Nuxe - Nuxellence Jeunesse fluid

Nakon 2 i pol mjeseca korištenja, napokon vam donosim post kojeg ste vjerujem dugo čekale.
Odmah da vam kažem kako imam mješovitu kožu, koja se masti na T zoni s vremena na vrijeme, a preko ljeta je to češće nego inače. Ten jako siv, neujednačen, blijed, ispran jer se godinama nisam pošteno naspavala i ujutro bi mi bilo loše kada bi se vidjela u ogledalo, te sam uvijek u potrazi za idealnom kremom/fluidom/serumom za lice. 

 Svaku kremu za licu koju sam do sada koristila, nakon nekog vremena počela bi mi smetati na licu. Iz toga proizlazi da niti jednu kremu za lice nisam nikad do kraja potrošila. Ako me čitate od početka, vjerujem da ste naišli na nekoliko postova u kojima to spominjem.

O Nuxellence Jeunesse sam puno čitala prije nego sam se odlučila za kupnju. Nuxe volim i do sad me nije razočarao. Proizvod se reklamirao kao nešto što bi mi  odgovaralo - potiče proizvodnju melanina, elastina, smanjuje bore i sitne linije, ujednačava ten, vraća punoću koži... razloga za kupnju je bilo i više nego dovoljno. 


Danas nakon 2 i pol mjeseca korištenja sa sigurnošću mogu kazati da je ovo do sada moj HG proizvod za lice, kojeg koristim svako jutro i svaku večer. Koža lica mi je ujednačenija, zdravija, blistavija i ne izgleda isprano. Zvuči možda too good to be true, ali za mene se upravo takvim ispostavio. 

S obzirom da je fluid, nisam imala potrebu nanositi kremu za lice nakon njega, kao što to zna biti običaj sa fludima. Inače, preporučuje se da se fluid koristi sam, ali ako vam je koža nedovoljno hidratizirana nakon korištenja istog, najbolje da koristite neke anti age kreme za lice zbog boljeg djelovanja. 

Nuxellence Jeunesse miriše predivno, sadrži cvijet passiflore koji dominira, a znate i same da baš nisam ljubitelj mirisne preparativne i dekorativne kozmetike, kod ovog fluida mi to zaista ne smeta, jer miriše tako ugodno i nenametljivo, da ga je jednostavno užitak koristiti, nanositi i mirisati. 
Upija se jako brzo ostavljajući kožu blistavom i zdravom, odličnim se pokazao i kao podloga za makeup. Ne sadrži SPF, pa se ne morate brinuti da će vam se poništavati SPF zaštita, u slučaju da istu koristite prije izlaska vani. Pogodan je za sve tipove kože, kao i sve dobne skupine.

Nuxellence Jeunesse bi se trebao koristiti minimalno mjesec dana da bi se neki pomak na koži primjetio, a sve svoje beneficije će pokazivati što ga se duže bude koristilo. 
Ja ga nanosim na lice i vrat i potreban mi je otprilike stisak i pol do dva sa pumpicom da bi prekrila kompletno područje lica i vrata. 

Bočica koja sadrži 50 ml proizvoda je čisti luksuz u ruci, kao i mehanizam pomoću kojeg pumpica izlazi vani kada se proizvod okrene u desno, a vraća natrag u suprotnom smjeru. (samo pripazite ako ga nosite sa sobom npr. na putovanje, jer može curiti) Žao mi je samo što barem ne postoji prozirna linija sa strane bočice da se vidi koliko je proizvoda još ostalo. Fluid je blijedo bež boje i nešto rjeđe teksture od klasičnih krema za lice. 


Cijena ovog fluid iznosi oko 340 kn u ljekarnama, dok je u DM drogerijama (ljekarnički dio) oko 370 kn, s tim da još uvijek možete kombinirati popuste od 25% i 15% na kupnju u DM-u, pa onda ispadne povoljniije i ja ću vjerojatno nekad ponoviti kupnju ovog proizvoda, jer sam oduševljena istim, koji se nažalost polako bliži kraju, a drugi proizvodi čekaju na svoj red za testiranje.

***
I da ispravim samu sebe, ipak se može vidjeti preostala količina proizvoda, samo treba upotrijebiti malo veću silu i možete izvući "unutarnje" pakiranje i vidjeti kako je proizvod iskorišten kompletno do kraja. 



Jeste isprobali Nuxellence Jeunesse? Dojmovi? Ako niste, planirate li?
Maja xx

Broj komentara: 30:

  1. Nisam ga isprobala, ali voljela bih jer zvuči kao super proizvod i jako mi se sviđa što se može i samostalno koristiti jer ja nekako uvijek vjerujem da je manje više pa ne volim stavljati 101 čudo na svoje lice. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ne volin ni ja stavljat sto slojeva svačega na lice. Al mi je super jer san sa ovin dobila sve u jednom proizvodu.

      Izbriši
  2. Nisam nikad probala, mada vjerujem da bi mi odgovarala s obzirom na to da i sama imam mješovitu kožu

    OdgovoriIzbriši
  3. Na wish listi mi je već par tjedana. Početkom tjedna će biti moj ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadan se da ćeš biti jednako zadovoljna kao i ja! ;)

      Izbriši
  4. djeluje stvarno obećavajuće, jednom kad dođe na red ću je vjerojatno probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadan se da ćeš ga i ti imati prilike isprobat. :)

      Izbriši
  5. Ovu recenziju sam čekala, eto i ti ju hvališ kao i Martina s Beaty&Mess , onda nema druge nego kupiti :))

    Probala sam dva testera i sviđa mi se jako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, onda čekam i tvoj post. :)
      Nadan se da ćeš biti zadovoljna. ;)

      Izbriši
  6. imam ga i ja ali još nisam napisala recenziju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda se veselim čitanju, nadan se da si zadovoljna sa ovin proizvodom. :D

      Izbriši
  7. Nisam probala ali super zvuči, drago mi je da si zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zvuči odlično, mislim da bih si ga mogla ugrabiti uz Dm-ov popust :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Zvuči idilično, da je barem i cijena idilična :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah.. di bi mi onda bija kraj. :)
      Da, bilo bi super da je barem upola jeftiniji. :D

      Izbriši
  10. Probat cu nabavit testere cini mi se super! Ja sam postala ovisna o fludima i serumima :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Od kada se Nuxe prodaje u ljekarnama? Djeluje odlicno, voljela bih isprobati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga odavno viđam, pogotovo u Farmacia ljekarnama, iako ga imaju i ove manje neke ljekarne, kao i ljekarnički dio DM-a. ;)

      Izbriši
  12. To su već najmanje dvije jako pozitivne recenzije...i već sam ga zapisala na WL...ima doć na red jednog dana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se onda da će brzo. Ja sam ga danas potrošila. Odličan je!

      Izbriši
  13. Na WL mi je već duže vrijeme :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Savršen je i nadam se da ćeš ga uskoro skinit s WL ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~