Rouge Bunny Rouge Original Skin Blush For Love Of Roses - Orpheline

Još jedan Rouge Bunny Rouge proizvod koji me je oduševio. Ne mogu se dovoljno nadiviti kvaliteti njihovih proizvoda, kao niti samog pakiranja. Još kad tome prirodate prekrasno napravljenu web stranicu, a i opise koji stoje uz svaki proizvod i nijansu da bi vam se olakšala kupnja, mislim da bolje ne može.

***
It is not a secret that I'm a huge fan of Rouge Bunny Rouge brand. Every product that I try so far is above amazing, and I love each one to the pieces. Original skin blush in Orpheline is one of my favorite blushes so far, and I wear it every day from the day it arrived.
I'm amazed how descriptions of each product on RBR web page is so accurate and there is no way you will pick a wrong shade of blush for your skin tone. So for that reason I picked Orpheline which is suitable for a medium to warm skin tones.


Kroz kratko vrijeme prilikom odabiranja svog prvog Rouge Bunny Rouge rumenila, odlučila sam se za nijansu Orpheline za koju u opisu stoji da najbolje pristaje na srednje tamnom tonu kožu, a nijansa je opisana kao srednje topla boja jagode sa laganim iluminirajućim odsjajem. E, pa ja to ne bi mogla bolje ni opisati, jer je nijansa upravo takva.
Uz Orpheline postoji još 5 nijansi rumenila koje su raspoređene prema tonu kožu i mislim da si svatko može naći pravu nijansu za sebe.

***
RBR describes Orpheline as a medium warm strawberry color with an illuminating radiance. I could not agree more, because it is exactly like the description said. Beside Orpheline, there are 5 more shades of Original skin blushers and each is suitable for various skin tones, and I do believe everyone can find a perfect shade for itself.


Rumenilo ima težinu od 3,5 grama i izuzetno je pigmentirano. Trajat će vam cijelu vječnost jer je za lagani, ali primjetni izgled na obrazima dovoljno dva puta lagano dotaknuti bockalicom i posao je gotov. Orpheline gotovo da se i ne trusi, što je dodatni plus jer se proizvod iskorištava u potpunosti, a i manje se nereda stvara na samom pakiranju.
Orpheline je jako mekan i svilenkast na dodir, a na licu pruža prekrasan prirodni izgled prilikom čega vam nije potrebno dodatno nanositi iluminator ili highlighter za onaj prirodno obasjani efekat.

***
Original skin blush weighs 3,5 grams and it is insanely pigmented. It will last forever. Literally. I apply it with a stippling brush just with one swipe on the pan and I'm done. It doesn't fall out which is great, and you can be sure that you'll get what you paid for, because there is no waisting product with this baby.
The blush is so soft and silky and it really leaves a nice pinch of color onto cheeks with a subtle glow. Totally natural and I love it.


Trajnost Orpheline rumenila je odlična. Na licu stoji tokom cijelog dana, iako to dodatno ovisi i o tekućoj podlozi koju koristiti, ali kod mene je na svim podlogama izdržao 8+ sati. Stoga zaista mislim da je u svakom smislu opravdao svoju cijenu.

***
Orpheline lasted through the whole day on my cheeks. I'm very impressed with quality and I really do think it is worth the price.


Orpheline rumenilo je naručeno preko Rouge Bunny Rouge web shopa, a cijena mu iznosi 37,33$ + poštarina. Ako pišete blog, možete ih kontaktirati i dogovoriti se s njima za godišnji popust od 20% koje daju blogerima. Ali nije to sve ... uz kupnju 2 rumenila dobit će te i set noževa ... šalim se ... uz svaku kupnju vam poklanjaju i uzorke njihovih proizvoda. Ja sam dobila sve nijanse tekućih highlightera, a sad trenutno poklanjaju uzorke svih nijansi pudera. Mislim da je to idealna prilika da se isprobaju dodatni proizvodi.

***
I ordered it from the Rouge Bunny Rouge web shop, for 37,33$ + shipping. And they always offer a free samples with every order. I got samples of a liquid highlighters. I think it is great way to get to know more products from RBR brand.




I što kažete? Sviđa vam se Orpheline? A, Rouge Bunny Rouge kao brend?/ And what do you think about the Orpheline?
Maja xx

22 komentara:

  1. Predivno je <3

    I da, želim set noževa :D :D hahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahhaha da i meni bi jedan set opet dobro doša, taman su se moji počeli tupiti. :D

      Izbriši
  2. Hjaaaao pa ja ti padam na ovakve nijanse :D čini mi se savršeno za jesen! Divno mi je sve od pakiranja do nijanse, a činjenica da se ne trusi i da je pigmentirano samo govori o kvaliteti. <3 Nemam još ništa njihovo, al bit će, bit će :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ne sumnjam u tebe ;)
      Je sve je divno od ambalaže do boje, zaista nemam riječi, jednostavno mi ovaj brend sve više prirasta srcu. :)

      Izbriši
  3. Aaaaaaaa ovo izgleda svjetski!!! Pratim ih stalno, al nikako da kupim nešto. valjda će bit prilike! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow prelepo je rumenilo. Nije bas jeftino ali kad se uracuna i popust i testeri jako je isplativo. Sta mi ucini sad morma da prelistam njihovu stranicu. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Da, da, taj gratis set nozeva mi je pravo koristan cim je dosao uz kupovinu hahaha :)))
    Super je rumenilo, imam ga i koristim mozda 8 mjeseci? Odlicna pigmentacija.

    OdgovoriIzbriši
  6. znači ništa od noževa, meh :(
    predobro mi sve ovo izgleda, ambalaža prvoklasna, a ni bojica nije za bacit :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja bi baby bullet XD umisto seta nozeva XD.
    Izgleda super, pakiranje i nijansa. Vjerovatno neću nikad imat ništa njihovo jer triba narucit s neta XD.
    A Dior je potaraca sve sa svojim novim rumenilima! :ave:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baby bullet next time ;)
      ako budeš tila naručit, you know what to do ;)
      Dior nisan još doživila uživo pa ne znan šta bi rekla. Al ti virujen. :D

      Izbriši
  8. z kupnju 2 rumenila dobit će te i set noževa ... šalim se ... hahahaha, ovo je najbolje :D
    lijepo je, ali dosta i skupo. No, s popustom za blogere već bi se isplatilo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahha ;)
      da skupo je kako god okreneš... al daju i neki popust od 10 eura do kraja miseca, za narudžbe iznat 50 eura. Triba provjerit na njihovoj FB stranici. Mislim da je kod FACEBOOK10 al svakako provjerit treba. Gore u tabu se nalazi

      Izbriši
  9. Pridružujem se pohvalama i slažem se sa svim napisanim. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~