Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11

Još jedan novitet uz Deborah Glossy Stick su i Deborah Glossissimo sjajila za usne koje dolaze u 18 različitih nijansi od neutralnih do onih nešto intenzivnijih i tamnijih. Ali mislim da je kod nas dostupno svega 8 ili 9 nijansi.

Ono što mi se sviđa kod Glossissimo sjajila je činjenica da se na mojim usnama ponašaju više kao balzami kad se nanesu i iste ne isušuju. Također štiti usne od UV zračenja i slobodnih radikala.

Usne poprimaju izuzetno sjajan izgled nakon apliciranja Glossissimo sjajila, koje sa odličnim i preciznim, blago savinutim aplikatorom omogućuje lagano i precizno nanošenje u jednom potezu.Deborah Glossissimo sjajila imaju voćni miris, koji nije toliko osjetan nakon što se nanese na usne. Pojedine nijanse sadrže sitne sjajne čestice u sebi, kao i jedna od dvije koje sam dobila na recenziranje.
Srećom, te sjajne čestice se uopće ne osjete na usnama, a iste ne ostaju na usnama nakon što sjajilo nestane sa istih.
Sviđa mi se što se sjajilo ne lijepi na usnama, već je jako ugodno. Iskreno, ovakvo ponašanje sjajila na usnama me ugodno iznenadilo jer inače ne preferiram sjajila zbog toga što se neka lijepe, druga grebu ako imaju sjajne čestice u sebi, treća isušuju usne, četvrta jako brzo nestanu sa usna... pa stoga uglavnom nosim ruževe.

Trajnost ovih sjajila je oko 2 sata bez konzumiranja jela i pića s tim da intentzitet sjaja nestaje što duže stoji na usnama, ali ostaje hidratantni osjećaj na usnama kao nakon nanošenja balzama.Iako su na ruci swatchevi poprilično pigmentirani za jedno sjajilo, nažalost ta pigmentiranost se dosta izgubila na mojim usnama.


Na gornju usnu sam nanijela crvenu nijansu broj #11 a, na donjoj je #09 nude breskvasta sa sitnim šljokicama, za koje mislim da se jako lijepo vide na slici.

Cijena ovih sjajila je negdje oko 60-ak kn u drogerijama i mislim da je opravdana s obzirom da je Glossissimo sjajilo ispunilo sva moja očekivanja koja tražim u sjajilu.

*proizvod dobiven na recenziranje od strane Deborah Hrvatska

Jeste isprobali Deborah Glossissimo sjajila? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 15:

 1. Volim Deboru, imam njihovu buvckastu olovku karmin-sjaj i super je!

  Ovi su divni i super ti stoje :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Lijepe nijanse ali ja i sjajila se nikako ne ljubimo :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pa da ti iskreno kažem nisan ni ja, al ova su mi ugodno iznenađenje. :)

   Izbriši
 3. u zadnje vrijeme me i ruževi opasno privlače, ali uvijek radije biram sjajilo :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ma prići ćeš ti on the dark side i volit ćeš i ruževe i sjajila. :D

   Izbriši
 4. Mislim da ih još nema kod nas, ali fino zvuče, najvažnije je da nisu lepljivi.

  OdgovoriIzbriši
 5. Odgovori
  1. Da, iako nisam fan tako nekih nude nijansi i moj je favorit. :)

   Izbriši
 6. Imam ovo sjajilo u nijansi #12 - fuksijasta nijansa sa šljokicama! :D Uglavnom, ja sam stvarno oduševljena i ovo sjajilo mi je definitivno skinulo s trona Dior Addict sjajila jer izgleda divno na usnama, ne isušuje ih, ne lijepi se, nijanse su jako lijepe i nije skupo. Iako mi je Addict i dalje vizualno privlačnije, ovo prednjači cijenom što je za moj studentski budžet ipak presudna činjenica. ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Super, baš mi je drago da si i ti zadovoljna s ovim sjajilima! :)

   Izbriši
 7. Šteta što #11 nije pigmentirano na usnama kao i na ruci, baš ću pogledati koje sve još nijanse imaju pa si poklonim jedno za ročkas :) Najvažnije da se ne lijepi, to ne podnosim.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, šteta za pigmentaciju. Ali nadan se da ćeš nać neku nijansu koja ti paše. :)

   Izbriši

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood