Bvlgari Omnia Coral



Nisam odavno pisala o mirisima, pa je bilo vrijeme da vam predstavim jednog od svojih favorita ovog ljeta. Bvlgari Omnia Coral je peto i trenutno pretposljednje izdanje iz serije Omnia mirisa, a dolazi nam iz draguljarske kuće Bvlgari. Svako izdanje Omnia mirisa ima svoju boju i kao takvi predstavljaju različitu boju dragog kamenja.
Posljednje, šesto izdanje je EDP koncentracija (nema je na slici niže) jednog od najprodavanijih Omnia mirisa - Crystalline, koja je zadržala istu formu bočice kao i prethodni mirisi iz iste linije, a poprima boju svog prvjenca sa daškom ružičaste nijanse.


Omnia Coral je izašla u susret proljeću 2012. i sadrži sve elemente kojeg jedan proljetno/ljetni miris treba sadržavati. Lagan, prozračan, umjereno cvjetan i pomalo voćni. Ono s čim se Omnia miris ne mogu pohvaliti je trajnost, ali nadam se da će se to ispraviti sa dolaskom Omnie Crystalline u EDP koncentraciji, te da će se trend istog nastaviti i sa ostalim verzijama, jer mislim da ovakvi mirisi zaslužuju dužu trajnost.  

Kod Omnie Coral volim to što iako je nježnog i lepršavog mirisa ima svoju posebnost u tome. Nekome će možda mirisati na "već viđeno" (kao npr. Chanel Chance eau Tendre, Marc Jacobs Hot Pink Edition, Dior Forever and Ever, Addict 2...), ali opet, na koži iskače nakon nekog vremena sa svojom kombinacijom sastojaka  koja je u isto vrijeme citrusna, cvjetna i voćna. Iako je u suštini ovo cvjetno svježi miris. 
Nemojte se zavarati na prvi špric dajte joj vremena da se razvije, primjetiti će te kako se mijenja u izrazito svježi miris sa trunkom cvjeća, do kombinacije cvjeća, voća i citrusa, te na posljetku postaje nešto slađa, nakon nekakvih 3 sata koliko nažalost traje na mojoj koži i sa prigušenom aurom tokom cijelog vremena djelovanja. Dobro, ne mogu ni očekivati da proljetno/ljetni mirisi imaju jaku auru i dužu trajnost, ali bilo bi lijepo. :D


Miris dolazi u pakiranju od 10, 25, 40 i 65 ml. Ova pakiranja (kao na slikama poviše) od 10 ml se koliko znam ne mogu kupiti kod nas (ispravite me ako griješim), a ista obično dolaze u poklon pakiranjima sa mirisom u većem pakiranju i uz popratnu kolekciju za njegu tijela. Cijene se kreću od oko 300 kn za pakiranje od 25 ml, pa na više. Mogu se kupiti u parfumerijama i u drogerijama.

Koja Omnia je vaš favorit? Jeste isprobali Omniu Coral? Dojmovi?
Maja xx



Broj komentara: 18:

  1. Trenutno baš koristim Omnia Coral, miris je prelijep pogotovo mi se sviđaju cvijetne note u početku, ali veliki minus za trajnost :( :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, nažalost veliki minus ide za (ne)trajnost.

      Izbriši
  2. Volim tvoje postove o parfemima, a pogotovo kad pišeš o nekom koji i sama volim! :) Zadnjih godinu dana koristim Omniu Coral i ona je meni najdraža Omnia. Ja nisam sigurno koliko se na mojoj koži zadržava, ali kratkotrajnost mirisa mi ne smeta previše jer ja ionako nakon nekog vremena više uopće ne osjetim miris koji nosim pa se ugodno iznenadim kad me netko nakon par sati nošenja pohvali parfem. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Blago tebi, meni niko gotovo nikad ni ne pohvali miris ni odmah nakon špricanja, a kamo li nakon nekog vrimena. :D

      Izbriši
  3. Uuuu koja zanimljiva bocica :))

    Nisam ga probala, nekako kad dodjem u parfumeriju zaboravim na Blvgari ali svakako zapisujem za buduce isprobavanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su sve njihove bočice fora. Zaista su neobične. Probaj svakako, možda neka Omnia bude i tvoj favorit. :D

      Izbriši
  4. Probala sam i nismo se našle,valjda sam se nakon toliko godina korištenja Blvgaria malo zasitila. Ove prijašnje Omnie sam sve imala a favorit mi je definitivno Crystalline. Nju sam dvaput kupila i opet ću jer mi je jedan od boljih mirisa ljeti:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, uz ovu Coral, meni je Crystalline odlična. Isto sam ju imala dva ili čak možda 3 puta, više se i ne sjećam. Kad je izašla bila je pravi boom. :D Divna je!

      Izbriši
  5. Imam tender i daisy tako da sam ovu zaobišla. Meni Su sve krasne, a najmanje mi je draga crystalline jer mi je bezlicna i ima neku 'jeftinu' notu, na mojoj kozi :). Znam da se 99% ljudi ne bi složilo s ovim :D. ideja i koncepcija mirisa Su odlični pak. A i nekako otkad je bipe, postala je 'isprostituizirana' ka i većina parfema koja je svako malo na akciji. Jako se veselim edp!!! A ogromni minus za trajnost, meni je to sramotno za jednu takvu renomiranu kuću da nešto što platis najmanje 300kn tako brzo nestaje s koze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Crystalline divna i srića pa ta jeftina nota se na meni ne osjeti. Obično moja koža svaki miris razvije drugačije. I ja jedva čekan edP, nadan se da će biti trajnija barem upola. :D A, za cijenu ne znan šta bi rekla.. ima ih i skupljih, a manje trajnijih. :D

      Izbriši
  6. Rado bih ga probala. :) Davno sam koristila Omnia miris (prvi sa slike) i obožavala sam ga. Bez problema sam ga potrošila do zadnje kapi. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, on je jako davno izašao i divan je. U biti on je jedini unisex miris iz Omnia kolekcija i baš bi bio idealan za nadolazeće vrime. :)
      A za Coral se nadam da ćeš uskoro isprobati. :)

      Izbriši
  7. isss, dok sam čitala o ovom mirisu doslovno sam ga mogla osjetiti. Probala bi ga, zašto ne, ali ako kažeš da baš i nije najtrajniji onda nisam pretjerano oduševljena jer meni to kod mirisa jako jako bitno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Baš mi je drago i hvala ti na komentaru. Da i meni je bitno da su trajni, ali nažalost trajnost je mana ovako laganim mirisima. Zato volin kad zahladi i onda koristin neke jače i trajnije mirise. :)

      Izbriši
  8. Probala sam ga, meni je skroz prijatan, ali, što kažeš, zaista nije preterano postojan. Super si ga dočarala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3 Da, trajnost niti jednoj Omnii nije jača strana. Ali opraštam im kad su divni svi, a pogotovo Crystalline i Coral. :)

      Izbriši
  9. Probala sam puno Omnia, ali ne i ovu. Moram to promijeniti...

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~