđaju sve 4 nijanse. Kupljeni su na ebay-u, kod ovog sellera



Napokon sam se dohvatila Golden Rose ruževa i ugrabila dvije nijanse, #53 i #56. Bit će recenzija o njima. Svaki plaćen 24.90 kn i vrijede svake kune. Ako niste znali, Golden Rose ruževi se mogu naći u sklopu Konzuma centra (Refan-prizemlje) u Španskom(?!) ja mislim, onaj zadnji Konzum prije City Centra West (ZG). 

Sa desne strane se nalazi Maybelline Color Sensational - Fuchsia Flash ruž, koji je kupljen prošli mjesec u Mulleru, ali mislim da sam vam ga zaboravila prijaviti. 


Rođendanski poklon od moje drage prijateljice Josipe. Hvala draga <3 Sve je kupljeno u Italiji. Luksuzna krema i gel za tuširanje, brazilskog brenda Do Brasil, miriše božanstveno, tropsko voće + kokos. NYC maskara koju jedva čekam isprobati, a na desnoj slici su lakovi Kiko i Glossip. Plavi Kiko je već na noktima. A, recenzija ide kad provjerim trajnost. 


Dainty Doll - britanski brand kojeg je osnovala jedna od članica Girls Aloud pop grupe. Odabrala sam You are my sunshine rumenilo, It's my party ruž i Teach me tiger sjenilo. Koliko sam upoznata, mogu se kupiti na ebayu, Fragrance Directu i Feelunique.


Benefit Dallas rumenilo/bronzer isto želim odavno, kupljen je na jednom UK blog sale-u, jer je nažalost teško naći neku on line stranicu koja dostavlja Benefit u Hrvatsku, pa sam uvijek u potrazi za alternativom, jer volim Benefit proizvode. 


Sjenila u tester pakiranjima, kupljena na Forum.hr.S lijeva na desno Clarins - Silver Green, Sisley - Burgundy, Chanel - Eclaire. Odlični!

L'oreal Professionnel šampon sam dobila kad sam bila na Steampod tretmanu, ali sam ga zaboravila staviti u prošli New In post. Znate kako volim Garnier Ultra Doux šampone, a ovo su novi sa breskvom i uljem badema, za sad mogu reći da lijepo mirišu. :)


Lijevo je poklon - mini set Versace Crystal Noir kojeg sam imala već 2 puta, ali se volim s vremena na vrijeme podsjetiti  kako miriše. U sredini je Fendi - Fan di Fendi kojeg sam dobila na Fendi eventu, a krajnje desno je Shiseido - Zen White Heat Edition, isto kupljen na Forum hr. 


L'occitane set za blistavu put. Volim ovakve setove jer su idealni za isprobavanje, s obzirom da mojoj koži sve dosadi nakon kratkog vremena, pa sam u vječitoj potrazi za idealnim preparatima za lice. Kupljen je za 125 kn i svakako se isplati, u setu se dobije 15 ml kreme za lice, 50 ml tonika, 15 ml kreme za ruke, esencija za blistavu put od 7,5 ml i neseser. 


Iz nove Essence Sun kissed kolekcije uzela sam plavi lak i olovku za oču. I za probu Maybelline Affinitone koji je do danas bio na akciji za 44.90 kn u svim drogerijama. 


I za kraj meni ono najbitnije, ukrala san malo vrimena za mene i Antišu, pa smo otišli na kolače za rođendan, dok su baka i djeda čuvali dječicu. Na slici su samo dva, inače su bila četiri, zaboravila san slikat, a i bolje tako, da vam ne otvaram dodatno apetit. ;)


A, sad ono standarno pitanje, što ste vi kupovali i jeste našli što zanimljivo u ovom postu, za neko od sljedećih čitanja?
Maja xx

33 komentara:

  1. Uuuuuuuu.... Pa ti si se super ponovila. Zanima me kak' će se tebi svidjeti ovi OPI lakovi. Čitala sam različite doživljaje.

    OdgovoriIzbriši
  2. odlicni ulovi, narocito chanel, clarins, l'occitane, zen, dainty doll i benefit!
    ja sam ovi misec na prisilnom stiskanju remena :). ali zato slinim na netu.
    garnier me strasno privlaci oni ljubicasti, mislim da je lavanda i ruze, ali kako ja ne koristim drugstore sampone...
    da si prava zena, napravila bi bidnom antisi kolace, a ne da idete vanka...ccc

    sretan uskrs! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, tila san ti reć ... e! :D Nije poanta u pravljenju kolača, nego u "alone time for us" :D a, toga neman u kući, pa je lipo izać nekad, čak i na kolače. ;)

      Nisan ljubičasti Garnier probala, iako je bija u košarici, ali sam ugledala ovi gore pa san njega uzela, umisto ljubičastog.
      Čudan je liquid sands, ali je fora.
      Sretan Uskrs i tebi! ;)

      Izbriši
  3. i ovi liquid sand mi je cudan... ne znam je li mi se sviđa. ali volila bih probat bas ovu kolekciju :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Ulala ... koliko divota na jednom mjestu .... a tek kolači - njam njam.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala i sretan Uskrs i tebi !

    Predivnoooo, skoro sam pala sa stolca :))

    Posebno lakovi <3

    OdgovoriIzbriši
  6. divne novosti :)

    i super info za Golden Rose u Konzumu u Španskom, nikad nisam kod Importannea, a ovo mi je i bliže doma :)
    a osim toga najviše patim za KIKO-m vjerojatno zato jer ništa njihovo nemam, a tako želim probati :(
    a nikako u Italiju otići :(((

    uživaj u novitetima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da sam pomogla. Nema u Španskom cili izbor, ali ima ruževa i još nešto dekorative. Nema onih jelly jewls lakova nažalost.
      Ali bila san sretna kad san ugledala ruževe, jer je i meni Importanne predaleko.
      Nadan se da će Kiko doć kod nas ili barem da ćeš negdi uloviti koji lakić, ja san doslovno odapela na ovaj mintasti. Prekrasan je.

      Izbriši
  7. Sretan uskrs draga! ne znam ti reći šta mi je divnije od svega ovoga :D jedino mi parfemi nisu privlačni, volim dječije mirise (ponosni korisnik barbie parfema, bon bon-a, pepeljuga, snjeguljica i ben ten toaletnih vodica, a nije da nemam i "odraslih" parfema) i neke slatkasto-voćne a ovi mi ne liče na takvo što.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Jooj pa i ja sam te Barbie i Bon Bon koristila davno ka dite, tako je i krenila ljubav prema mirisima.. morat ću ih opet negdi potražit i malo pomirisat, kad si me sitila. :D

      Izbriši
  8. Sritan Uskrs i tebi! :) Sve mi je super, ali me ovi L'Occitane najviše zaintrigira... Mojoj koži isto vrlo brzo sve dosadi pa bi mi ovo baš dobro došlo. Ma zapravo, iman masu krema koje trenutno koristin (ma čak i noge mažen s nekima samo da ih potrošin i kupin nove)... Al volil bi imat ovo. Uh!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Nadam se da me L'occitane neće razočarati. Ići će na testiranje čim stigne na red, iako bi ja to rado već sve natrackala na sebe, trudin se bit dosljedna. :D

      Izbriši
  9. Sretan Uskrs i tebi :) Bogme si mnogo i divno kupovala, svega tu ima!

    OdgovoriIzbriši
  10. hahaha betmenka, svaka cast za izbor mirisa! barem neces mirisat ka vecina :thumbup:! ja sam isto volila te mirise ka dite, sad ih također nekad mirisem u dm-a XD.
    miss, kakvi ti je zen? meni je prekrasan ali slab. divna proljetno/ljetna izvedenica obicnog zena! nekako je eterican.

    OdgovoriIzbriši
  11. Koliko stvarčica :D Meni se najviše sviđaju L'occitane set, ja nikad ne naletim na takve setove, i oni OPI lakići :D i da, sretan Uskrs! Kod mene se isto kupovalo, većinom dekorativa :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Koji divni noviteti kod tebe :) Baš su me sad zainteresirala Dainty Doll rumenila :)
    I meni je Benefit jaaako drag, šteta što nije dostupan kod nas, a zaista je teško naći neku online stranicu koja ga dostavlja u RH :(

    OdgovoriIzbriši
  13. Svašta si lijepog kupila. Dallas sam dugo mjerkala, ali nekako nikad da se odlučim kupiti ga ili ne... Sačekaću i tvoju recenziju...
    Zamisli kod nas su GR ruževi 12 kn....

    OdgovoriIzbriši
  14. Kada vidim kolače, sve ostalo mi postaje manje bitno lol!
    Divni noviteti, zaista :)

    OdgovoriIzbriši
  15. S obzriom da je blogger trenutno malo poludija, ne da mi da odgovorin ispod vaših komentara, pa ću odgovore morati sročiti ovako, sve zajedno;

    @goldfinch - zen je super, samo je jako slabe aure. Trajnost isto slaba, skroz je uz kožu nekih 4-5 sati. Miriše odlično, po meni neka kombinacija originala i Summer Nights (oni ljubičasti)

    @lipsticks-blage - hvala! L'occitane set je divan i mislin da se zaista isplati za dobro testiranje. A, lakići su toliko minijaturni, ali preslatki. Jedva čekam vidjeti sve tvoje novitete, za Chanel ruž znam. :)

    @Sara Nyx - Dainty Doll mi se za sad sviđa. I slažem se za Benefit. Nažalost.

    @Make Up Arena - bit će recenzija kad se malo bolje upoznamo. Ne mogu virovat koliko su jeftini GR kod vas, stvarno vrijede.

    @Malo Prase - Hvala! Srića pa nisan stavila još slika. :D Čak san i slatkiše mislila, ali nisan tila ni radi sebe.. držim kao neku dijetu, pa umiren od gladi. :D Još ga slike gledam i patim se, a - a. :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Sve je divno! <3 Jedva čekam swatcheve lakova.
    Imam L'Oreal Professionnel masku iz ove kolekcije i super mi je pa ne sumnjam da je takav i šampon. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Hvala <3
      Super, nisan ni sumnjala u L'oreal Professionnel proizvode :)

      Izbriši
  17. Opa, super si se ponovila. A ja kad upadnem ovdje, krenem na 5 zadnjih postova komentarisati:-) I inace nesto sam se uspetljala oko tvog bloga, pa sam se nedavno opet prijavila na ovaj na nasem,jer sam se slucajno pobrisala, a prijavila i odjavila na onaj na engleskom, sve me nesto zbunjivalo koji pratim :-)
    Svidjaju mi se Kikici, ja nikako da ugrabim koji, imam samo jedan Strumf plavi. Nedavno narucivala od drugarice kad je bila u Italiji, ali nije mi stigla navratiti u njihovu radnju :-(
    Chanel sjenka je divna, jel to mliječno zlatno?
    Sampon od marelice me mami mirisom, ali uzecu ipak onaj od 5 trava jer sam masnokosac
    Gr ruz imam u toj 53 nijansi i super mi je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahha ma sve ok.. google zna nekad zezat
      Kikići su zakon :D nadan se da ćeš uspit nabavit nijanse koje tražiš
      je to je mliječno zlatna boja Chanel sjenila
      mene privlači taj garnier sa pet trava, samo zbog ambalaže :D
      slažem se za GR odličan!

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~