Rouge Bunny Rouge - Loose Glitter Pigmenti

"Rouge Bunny Rouge je brand koji kroz svoje proizvode inkomponira raznovrsnu kombinaciju priča iz Viktorijanskog doba i identiteta ruske carske aristokracija. Pa je tako sam koncept Rouge Bunny Rouge zamišljen kao bajka u kojoj je princeza Rouge sanjala san o magičnom i nepredvidivom Začaranom vrtu u koji ju je vodio crveni zeko (bunny). Rouge Bunny Rouge je osmišljen kao svijet fantazije, kombiniran sa živahnom sofisticiranošću i dozom opasnosti."




Od kad sam otkrila ovaj brend, moram priznati da me je odmah privukao sa ambalažom, detaljima i pričama koje stoje iza svakog proizvoda. Cjelokupan dojam mi djeluje pomalo nestvarno, sanjivo, čarobno, romantično i neobično u isto vrijeme. Zaista posebno.


Rouge Bunny Rouge logo izvor


U doista širokoj ponudi Rouge Bunny Rouge proizvoda, pružena mi je mogućnosti da isprobam nešto od istoimenog brenda, stoga vam danas donosim recenziju o Losse Glitter pigmentima u nijansama;

*Wishing for wings - svijetla nude nijansa, sa primjesom lila boje i srebrenim reflektirajućim česticama
*Night wind sailing - metalik srebrena sa biserno rozim odsjajem
*Embrace of cashmere - svjetlucava zlatno/šampanj boja
*Spun from sunny seawater - kombinacija plave i tropsko zelene sa zlatnim odsjajem
*Caress of mink - taupe smeđa sa tamno ljubičastim odsjajem
*Eaten all the cherries - nježno roza sa zlatnim odsjajem (divna nijansa za highlight obraza nakon nanošenja rumenila)
*Sleeping under a mandarin tree - zlatna odsjaj pojačan u kombiniciji sa bojom mandarine (divna nijansa za highlight obraza   nakon nanošenja rumenila) 

pakiranje Loose Glitter pigmenta izvor



Loose Glitter pigmenti nisu klasični gliter pigmenti koje sam imala priliku koristiti do sada. Ovi pigmenti su jako mekani i svilenkasti, a gliter je nešto neuobičajen jer je jako sitan i ne bliješti, kako to inače zna biti slučaj kod glitera.
Nanosim ih plosnatim sintetičkim kistom i to isključivo tapkajući, jer je intenzitet boje tada najjači, a i trušenje je svedeno na minumum.

Koristila sam sve nijanse i lijepo se blendaju i zaista efektno izgledaju na kapcima.
Ono čime sam također oduševljena je trajnost, izdržali su sigurnih 11 sati bez baze. Zanimljivo je što se nisu skupljali u pregibu kapka, nego su ravnomjerno nestajali sa kapka, gubeći samo na intenzitetu boje. 


Samplovi Loose Glitter Pigmenti

Swatchevi:




Rouge Bunny Rouge proizvodi se mogu naručiti preko RBR official web stranice, a pojedinačna cijena Loose Glitter pigmenta, težine 1.8 grama, iznosi 23 eura + poštarina od 7 eura za HR i moram priznati, iako su kvalitetni i zaista divno osmišljen brend, ipak su malo skupi i to najviše zbog troškova poštarine.

*PR uzorak
Iako je ovo PR uzorak, to nije utjecalo na moje mišljenje o proizvodu. Sve što ste pročitali u postu je isključivo testirano na mojoj koži i napisano iz mog osobnog iskustva. 

Jeste vi čuli za RBR brand? Što mislite o ovim Loose Glitter pigmentima?
Maja xx

22 komentara:

  1. Gledala sam ih dosta ali me odbijaju zbog cijene nažalost, pogotovo kada je danas tako velik izbor mineralne kozmetike :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slažem se. Cijena i mene najviše odbija, da barem nema te poštarina. :D

      Izbriši
  2. ludilo izgledaju, ali su isto mrvicu skupi...

    OdgovoriIzbriši
  3. Nikad čula :D

    I nemam ni jedan pigment :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ne mogu virovat da nisi nikad čula za ovaj brend, a ni da nemaš niti jedan pigment. :) Morat ćemo to prominit! :D

      Izbriši
  4. Nikada nisam čula za njih, a ambalaže su im baš prekrasne, bajkovite, a nijanse pigmenata su baš lijepe :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam ni ja nikad čula za njih, pigmenti su prekrasni, ali su ipak pretjerali sa cijenom :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo je cijena pretjerana. Da barem nema te poštarine, pa ajde nekako. Ali ovako je zaista previše.

      Izbriši
  6. Pa...... Definitivno su preskupi!!! Priča o carskoj obitelji je zgodna, ali nedovoljno da me zainteresira, a pigmente prerijetko koristim za ovakvu investiciju. Btw, meni se ono njihovo pakiranje u tubi nimalo na sviđa, nekako mi je draže ovo tvoje jer se lakše iskoristi i nanese proizvod. Najljepši mi je logo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo pakiranje radi manje nereda na licu od kistova (tako sam barem čitala) i puno je zgodnije za nanošenje. ;)

      Izbriši
  7. Menii je pakovanje prelepo i pigmenti mi deluju super! Inace prvi put cujem za ovaj brend,ali deluje bas zanimljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su pakiranja divna, čak i ova od semplova. Na svaki detalj su mislili i te mi se sviđa.

      Izbriši
  8. Moje stanje je isto kao kod Dear Skin. Nikad cula, niti imam pigmente. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Evo sad znaš za njih, pigmente nisam ni ja posjedovala do prije nekog vremena, a sad sam ih počela lagano skupljat. :D Puno su intenzivniji i trajniji od običnih sjenila. :)

      Izbriši
  9. Mislim da je to prilično visoka cijena, čula sam za RBR i čitala sam recenziju nekog sjajila, ali koštalo je isto jako puno pa nikad nisam zagledala u njihove proizvode.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, visoka cijena nekih proizvoda i mene osobno uvijek odbije, još pogotovo kad se nadoda cijena poštarine. Nekad ne mogu odoliti, ali se uglavnom trudim suzdržati. :D

      Izbriši
  10. auuu, jos jedna tiha patnja! da, skupi su, a i dostupni samo priko neta, dva razloga zasto ih nemam (prvi je prevlada :D).
    najnapetiji su mi highlighting liquids i rumenila u kamenu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bi rado tila sve od njih, ali nažalost ipak su malo preskupi.

      Izbriši
  11. Imam njihov higlighter Sea of Tranquility i puder, Skin Sanctuary i stvarno su vrhunski, bolji iluminator nisam imala, po meni, šiša i tzv.najbolji iluminator na svijetu, Becca shimmering skin perfector (imala sam Opal), jer je više RBR daje više metalni finiš zbog više shimmera, dok Becca je više sheen, a nakon nekog vremena izgeda nekako masnjikavo. Uz to, tekstura i miris RBR mi se više sviđa jer je nenametljiviji, parfemski miris Becce me ubijao pa sam je zato i proslijedila. :D
    Što se tiče pudera, ima dosta njegujućih sastojaka, pa dođe kao krema, posebno je dobar za zrelu kožu, baš je pomladi, pokrivanje je srednje do jako, ovisno o aplikaciji, ma jedna divota. Skroz sam se navukla na njih, ali su baš preskupi, bez poštarine bi se nekako i dalo pregurati, ali ovako je malo tu mač, posebno što se lako navuče na njihove proizvode pa počem mantrati moraš skupiti sve. :D
    Inače, mogu se kupiti u Budimpešti, tamo sam i kupila higlighter, pa kome je na ruku, može jeftinije tako proći.

    Ovi pigmenti izgledaju mrak, hvala na recenziji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na opširnom komentaru! :) Sad si i mene navela na razmišljanje za iluminator, a baš sam kupila Benefitov Moon Bean :/
      Ah.. :D hvala za info u Budimpešti, dobro je znati. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~