Nuxe Nirvanesque Contour des Yeux


 
Predstavljam vam još jednog favorita među preparativnom kozmetikom. Radi se o Nuxe okoloočnoj kremi iz Nirvanesque linije. 
Ova krema je namjenjena za prve mimičke bore, uklanjanju tamnih podočnjaka i trenutnom zaglađivanju okoloočnog područja.
Moje okoloočno područje tu i tamo ima problema sa natečenoću ujutro, kao i sa tamno plavim/crvenkastim kolutima koje se protežu do 1/3 podočnjaka. :D Nirvanesque krema je odlično djelovala na tamniji dio podočnjaka (kako i obećava), isto tako jako dobrom se pokazala za hidratiziranje područja oko oka, kao i odličnom bazom za korektor.
 
Krema je pogodna za sve tipove kože, nije masna i jako brzo se upija, s obzirom da je nešto rjeđe teksture jako mala količina je dovoljna za nanošenje (vidi sliku ispod). Nisam imala problema sa milijama, a niti me je isušivala.
Koristim ju nešto više od 2 mjeseca i ostalo mi je još 1/3 koja će vjerojatno potrajati taman još mjesec dana.
 
 
Tamni podočnjaci i natečeno područje oko očiju instantno nestaje kada nanesem ovu krema, pružajući istodobno hranjivost i hidrataciju.
S obzirom da je krema mliječno bijele boje i bisernog odsjaja na taj način okoloočnom području pruža svježiji i odmorniji izgled, što je dodatni plus.
 
 
Zaista jako volim ovu kremu, jer je ispunila sva moja očekivanja. Testirala sam ju oko 2 tjedna prije nego sam se odlučila za kupnju full size proizvoda. Iako piše da je hipoalergena, uvijek postoji mogućnost nekakve reakcije na neki od sastojaka, kojeg kod mene srećom nije bilo. A, vjerujte sklona sam reakcijama.
Miris je skoro pa neutralan, jako je slab da se gotovo i ne osjeti.
 
Ono što sam tražila od okoloočne kreme to sam sa Nirvanesque kremom i dobila. Cijena je oko 170 kn za 15 ml proizvoda, može se kupiti u ljekarnama, on line (Ebay, Jagoda, Feelunique ...)  i DM- ovima koji imaju ljekarničko odjeljenje.
 
 
Da li ste možda koristili Nuxe Nirvanesque okoloočnu kremu? Dojmovi? Ako ne, da ali sad imate želju? :D
Maja xx

32 komentara:

  1. Nisam probala tu kremicu, ali bi voljela :D iako meni treba samo hidratacija na tom području, zasad!
    Koristila sam od zimzelene do nedavno okoloočni gel i super mi je!
    Moj problem s okoloočnim kremama jest taj što sam škrta pljunut lovu za 15 ml :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Viruj mi da sam i ja škrta bila za dati, ali da ju nisan istestirala pošteno ne bi ni onda iskeširala novce i nije mi ža. :) Testeri rulaju. ;)

      Izbriši
  2. Zelim! Nisam jos krenula ni sa kakvim kremam koje imaju dejstvo i na bore, ali ova mi zvuce predivno i bas bih volela da je probam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ovakva krema bila jako dobar izbor za početak.;)

      Izbriši
  3. Super da si našla nešto što ti tako odgovara.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam koristila... Meni trenutno od svih okoloočnihh krema najviše odgovara ulje pšeničnih klica virovala ili ne. Obožavam ga! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bitno da si našla šta ti paše.:) Meni su ulja preteška.

      Izbriši
  5. Nisam probala ali idem odmah otvoriti tester , bas i me zainteresirala :)

    Iako moje bore nisu prve :( mislim da bi mi mogla odgovarati.

