Čit Čet post #8




Dragi moji, nedavno sam vas na Facebook-u pitala da li se razumijete u on line naručivanje, stoga vam danas pišem ovaj post. Neću pisat o tome kako se naručuje, jer o tome je već napisano dosta na drugim blogovima, nego o nečem drugom.

U rujnu sam radila dodatni honorarni posao vezan za on line naručivanje, ali sam morala i odustati od tog posla jer se nagomilalo puno drugih obaveza u isto vrijeme.
I onda sam nedavno došla na ideju da probam i ja tako nešto napraviti.
S obzirom da već više od 5 godina naručujem preko interneta, prije koji dan sam otvorila Facebook stranicu - Naručujem za Vas preko interneta preko koje bi vršila usluge naručivanja s on line stranica koje dostavljaju u Hrvatsku. Provizija bi iznosila 4 kn za svaki naručeni proizvod.
Za sad bi ovo vrijedlo samo za Hrvatsku, jer koliko znam naknada za uplate iz susjednih zemalja na tekući račun u Hrvatskoj je poprilično visoka.

Za početak bi naručivala s eBay -a, ali u obzir dolaze i druge on line stranice kao npr. AsosDorothy PerkinsStrawberryHqhairThe hut i mnogi drugi. Znači, uvjet je da dostavljaju u Hrvatsku i primaju Paypal. A, o detaljima i dodatnim informacijama se uvijek možete javiti na narucujem.za.vas.preko.neta@gmail.com

Naručivala bi po principu, vi odaberete proizvod koji želite (možete ga vi naći na internetu) ili mi linkati sliku s gore navedene Facebook stranice, uplatite novce na dani broj tekućeg račun i ja vam naručim proizvod na vašu kućnu adresu, nakon što uplata bude vidljiva na tekućem računu.

To mi se učinilo kao ok ideja za pojedince koji se ne razumiju u on line naručivanje, imaju averziju od ostavljanja podataka s kartice na internetu i slično.

Inače, ja ću se truditi svakodnevno stavljat proizvode sa slikama na gore navedenu Facebook stranicu i objavljivati razne ponude kao npr. ako su neka sniženja, besplatna poštarina, kodovi s dodatnim popustima i tako dalje.

Sad mene zanima što vi mislite o ovoj ideji? Da li imate averziju i prema ovakvoj vrsti naručivanja? Slobodno se izjasnite, jer želim znati i vaše mišljenje! :)
Maja xx

21 komentar:

  1. Mene zanima, ideja je izvrsna : )
    malidaR

    OdgovoriIzbriši
  2. Super Majo,odlična ideja.
    Tea

    OdgovoriIzbriši
  3. odlična ideja. ja stalno odugovlačim s tim naručivanjem s neta pa su mi ovakve opcije odlične i dobro je znati gdje se obratiti :top:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, baš mi je drago zbog toga. Javiti se moš uvijek! ;)

      Izbriši
  4. Super, super, super! Možeš očekivati da ću ti se i javiti, jer još uvijek nemam pay pal pa uvijek cimam za rukav one koji ga imaju da mi naruče nešto s ebya :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo ti je super ideja, svaka čast! A znas mene i narucivanje...što reci, koju poruku poslati XD. nekad sam zaista glupa, tupa i neupotrebljiva, a zapravo samo lina :).

    OdgovoriIzbriši
  6. I meni se jako dopada ideja jer mnogo cura nema mogućnosti naručivati online. Podržavam :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlična ideja! Mislim da ćeš ovime pomoći mnogim curama :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlična ideja! Kao stvorena za nas koji imamo averziju od on line naručivanja! :D Sad napokon znam kome se mogu obratiti i veselim se suradnji! :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~