Lancôme event



Jučer sam prisustvovala na jednom divnom druženju u trening prostoriji L'orela (Zavrtnica 17/Zagreb) sa nekoliko kolegica blogerica u svrhu predstavljanja Lancome noviteta za drugu polovicu godine, kao i od danas u svijetu aktualnu Lancome Hypnose show by Alber Elbaz limitiranu kolekciju, dok ćemo mi u Hrvatskoj morati čekati početak srpnja na dolazak iste.
Ono što je zanimljivi kod nove kolekcije je bolja kvaliteta maskara. Sve nove maskara nakon puštanja Alber Elbaz Lancome Hypnose show kolekcije će sadržavati jači crni pigment u sebi, te će kontrast između bijeloočnica i trepavica biti izraženije, te će trepavice više dolaziti do izražaja.

Osim nove Lancome kolekcije, saznali smo da je lansirana i unaprijeđena verzija Lancome Genifique seruma - Advanced Genifique, o kojem sam čula same pohvale. Isprobala sam ga na ruci i zaista je divne teksture, brzo se upija, gotovo je bez mirisa (volim!) i lijepo zagladi kožu.

Nadalje, među prvima smo saznale za novitet koji početkom rujna stiže i na police parfumerija, a radi se o Dream Tone korektoru protiv pigmentacije. A, dobile smo i priliku da ga isprobamo kada stigne i kod nas.

I šećer na kraju, predstavljanje nove, lakše (legere) verzije najprodavanijeg Lancome mirisa u prošloj godini - La Vie est Belle o kojem sam već pisala u ovom postu i koji je jednostavno prekrasan. Novija verzija naziva La Vie est Belle l'eau de parfum legere gotovo da i ne odstupa od originala, što mi se jako sviđa. Ako vam je možda original bio prejak, legere je upravo za vas! :) Jake i prodorne slatke, gurmanske note su ublažene i položene na bazu od bijelog mošusa. Aura i trajnost su i dalje odlični, samo je miris manje prodoran i intenzivan u odnosu na prvijenca, te je odličan za nositi tokom cijele godine. Svakako isprobajte.

A, sad vas ostavljam slikama (ima ih JAKO puno)

Lancome show slikovnica, koja me oduševila! :)
















Matija aka hrvatska verzija Alber Elbaza :D drži mirisne bočice prvijenca i nasljednika. Razlika se primjećuje u boji vrpce (tamnija kod prvijenca, svjetlija kod nasljednika), kao i boja tekućine koja je kod Legere verzije nešto svjetlija. 


Na samom kraju druženja imali smo mali kreativni zadatak, "obući" maskare u stilu Alber Elbaz-a. :)




A, kao poklon smo dobili La vie est belle legere miris, rozu makeup torbicu, nekoliko testerea Advanced Genifique seruma i predivnu bijelu ružu koja je nažalost uvenila putem do kuće, jer je bilo prevruće. 


Želim se još jednom zahvaliti Ivani Petković Čevri na pozivu i prekrasnom druženju kao i Matiji, Nicoletti i Ivani Lisak na upoznavanju i prezentiranju svih noviteta koje možemo očekivati. 

Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Slikovnica je genijalna! Baš me zanima parfem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, genijalna je! :D
      Miris je odličan, jako sličan originalu, samo laganiji. :)

      Izbriši
  2. Odličan event, posebno mi se dopadaju palete sjenila i ove umjetne trepke - ja bih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjenila su fantastična, ali sam zaboravila napisati da trepavice nažalost neće biti dostupne u HR.

      Izbriši
  3. Prekrasno druženje draga !!

    Jedva čekam da probam parfem a i ostale lijepe i vesele novosti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš je lipo bilo!
      Virujen da oćeš isprobati, ciljam na Dream Tone! :D A, miris je odličan! :)

      Izbriši
  4. Kako lepa pakovanja maskara i senkica :) Baš vam je bilo zabavno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nemaš pojma kako si me usrećila sa ovom informacijom o novom La vie est belle! :))
    Prošlo ljeto sam si umalo kupila taj miris ali me je unatoč tome što mi miriše savršeno, nakon nekog vremena počela boljeti glava jer mi je očito bio prejak i to me je poprilično rastužilo jer se jako dugo nisam baš tako oduševila nekim novim mirisom. Čim potrošim svoju Omniu Coral nabavljam si novu verziju ovog predivnog mirisa! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago! :) I virujen da ćeš sa ovim mirisom doći na svoje! ;)

      Izbriši
  6. "Slikovnica"! Ja bih ju čitala isto :D
    Divno divno divne fotke divan event divan make up, sve je divno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slikovica je predobra, rado bi ju posjedovala!
      Hvala!

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~