    Odlicna recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
  6. od njih koristim samo onaj gel za pranje s medom i suncokretom - savršen proizvod, ali nekako ne želim koristiti proizvode protiv bora, osjećala bih se starije nego što jesam (makar sam već u godinama za dobivanje prvih bora :(). nekako se tješim da neću imati bore budući da imam masnu kožu *fingers crosse*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahah ;) ja uvik govorin za sebe da san ostarila priko noći, pod "ostarila" mislin na bore koje sam dobila. :D
      Mislin da se sa 23+ može već počet neovisno o tipu kože. I genetika dosta utječe, ali i briga o koži. ;)

      Izbriši
  7. Nisam isprobala ovu no druga Nuxe okoloocna kremica je na putu do mene i nadam se da ce mi odgovarati kao tebi ova :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Želim, stavila na spisak kada mi negde neko ode ili odem ja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja se taman ponadala da je ima i kod nas...:/ Pihhh

      Izbriši
    2. Nisam znala da nema kod vas Nuxe. Baš šteta. :/ Nadam se da ćeš ju uspiti nabaviti, ako ne, uvik se moš javit na mail. ;)

      Izbriši
  9. Zvuči dobro. Mene više ne pecka ispod očiju, za sada, nadam se da će tako ostati. Ystheal nisam mogla podnit. Najviše sam koristila nuxe passionflower serum pa je možda zalicia. On je meni ok ali ne vidim nikakvu 'promjenu', jako je ugodan i hidratantan za lito idealan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala san i ja svakakve periode sa okoloočnim područjem, za sad je ok. A, za Nuxe ti ne znan šta se promjene tiče, meni je tribalo koji tjedan da vidin šta. Koliko ga koristiš? Možda imaš prevelika očekivanja? :D :)

      Izbriši
  10. Negdi misec dana. Ocekivanja nisam imala velika ali sam ga deffo odlucila kupit nakon tvoje recenzije :D.
    I je Li moguće da mi od melvitine cvjetne vodice od damascena ruze izbijaju pristici :oo: ???

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, ne znan meni je fluid bija ludilo. Ža mi je šta tebi nije. :/
      Šta se tiče Melvitine vodice, pa da znaš da je moguće da si u pravu. Na početku lita san je špricala direktno na lice i bili su mi se pojavili sitni prištići na čelu. E, sad jel to bilo zbog znoja i kombinacije tonika ili šta, ja ne znan. Onda san ga prestala koristi i sad san opet počela i super mi je, jednu bocu san skoro potrošila, ne znojin se ka prije i nanosin ga na blazinicu i nema prištića. Tako da možda znoj i to radi reakciju. Šta ti misliš?

      Izbriši
  11. jao zvuči jako dobro, moram nabaviti tester kad istestiram caudalie vinosource sos. jel naći tester umijeće ili ih se nabavi bez problema?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Testere sam dobila još davno kad sam se reg. preko njihovog weba, pa oni pošalju prema tipu kože nekoliko random proizvoda. Ako to nisi napravila do sad, svakako baci pogled na njihovom webu, mislim da to još ima. :)

      Izbriši
    2. jooj super, nisam, hvala ti na info :)

      Izbriši
  12. Ja bih ovo, treba mi za podočnjake :( baš ću pitati u ljekarni u kojoj mi uvijek daju testere imaju li koji i za ovu kremu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pitaj obavezno prije kupnje, neka ti daju barem 3,4 da budeš sigurna jel to, to. ;)

      Izbriši
  13. Nisam još počela da koristim ovakve kremice ali mislim da ću uskoro morati :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Iskreno ova kremica je nis koristi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ža mi je šta tebi nije odgovarala, meni je eto u svemu ispunila očekivanja i nisam imala nikakve reakciju na njz. A, što ćeš, ne može svima sve ni odgovarati. :)

      Izbriši
    2. Slažem se, osim hidratacije ne radi apsolutno ništa.
      Ali ovaj mjesec je izašla nova verzija/formula cijele Nirvanesque linije pa tko zna, treba isprobati tu novu. Tako da me i začudila recenzija stare verzije baš u doba kad se nova pojavila.

      Izbriši
    3. Iskreno, tek kad san objavila recenziju ove kreme vidila san da je izašla nova verzija. Nisan uopće skužila da je izašla, niti da je u najavi, ma ništa. Isto me zanima ova nova verzija. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~