Ebay preporuke #1

S obzirom da već dugo kupujem na eBayu htjela sam s vama podijeliti neke od svojih relativno novih stvarčica s kojima sam prezadovoljna i koje ću vjerojatno ponovno kupiti. Pa krenimo ...

Akrilni držač ruževa za usne
Sadrži 24 mjesta za stavljanje ruževa, uglavnom mi svi ruževi mogu stati (Catrice, Essence, Rimmel, Mac ... ali npr. oni nešto šireg oblika ne sjedaju skroz do kraja). Lijepo izgleda, čvrst je i jako praktičan ukoliko želite imati svoje ruževe na broju. :)
Više informacija, kao i cijenu možete pogledati ovdje.


Fejk MAC 187 bockalica
Mislim da imam 3 ili 4 komada ove bockalice i svaka je u odličnom stanju, a neke su stare i više od dvije godine. Jedna mi je stigla malo klimava, ali samo ju malo jače stegnula i sad je kao nova.
Ne znam da li mi je sve skupa 5 dlaka ispalo od svih kistova zajedno. Inače, jako volim bockalice jer mi je s njima najdraže nanositi tekuće pudere, rumenila i bronzere. S ovom bockalicom isključivo nanosim rumenilo, jer ona rumenila koja najčešće koristim su jako pigmentirana, a bockalica mi je odlična za nanošenje takve vrste rumenila.
Detalje kao i cijenu ove bockalice možete pogledati ovdje. 


Fejk RT kistovi 
Iz ovog seta sa slike za sad koristim samo bockalicu (ova u sredini - crna) i to za nanošenje tekućeg pudera za koji mi je i više nego odlična. Iako imam dva original RT seta + Expert face brush najčešće (da ne kažem uvijek) nanosim tekući puder s ovom fejk. Znam da je sve stvar navike i kako netko voli da mu lice izgleda nakon nanošenja tekuće podloge s određenim kistom, ali ja sam u ovom kistu našla ono što mi odgovara.
Niti jedna dlaka nije ispala iz ovog kista, a koristim ga sigurno zadnjih godinu dana. Međutim, postoji mogućnost da vam se ovaj donji dio drške odlijepi, kao što je to kod mene bio slučaj, ali to se može zalijepiti natrag. Mislim za te novce tako nešto sam očekivala da će se dogoditi, ali ne i da će mi postati najdraži kist za nanošenje tekuće podloge. :D
Cijena i detalji se nalaze ovdje.


Kist za blendanje sjenila
Ovaj kist sam odmah kupila u dva primjerka računajući ako pukne ili mu počnu ispadati dlake, da imam rezervu. Mislim da su kistovi za blendanje jako bitni i potrebni ukoliko koristite sjenila. Ove kistove imam u posjedu tek nekakvih 10-15 dana i za sad sam prezadovoljna. Dlake su mekane, guste, vrh je taman dovoljno šiljast da lijepo uđe u pregib kapka, super blenda. Dlake mu nisu ispadale niti je puštao boju prilikom pranja. Ugodno iznenađenja i prezadovoljna sam.
Cijena i detalji se nalaze ovdje.


Ravni kist za nanošenje pudera
Ovaj kist koristim rijetko iako je sasvim u redu za nanošenje tekuće podloge, kao i one u kamenu, rumenila ili bronzera. Imam nešto gušće i mekanije dlake od RT fejk bockalice i kraći je od iste, ali sasvim solidno obavlja svoj posao ostavljajući besprijekoran završetak. Eekla bi da mi možda s ovim kistom treba malo više vremena da nanesem tekuću podlogu, ali svakako rezultat je zadovoljavajuć.
Cijene i detalji se nalaze ovdje.


Ovaj set sam kupila prije gotovo 2 mjeseca, a koristim ga zadnjih nekoliko dana i moram reći da ga za sad obožavam. Svjesna sam da je jako rano za nekakve detaljnije dojmove, ali prvi dojomovi su i više nego pozitivni. Nevjerojatno je kako neki proizvod može u roku od par minuta umoran izgled kože lica učiniti da ista živne. Primijetila sam da mi je nekoliko flekica od prištića posvijetlilo i za sad sam prezadovoljna s ovim setom koji sadrži 3 seruma (vitamin C, kolagen i serum s amino kiselinama) a svaka bočica sadrži 30 ml. 
Cijena i detalji se nalaze ovdje.



I za kraj nešto što nije direktno vezano za kozmetiku, a indirektno je na način da iz njega izvlačin novce :D Ovaj novčanik za cijenu od oko 2$ ima više prostora (iako možda izgleda malo i tanko) i veću trajnost od svih prethodnih novčanika koje sam imala, bacila i plaćala puno više, a trajali su puno kraće. 
Moj primjerak je u crnoj boji, a ozbiljno razmišljam da ih pokupujem u svim bojama.
Cijena (varira ovisno o odabiru boje) a detalji se nalaze ovdje. 


To je to od mene za ovaj post, mislim da je ovih nekoliko proizvoda dovoljno za sad, jer je eBay krcat s povoljnim stvarčicama kojima često ne mogu odoljeti, pa je tako moguće da ću vam i u buduće pisati još ovakvih postova.

Da li vi kupujete na eBayu? Slobodno pišiti svoje preporuke!
Maja xx

Broj komentara: 46:

  1. Ja obožavam taj držač za ruževe :) morat ću probati neke kistove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i ja. Čekam drugi da mi stigne. :D
      Nešto mi debelo kasni.

      Izbriši
  2. upravo si me natjerala i narucila sam ovaj stalak za ruzeve :) (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah nadan se da ćeš biti zadovoljna koliko i ja. Ja čekam rezervu da mi stigne. :D

      Izbriši
  3. svako malo me nešto povuče i redovito sam na ebayu... zbilja možeš naletit na pravo blago :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno se slažem, svašta se može nać. Ebay je zakon. :D

      Izbriši
  4. Redovno sam na E-bayu i kupujem, ali večinom su to neke kućanske potrepštine, odjeća ili nešto tako. Super su mi ove tvoje preporuke, posebno prva. Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da ti se sviđaju preporuke. ;)
      Nađem i ja uvijek svašta nešto, jer ima zaista odličnih stvari za male novce. :)

      Izbriši
  5. Imam fejk RT, prvi s lijeve strane, također je odličan, i za tekući puder, i za rumenilo, puder u prahu, kamenu.. imam ga više od pola godine, koristim ga stalno, jako često perem, i još je uvijek kao nov. A imam i ovaj novčanik, samo što je moj rozi.. Odlična stvar za male novce.. :) Blaženi bio Ebay.. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Wauuu odličan članaaak :) Samo ti nama i dalje piši što kupuješ :) volim članke kad se priča o nekim super ulovima :D Ja preko e-baya kupujem najviše nakit, nekako me strah kupovat kozmetiku i kistove na blef, ali sad kad sam vidjela tvoje dojmove, odmah sam si naručila ovaj za blendanje :o)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Oću, nastavit ću onda pisati ovakve postove, kad se skupi dovoljan broj dobrih proizvoda. Ja sam sa svim kistovima za sad prezadovoljna. Nadan se da ćeš biti zadovoljna s ovim za blendanje. ;)

      Izbriši
  7. super post :)
    Drago i je da si i ti zadovoljna Skin 79 serumima :)

    ove akrilne držače ruževa nikako da kupim (izbrojala da mi sad već trebaju 3 komada), a što se tiče fejk RT kistova - odličini su! Imam i ovaj skroz lijevi i super mi je za tekući puder, s njime ga nanosim kad mi je Sephora 45 prljava

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Ma moraš uzet barem jedan držač za probu, super je. Ja čekam da mi dođe drugi. Mislin da se itekako isplati imati. A, ruževi lipo izgledaju složeni u njemu. :D
      Potpis za RT kistove, odlični.

      Izbriši
  8. Neki dan su mi došli ovi kistovi za blendanje koje si preporučila (točno taj seller), ali nisam zadovoljna. Ne znam koliko su tebi zašiljeni, ali meni skoro ništa. Em su preveliki za blendanje em dlake ispadaju. Nisam očekivala to :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je ža. Meni stvarno nije ništa ispalo, dva puta san ih prala i koristila već nekoliko puta sve ok. Zašiljeni su mi lagano prema vrhu, taman mi odgovaraju mom kapku i mojoj veličini oka, iako bi mogli bit mrvicu manji možda da bude savršeno, ali svakako mi i ovako odgovaraju. Vjerojatno ti se potrefilo slučajno da je baš tvoj komad ispao takav. :/

      Izbriši
  9. Hvala na linkovima i mini recenzijama,
    a nakon sto je i make up obsessed preporucila skin 79 a sad i ti, definitivno narucujem.
    Ivana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu. Drago mi je da sam pomogla i nadan se da ćeš biti zadovoljna. ;)

      Izbriši
  10. Super prijedlozi :D ja čekam sada svoje akrilne organizatore, nikako da dodu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Da, vidila san da si ih naručila. Čekam i ja drugi držač za ruževe, pa isto nikako da mi dođe. Puno toga mi kasni s ebaya, nikad ka i do sad. Moguće radi tajfuna pa je obustava negdi ili veliki zastoj.

