Beauty UK Posh Pout - 05 Corally Incorrect


Beauty UK novitet koji me uz Plumalicious također privukao je i Posh Pout ilitiga popularno nazvana "debeljuca".  Odabrala sam onu u nijansi 05 Corally Incorrect jer ne posjedujem niti jedan proizvod u ovakvoj nijansi.

Kao što možete primijetiti na slici poviše, sam proizvod je kompletno zapakiran u celofan što mi se jako sviđa jer je kupac na taj način siguran da nitko nije otvarao ni dirao proizvod prije kupnje. 


Cijena Poush Pout-a iznos oko 25 kn i mislim da je kod nas dostupan u 8 nijansi. Sviđa mi se što je ova nijansa poprilično pigmentirana i nakon nanošenja se dobije jako lijepa i intenzivna boja na usnama.
Posh Pout je poprilično masne teksture i ujedno hidratantan, ne prelijeva se preko usana. Iako je definiran kao balzam za usne definitivno može poslužiti i kao ruž zbog svoje pigmentacije.

Trajnost je nešto manje od 2 sata, a prilikom konzumaciju jela i pića boja ravnomjerno blijedi s usana, ostavljajući i dalje hidratantni film na usnama. 
U odnosu na Deborah Glossy Stick rekla bih da je masniji, manje kvalitetan, cjenovno ali i samom ambalažom jeftiniji i pomalo neugodnijeg (umjetnog) mirisa koji na sreću nestaje nekoliko trenutaka nakon nanošenja. U svakom slučaju, mislim da je za svoju cijenu jako dobar proizvod.


Slika na usnama nažalost nije dovoljno reprezentativna jer je uživo boja još intenzivnija i vuče više kao boja na lijevoj strani slike, ali bilo je nemoguće uhvatiti realnu boju nakon ne znam ni ja koliko poslikanih fotografija. 
Svakako vam preporučam da barem bacite pogled na nijanse i obavezno pomirišete proizvod prije kupnje, ukoliko vam smetaju mirisi mazalica za usne. 

Jeste možda već ugrabili svoj primjerak Posh Pout-a? 
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. meni traje pola sata na usnama uz pice haha :D što je sasvim ok. 27 kn je po meni normalna cijena za ovaj proizvod, sve više je pretjerano jer nisu postojani niti toliko pigmentirani..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, vidiš meni traje duže, šta me iznenadilo. Možda san ga puno nakrcala. :D Moran nadodat da boja blijedi kroz ovih nekih sat i pol šta mi stoji na usnama, da ne bi bilo da se boja ne skida. :D

      Izbriši
  2. Ok, definitivno moram do Kozma :) Možda ne po ove debeljuce, ali ruževi me opako privlače :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijepo izgleda na usnama :)

    Upravo kako najviše volim :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivno je i super je što ima celofan :) Na žalost, kod mene se Kozmo zatvorio, ali svakako planiram pogledati njihov asortiman kad budem išla negdje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baci pogled obavezno, mislin da je brend vrijedan pažnje. :)

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. Pomiriši pa javi šta misliš. ;) Nije strašno, al meni malo zasmeta na početku.

      Izbriši
  6. Morat ću pogledati, makar mi realno ne treba.. Ali volim takve stvarčice, Clinique cubby mi je najomiljenija mazalica koju imam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma da, virujen ti. Ionako imam dovoljne količine kozmetike, ali se povučemo za nečim šta bude dobar omjer cijene i kvalitete. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~