Color Club - 802 Fresh Picked + Konad

Color Club - 802 Fresh Picked je predivna kremasta boja jorgovana. Za potpuno prekrivanje upotrijebila sam dva sloja. Sviđa mi se uska i srednje duga četkica, koja omogućuje precizno nanošenje. Ovo je moje prvo korištenje Color Club lakova, iako sam čula, a i čitala pozitivne dojmove o ovom brendu, sada sam se i sama uvjerila u isto.
Lak sadrži količinu od 15 ml, a naručiti ga možete na stranicama Studia DI. Cijene Color Club lakova se kreću od 20 do 25 kn + poštarina (pošta ili Tisak).


Uz nijansu Frech Picked koristila sam i jedan detalj s Konad pločice - m7, kao i Konad lak u nijansi Orange Pearl (u jednom od budućih postova ću vam objasniti kako se radi pečatiranje s Konad lakovima i pločicama). Isprike što mi detalj s Konad pločice nije ispao savršeno, sama sam si kriva, jer nisam dobro držala pečat prilikom nanošenja na nokat. :D Na slikama je to puno više uočljivo, nego u stvarnosti.  



Cijelu manikuru sam završila s Konad nadlakom da očuvam i produžim trajnost manikure. 


Konad i Color Club lakove možete pogledati i naručiti na stranicama Studio Di, a također ih možete posjetiti na adresama Zoranićeva 1, Split i Okićka 25 (Trešnjevka), Zagreb.

*proizvodi ustupljeni na recenziranje

Jeste isprobali Color Club i Konad lakove? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 8:

~ I N S T A G R A M ~