Essence Tribal Summer - 02 Waka Waka ruž za usne



Trend edition kolekcija za srpanj i kolovoz 2013. stiže nam iz Essence- a pod nazivom Tribal Summer. Na slici poviše možete vidjeti što sve kolekcija sadrži, a ja sam se odlučila samo za ruž u nijansi Waka Waka. 


Pakiranje je ono što me je prvenstveno privuklo kod ove kolekcije. Volim crna pakiranja, kao i tribale stoga sam za "uspomenu" nešto morala ponijeti kući. 
Waka Waka je bright ružičasta nijansa, koja više vuče na topli ton, iako mislim da bi stajala podjednako lijepo hladnim i toplim tonovima kože. 


Ono što me nikako nije dojmilo je trajnost. Već od prije sam znala da Essence ruževi nisu pretjerano trajni, a Waka Waka je to dodatno potvrdio. Ruž je jako hidratantan, pa se ponaša više kao dobro pigmentirani balzam na usnama, a ima i tendenciju prelijevanja preko usana. 

Izdržao je jedva 2 sata na mojim usnama bez konzumacije jela i pića, a uz to nije blijedio podjednako. Ako imate običaj trljati gornju i donju usnu dok nosite balzam na istima, sa ovim ružem pripazite da vam ne ode preko ruba usana, or you'll end up looking like a monkey's but. Provjereno. ;)


S obzirom da me je nijansa jako podsjetila na Catrice ruževe, htjela sam vam pokazati i usporedne swatcheve, čisto da dobijete dojam o kakvoj se nijansi točno radi. 


Waka Waka je poprilično slična Catrice Pink me Up! nijansi, samo Waka Waka više vuče na rozo, dok je Pink Me Up! na crveno. 


Cijena ruža iznos 20.90 kn i može se kupiti u Mulleru, ako je ostao još pokoji primjerak. Iako, ja bi se radije odlučila za Catrice, samo zbog duže trajnosti, kvalitete ali i zahvalnijeg ruža.

Jeste primijetili ovu kolekciju? Da li vam se nešto svidjelo? Što mislite o Waka Waka nijansi?
Maja xx

21 komentar:

  1. Jel to onaj pinkicastiji? Posto mi se na promo slici ucinio jos vise ciklama.
    Meni se tu svidja ruz, najsvjetliji pigment i lak za nokte. Zapravo svi lakovi su fini, jedino ljubicaste ne volim nositi ljeti. Jesi vidjela kakvo je to tecno rumenilo?
    Kod nas je tek dosla ona Guerilla Gardening, koju sam jos prije 2 mjeseca dobila iz SLO. Sve nam kasni

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala puno na recenziji! Ja sam vidila samo crveni i bila sam iskušenju dal ga kupim, sad si mi uštedila 20ak kuna koje mislim potrošiti na onaj bronzer :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja bih ovaj bronzer :) ali naravno da nije stiglo kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda i stigne. :)
      Bronzer sam zamalo uzela, al sam ipak odustala u zadnji tren. Fora izgleda skroz.

      Izbriši
  4. divota... steta sto kod nas nece stici ova kolekcija :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, šteta onda ako neće. Kod nas se mislim već razgrabila, ja san izgleda imala sriću i naletila kad su je stavili tek

      Izbriši
  5. Jedva čekam, divna kolekcija :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam znala za ovo, baš je onako pravo šareno, veselo i letnje. Ne znam šta je u onim teglicama, mnogo dobro izgledaju :-D

    OdgovoriIzbriši
  7. Vidjela sam ga jučer u Mullera, nije me se nešto posebno dojmila cijela kolekcija, jedino su im ruževi OK, ali ipak radije odaberem Catrice zbog trajnosti :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Odgovori
    1. Šteta, kod nas ju ima samo Muller, a mislin da u vas nema te trgovine. Moguće da će vas onda i kolekcija preskočiti nažalost... kod nas se dosta razgrabila već, jer to ode sve odma koja god da je LE ili TE

      Izbriši
  9. Predivna je boja :) Kod nas ova kolekcijau opste nije dosla za sada.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, boja je super, ali trajnost baš i ne. Nadan se da će stići. ;)

      Izbriši
  10. Šta me briga za trajnost, za 20 kn, zelim ga imati :D :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Baš je lijepa boja, šteta što se prelijeva preko ruba usana jer to stvarno ne podnosim! :/

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~