      Izbriši
  11. Odličan post, ali ja slabo na ibeju kupujem jer imam problem - nemam samokontrolu. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pričaj mi o neimanju samokontrole. :D Ali trudim se. :D

      Izbriši
  12. ebay držač za ruževe svi volimo :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Želim sve isprobati :) Ovaj držač ruževa kao i ostali držači za makeup su mi na listi neko vrijeme, samo čekam preuređenje sobe da imam to sve negdje lijepo staviti... Ovi novčanici me baš zanimaju, koliko muke uvijek imam kada tražim dobar novčanik, a ako su prostrani i dovoljno čvrsti, meni odgovaraju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Da, držači su općenito jako dobra stvar, još kad bi svi imali svoj mali kutak gušta. To bi bilo predivno.
      Ovaj novčanik je mekan, ali nevjerojatno izdržljiv. Mislim za te novce je i više nego odličan. :)

      Izbriši
  14. Ubaci i one kistove od pet dolara :) njih sam kupila na tvoju preporuku. Ecotools :)
    Imam i ove serume, i drzac za ruzeve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooj ja sam na te kistove skroz zaboravila. I mislin da ih čak nisan niti otvorila. :D
      Znači dobri su ti? Čitala sam da su dobri, ali nisan ih ja osobno isprobala još pa ne znam.
      Nadan se da si zadovoljna sa serumima! ;)

      Izbriši
    2. Jesu, mali kabuki koristim za puder u prahu, jedan za rumenilo mi je skroz solidan, bas je mekan, onda ima onaj za korektor pljosnati kojeg koristim za maybelline color tattoo sjenke, a i onaj za blendanje se moze iskoristiti mada je malcice premekan, ali nekad povucem njime highlighter po jagodicama :)
      Ma pocni to koristit!
      Serume sam krenula da koristim, a onda se desila ili reakcija na njih, dobila sam jedno pet akni, ili je pms. Upaljene su pa bih rekla da je samo pms, ali neko vrijeme ih nije bilo pa ne znam do cega je. Pokusat cu opet, nadam se da nije do njih jer su skroz ugodni, samo sto je c serum malcice ljepljiv nakon nanosenja ali nista strasno.
      :*

      Izbriši
    3. Super, svakako ću ih isprobati onda. :D
      Baš mi je ža za reakciju na serume, ja evo nisan zaista imala nikakve reakcije, a ja reagiram na sve. Nadan se da je samo pms ;)
      Vitamin c je ljepljiv, al probaj ga ostavit šta duže na koži prije nego naneseš drugi serum. Ja znam i oko sat vremena ne stavljat ništa nakon C seruma i što duže stoji taj ljepljivi osjećaj prolazi jer se upije. :*

      Izbriši
  15. Ijao kako te sad moj novčanik ne voli :D

    dosta toga već imama (fake RT kistove, kistove za blendanje, onaj mali za nanošenje tekućeg, a stalak mi je mužić napravio po ovom uzoru <3)... Skin 79 serumi su mi na listi tamo već neko vrijeme (čekaju bolja vremena :( )

    a sad idem malo čekirati novčanike :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D :D
      Nadan se da nisan puno šteta napravila novčaniku. :D

      Izbriši
  16. Super post. Hvala na preporukama :)). Fejk Mac brush imam. Dosta je mekan kist, ali izgleda dosta izdržljivo. Koristim ga za prepudravanje lica puderom u prahu kada ga koristim. Fejk RT kistove i kist za blendanje si stavljam na wl, kao i Skin79 set.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slažem se za MAC kist. :)
      Nadam se da ćeš uskoro nešto od ovoga skinit s WL i da ćeš biti zadovoljna. ;)

      Izbriši
  17. Upravo naručila kist za blendanje sjenila 2 kom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš biti zadovoljna. Ja zaista jesam. Odlični su, pogotvo za tu cijenu. :)

      Izbriši
  18. Imam fejk RT kist - onaj prvi s lijeva na gornjoj fotki. Perem ga skoro svaki dan jer kad mi se žuri, njime stavim i tekući, u prahu/kamenu na T zonu i rumenilo - talk about a multitasker! Toliko sam zadovoljna da ću naručiti još koji komad. Ili pak cijeli set. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to sam zaboravila napomenit, ja isto sve kistove pogotovo taj RT jer ga najviše koristin perem skoro svaki dan (kad se šminkam) i drži se odlično. Sigurno ću isprobat i ove ostale nakon nekog vrimena, jer ih za sad imam malo previše. :D

      Izbriši
  19. Super post, nadam se da ćeš nastaviti s ovakvim tipovima postova.
    I naravno da si me sada bacila na trošak :-P ( a jesam karakter ccc ) i nadam se da neću čekati predugo da stigne narudžba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Hvala! Drago mi je da ti se sviđa post. ;)
      Nastavit ću pisati ovakve postove i vjeruj mi nisi jedina karakter :D :D
      Nadan se da nećeš dugo čekat, iako ja čekam neke narudžbe već predugo. Prošlo je 45 dana. :/ Ali ne gubim nadu. :D

      Izbriši
  20. Ovu bockalicu (fejk RT) i ja imam i odlicna je, razmisljam o cijelom setu! Inace mi je ebay odlican za essie i opi lakove koje tamo kupim za 40-50 kuna dok ovdje znamo svi koliko kostaju :D

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~