L'oreal Professionnel Mythic Oil Souffle d'or njega i šampon za kosu



Ako me čitate već neko vrijeme, onda ste sigurno uprimijetili kako dosta brinem o svojoj kosi, a i da sam veliki obožavatelj L'oreal Professionnel Mythic Oil linije.
Kad je lansirana Souffle d'or kolekcija, koja sadrži zlatne mikro čestice jednostavno sam to morala isprobati.

Moje oduševljenje nažalost nije bilo toliko veliko nakon prva dva korištenja. Razlog je bio u tome što prilikom korištenja oba proizvoda nisam stavljala dovoljnu količinu na kosu koja je inače dosta gusta (pogotovo na tjemenu) i ista je zahtjevala više proizvoda nego što sam ja upotrebljavala.

Šampon se nije pjenio i isprva sam mislila da to tako treba biti i naravno, nisam bila zadovoljna s rezultatima. No, nakon trećeg pokušaja sam upotrijebila malo više proizvoda i onda je napokon bilo kako treba. Rezultat je bio glatka, sjajna, podatna i mekana kosa bez osjećaja težine.


Šampon i njega su gelaste teksture i prozirni su, a u sebi sadrže zlatne mikro čestice koje se (nažalost) ispiru. Preporuča se dva puta šamponirati (što sam i radila), a njega se koristi na način da se nakon šamponiranja kosa posuši ručnikom, nanese se određena količina na kosu (na tjeme nisam nanosila) i ostavi da djeluje 3 minute, te potom isprati.
Miris ovih proizvoda je intenzivan i možda nekom neće odgovarati. Meni se sviđa što se miris dugo zadržava u kosi, čak i do tri dana nakon pranja.
Ono što je također bitno napomenuti je da proizvodi ne sadrže silikone i parabene, a obogaćeni su uljem šafrana i argana.

S obzirom da s jeseni dolazi i vrijeme velike vlage u zraku, moja kosa to odmah detektira i kao rezultat vlage kosa mi bude napuhana, a mlada kosa se pretvara u mini satelite. Aj hejt it. Prošlu sezonu sam u tu svrhu koristila L'oreal Professionnel Potionizer, a od kad koristim Souffle d'or šampon i njegu, Potionizer mi nije trebao. Nakon više od 3 mjeseca korištenja i gotovo potrošene obje boce, mogu zaključiti da sam jako zadovoljna s ovim proizvodima.


Proizvodi ustupljeni na recenziranje

Mythic Oil Souffle d'Or proizvodi se mogu kupiti isključivo u L'Oreal Professionnel frizerskim salonima. To vrijedi i za ostale L'Oréal Professionnel proizvode za njegu i styling kose. Za listu salona gdje su dostupni ovi proizvodi kliknite ovdje.

Jeste isprobali proizvode iz Souffle d'or linije ili Mythic Oil linije općenito? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 20:

  1. Divno izgledaju, ali onda mi se ukljuci razum, pa skontam da takvo nesto mojoj kosi sklonoj mascenju nikako ne bi odgovaralo. Nista sto ima ulja. Ali pakovanje je sjajno, pa te zlatne cestice... Ja jos nisam skontala da li uopste neki salon u BL drzi Loreal Professionnel.
    Meni je ovo sad vrijeme katastrofa, to sto spomnjes za te mlade dlake, izadjem iz kuce normalna, svaka dlaka na svom mjestu,a vratim se one sve kao neka vuna strce oko glave :-/ A vecina proizvoda za stilizovanje koja bi tome mozda pomagala, mi ima tendenciju mascenja i onda sam u zacaranom krugu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ti pravo kažem, za jedne proizvode koji sadrže ulje nisu niti malo masni. Moja kosa je normalna, ali su vrhovi uvik suhi i nakon korištenja ovih proizvoda isto sam morala obavezno korististi serum za suhe vrhove.
      Zaista ne znam da li ima L'oreal Professionnel proizvoda u u BL, al bi možda mogla probati provjeriti pa ti javim. :)

      Slažem se za stršanje, baš grozno. :/ Ža mi je što ti se to događa, nije ti lako i kako kažeš doslovno si u začaranom krugu.

      Izbriši
  2. Jao gliter u proizvodima za kosu, pa to je takva navlakusa, a ja svaki put nasednem. Ima i Schwartzkopf isto jednu liniju sa gliterom u samponu, regeneratoru i masci i meni je divno. Cak i u serumu ima gliter i onda protreses a gliter se vrti po bocici....Kao neko dete sam. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, totalna navlakuša i ja padam na to. :D
      Sad moran vidit šta to ima od Schwarzkopfa. :D

      Izbriši
  3. mene uvijek privlače ti šljokčasti proizvodi makar se ispiru :D
    šteta mi je samo što sastav nisi poslikala, zanima me jer moram nažalost sve više paziti na svoje osjetljivo tjeme :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nisi jedina. :D
      Joj dobro si me sitila, još sam mislila poslikat i zaboravila. Nadodat ću sliku naknadno.

      Izbriši
  4. Već sam čitala njihovu recenziju i također je bilo razočaranje jer se sjajne čestice ne primijete, a baš mi je žao zbog toga. :/ Ipak, drago mi je što ti odgovaraju. Veliki je plus što nema silikona i parabena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stoji na pakiranju da se ispire. :D ALi šteta je šta jesu, jer nekako mislin da ako bi i ostale na kosi da to ne bi izgledalo ka disko kugla (čitala sam svašta), nego bi dalo baš lipi sjaj. Ali i ovako nije loš, samo eto bija bi bolji sa šljokicama. :D Barem meni.

      Izbriši
  5. padam na taj zlatni sjaj:) izgleda kao divan proizvod, mada mene je teško navesti na neku promjenu u njezi kose.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha i ja! :D
      Razumin te, ako si našla šta ti paše nema smisla minjat. ;)

      Izbriši
  6. Ja sama potrošila dva pakiranja regeneratora, šampon nisam probala. Nažalost, meni je preslaba njega i kosa mi je i dalje kao slama iza njega. Sad sam u potrazi za maskom, odlična mi je njihova Cellular repair

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta, ali nažalost ne odgovara svima sve. Meni je njega odavala dojam da mi je slaba kad bi ju nanijela na mokru kosu, ali kad bi kosu osušila skroz druga priča, kosa ludilo i to me baš ugodno iznenadilo. Cellular repair nisam probala, ali čini se dobra. :)

      Izbriši
  7. Otkako su izašli želim ih probati, ali na kraju je odluka ipak pala na Kerastase. Drago mi je da si zadovoljna njima, mogla bi ih probati kada potrošim Kerastase liniju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kerastese nisan nikad probala, ali kako čitam čini mi se kao da nema ništa bolje za kosu :D Ne znan, takav sam dojam dobila. Možda se varam, ako kad probam nešto od njih onda ću moć usporedit. Ako budeš u prilici isprobaj ovu liniju. :)

      Izbriši
  8. Šteta što se šljokice kasnije ne vide, ali i ovako bih oba proizvoda rado isprobala :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Imala sam Mythic Oil ulje za obojanu kosu i imam samo riječi hvale, nešto predobro :) Em njeguje kosu, em miriši kao da si izašla iz salona i ne masti kosu. Voljela bi isprobati i šampone :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam ono obično i OBOŽAVAM ga! :) Potpisujem sve što si rekla.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~