Random post #2

Opet sam bila u izvidnici nekih noviteta, pa sam swatchnula neke proizvode koji su mi se učinili zanimljivim... nešto mi se samo učinilo... :D dok su mi neki proizvodi završili na WL. Pa krenimo :)

Diorskin Nude BB krema, divne je teksture, ali i cijene :D od nekih 300 kn za 30 ml.  (imate ovaj vikend (od sutra) popust na dekorativnu kozmetiku u Mulleru, pa ako vam se sviđa ... go ahead. :D). Ide ona meni na WL svejedno. /hmm


Vichy Idealia BB krema koja će bit odlična za one sa suhom kožom, za mene je ipak bila malo previše shiny.  Cijena oko 190 kn u ljekarnama. 


L'oreal paleta sjenila S3 Disco Smoking  koja je završila na mojoj WL i koja ima prekrasnu kombinaciju boja. Pogotovo treća i četvrta nijansa, odlične pigmentacije su sve nijanse, osim ljubičaste. Cijena oko 80 kn.


Catrice paleta sjenila iz LE Geometrix kolekcije, koja me privukla zbog posljednje nijanse u paleti - neon žute, a kad ono razočarenje.. jako slaba pigmentacija svih sjenila, osim onih tamnijih, očito.


I posljednji su swatchevi svih nijansi Maybelline Color Whisper ruževa, koji me nažalost nisu pretjerano dojmili, jer izgledaju dosta hidratantno, doživljavam ih kao balzame u boji, pa pretpostavljam da se jako brzo gube sa usana. Cijena je negdje oko 55 kn. 
Raposred imena nijansi je jednak redoslijedu swatcheva. 



I to je to za ovaj put. Jeste našli nešto zanimljivo u ovom postu? :)
Maja xx

Broj komentara: 27:

  1. hej sviđa mi se ovakva vrsta posta, odlična ideja

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova žuta nijansa iz Lorealove palete je baš lijepa :). Ja sam prvo razmišljala da uzmem koji Whisper ali sam odustala jer volim pigmentiranije ruževe a za 55 kuna sigurno mogu naći takve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žuta nijanse je prekrasna, zbog nje najviše želim paletu, još kad sam vidila koliko je pigmentirana za jednu svijetlu boju, odma je morala na WL. Za Maybelline se slažem. :)

      Izbriši
  3. Aaaa, obožavam ovakve postove i hoću još!!! Zbilja, baš mi je interesantno ovako vidjeti neke stvari i onda otprilike znam što neću kupiti ili što moram imati :)
    I ja sam nedavno swatchala na ruci (za sebe) u Mullera ove nove Maybelline ruževe, uzela sam nude nijansu - zaista su kao obojani balzami za usne i brzo nestaju kao i L'Oreal Caresse ruževi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Da, i ja san ih zamišljala tako nekako kao i L'oreal ruževe :)

      Izbriši
  4. Steta sto nisu trajni ti Maybelline ruzevi, vidjela sam par nijansi koje mi se svidjaju.. Ovi color sensational su malo bolji ipak :) Super post, svega u jednom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Da, šteta je zaista. Imaju lip izbor nijansi, ali radije bi color sensational odabrala prije ovih whisper.

      Izbriši
  5. Loreal paletica - predivna mi je. Ali neću kupovati jer čekam jednu drugu paletu da mi stigne, ona 120 boja ebay paleta, a tamo ima svega.
    Što se ruževa tiče, meni su jako lijepi, ali ono što si rekla - i ja imam osjećaj da se gube brzo i onda mi nekako to nema smisla, jer ne patim na balzame i sjajila i slično, više volim hard core pigmetiran ruž i mirna sam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O da, ebay paleta ima svega :D
      I ja san za hard core pigmentirane ruževe uvijek :)

      Izbriši
  6. Super post :)
    Ovaj L'oreal quad je fantazija!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Sviđa li mi se post? OFSKROZ ;)!

    Mene isto već dugo cima ta Dior BB krema...

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš odlična ideja za post, stalno dolaze neke nove i zanimljive stvarčice, a često nemamo dovoljno vremena sve pretražiti i istražiti. Zanimljivo i korisno! Morati cu negdje probati taj Vichy, svi o njemu pričaju, moram i ja imati neki stav :-)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Dioskin nude krema 01 <3 probala sam diorskin nude puder i bila sam odusevljena mogla bi mi se i ta bbica svidjeti. probat cu nabavit tester :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj i ja ću morat, baš me zanima kako se ponaša na licu. Ovako na ruci je baš divne teksture.

      Izbriši
  10. Odlicna izvidnica! Probacu je jednom samo da me ne uhapse :D
    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahha... ma neće, lipo im reci da ne možeš zapamtiti koje si nijanse isprobala sve i da ti slike trebaju da doma odlučiš po koji ćeš se proizvod vratit. ;)

      Izbriši
  11. meni su ok bb kreme dok ruzeva za sada imam dovoljno ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. aaaa, ovo su mi jedni od najdrazih postova i na stranim blogovima! samo swatchevi noviteta, ukratko opisano, bez puno filozofije. to mi ej super jer ne stizem uvik probat sve sta bi tila pa mi je lakse ovako slinit i odma eliminirat dio uzbuđenja ako nesto nije tokliko dobro kao sto sam mislila ;).
    dior bb je i meni savrsena, bolja od estee. svejedno je nemam ali mislim ako bih kupovala bb kremu, mozda bi to bio dior...ali ne mogu se zaklet :D. vichy je za moj ten ocaj ka i ona krema sto ide u kombinaciji za 'savrsenu' kozu :/.
    ova l'orealova sjenila nikako da kupim onu kombinaciju sa tirkiznim, a stalno je gledam.
    maybelline su i meni preslabi ka i l'oreal tako da je to meni bacanje novaca, bez obzira na 'pristupacnu' cijenu. ja volim da sminka ostane na usnama, da je semi mat, pigmetirana, moze bit i kremasti finish, da ne isusuje i jos ako je moguce, da hrani i njeguje :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajde baš mi je drago :) nisan skontala da ima ovog i na stranim blogovima, iako me i nema šta čudit, nije to ništa wow :D
      ajme vichy san opet jučer nanila na lice, ma nema šanse meni to nikako, ali NIKAKO ne paše. Sjajna san, previše je hidratantna, nikako da se upije. Ma ne sviđa mi se niti malo.
      nešto slično tvom opisu ima Kryolan, al nažalost nema ga u Splitu. Oni lipo klize, kremasti, hidratantni i ne isušuju, a traju. Drugi mi ne padaju na pamet, a sigurno ih ima. I ja volin takve ruževe. :)

      Izbriši
  13. Taman sam zgotovila WL i Dior je na prvom mjestu. Ali i ovo mi se sviđa. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~