ItGirls@Clarins


Moj favorit među preparativnom, a i dekorativnom kozmetikom je definitivno Clarins. Jako volim taj brend jer imaju jednostavna i elegantna pakiranja, kvalitetne proizvode, kao i prekrasne limitirane kolekcije.
Kad sam dobila pozivnicu za Clarins druženje ne moram vam ni govoriti koliko sam bila ushićena, jer kako bolje upoznati dragi brend, nego kroz ovakvu vrstu druženja.

Iako sam po običaju kasnila, uspjela sam saznati neke zanimljive informacije od strane preotkačene brend managerice Clarinsa - Dragane. Ono što me posebno dojmilo kod Clarinsa je to da je od 1997. godine brend kreirao "Most Dynamic Women" nagradu za žene koju brend svake godine odabere i uruče joj nagradu na osnovu svojih postupaka i predanosti kojom pružaju energiju, hrabrost i ljubav djeci kojoj je to potrebno.

Nadalje, osnovana je i "Courtinova artritis udruga" koja potiče i financijski podupire istraživanja za pronalazak lijeka protiv rematoidnog artritisa, kronične upalne bolesti koja primarno pogađa žene, te "Etincelle" i "La Vie de Plus Belle" udruge osnovane s ciljem da žene u borbi s karcinomom vrate samopouzdanje i naglase svoju ženstvenost. Clarins u Francuskoj pruža  oboljelim ženama besplatne tretmane i radionice za ljepotu u suradnji sa "Ligue Contre le Cancer".

Već više od 50 godina tj. od samog početka Clarins koristi biljne sastojke i primjenjuje načela aromaterapije i fitoterapije. Prvi Clarinsovi proizvodu su ulja za lice i tijelo koja sadrže 100% čiste biljne ekstrakte. U svijetu se proda po jedan primjerak svakih nekoliko minuta i jedan su od najprodavanijih proizvoda u Clarinsu.

Imale smo priliku isprobati i novitete koje se trenutno nalaze na policama parfumerija. Mene su oduševile paleta sjenila, kao i limitirana paleta za lice. Mislim, uvijek me oduševe jer su jednostavno prekrasne, a moje dojmove o onoj prošlogodišnjoj možete pročitati u OVOM postu.

Zahvaljujem se još jednom ItGirl na pozivu i dragoj Dragani na preodlično organiziranom druženju.
Da više ne duljim, ostavljam vas slikama. :)






Volite li vi Clarins? Imate li svoje favorite?
Maja xx

Broj komentara: 6:

~ I N S T A G R A M ~