L'oreal Skin Perfection 3u1 micelarna otopina


S obzirom da veliku pažnju posvećujem njezi lica, jedan od meni osobno važnijih proizvoda u svakodnevnoj njezi lica su i micelarne otopine, pogotovo ako se radi o čišćenju okoloočnog područja. S obzirom da nisam ljubitelj uljnih ni kremastih odstranjivača šminke s očiju, najčešće koristim micelarne otopine. 


Probala sam ih do sad nekoliko na tržištu i jedna od jako dobrih micelarnih je svakako i gore naslovljena od L'oreala. 
Namjenjena je za sve tipove kože, kao i za osobe s osjetljivom kožom. Sama tekućina je prozirna, gotovo bez mirisa, hipoalergena i ne sadrži alkohol.
Micelarna dolazi u plastičnoj boci količine od 200 ml, a cijena varira od 30 do nekakvih 35 kn ovisno o drogerijama, kao i o akcijama na kojima se ista može često naći. 


L'oreal micelarna odlično obavlja svoj posao, jako dobro skida šminku s lica, dok joj za onu s očiju ponekad treba nešto više vremena i onda mi se zna dogoditi da mi malo iziritira okoloočno područje (ne trljam, samo natopim blaznicu, stavim na oči i čekam par sekundi da se šminka otopi i lagano povučem) koje mi je inače osjetljivo. Znači, to se ne događa često, nego samo onda kada oči našminkam malo jače, pa je potrebno i nešto duže uklanjanje. 
Nakon korištenja micelarne nije potrebno prati lice, ali ja to uvijek volim raditi jer sam tako navikla. 

Mogla bi ju usporediti s dječjom micelarnom od Bioderme koja mi je za sad definitivno favorit među micelarinim otopinama zbog odličnog omjera cijene i količine, a i to što je na pumpicu joj ide u prilog. 
Kod L'oreal micelarne zamjeram to što ima širi otvor pa mi se ponekad dogodi da izađe više tekućine nego što je potrebno i to rezultira bespotrebnim bacanjem proizvoda. 
S obzirom da se ne šminkam svaki dan, L'oreal micelarna mi je izdržala nešto više od 3 mjeseca. Iako sam sklona isprobavanju novih proizvoda za čišćenje lica, ovu micelarnu ću sigurno nekad ponovno kupiti. 


Jeste isprobali L'oreal 3u1 micelarnu? Dojmovi? Koji je vama najdraži proizvod za skidanje šminke s lica?
Maja xx 

24 komentara:

  1. prva micelarna koju sam probala i oduševljena sam njome :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, ja nisan imala sriće s prvom. :D
      Al ova od L'oreala je puno bolja. :D

      Izbriši
  2. Posle duzeg trazenja adekvatnog proizvoda za skidanje sminke, naletela sam upravo na ovaj i potpuno se odusevila... Evo ovo mi je vec treca bocica, a cini mi se i da mi se koza procistila, mada nemam nekih posebnih problema ( kuc, kuc, kuc ), ali mi se ne javlja ni crvenilo, suvoca na obrazima i tako dalje... Svakom bih je preporucila...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, nisam ni ja imala problema s crvenilom ili suhoćom. Kako ju nažalost ne koristim svaki dan, jer se ne šminkam često ne mogu tvrditi da li mi je kožu pročistila, ali vjerujem ti na riječ jer piše na pakiranju da čisti pore pa je moguće da stvarno i vidiš očitu promjenu u izgledu kože. ;)

      Izbriši
  3. nisam je probala ali je vec dugo na listi za kupovinu, cim potrosim sve ostale koje trenutno imam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako isprobaj i vjerujem da ćeš biti zadovoljna. ;)

      Izbriši
  4. koristim je već duže vrijeme, no ja s njom ujutro čistim lice umjesto s nekom umivalicom. super je

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, čitala sam da to neke cure rade i mislim da je to pametno, jer je puno manja šansa za isušivanjem kože, ali ja se nikako prislit na to. :D Navika mi je gel i voda, ne mogu zamislit ništa drugo. :D

      Izbriši
  5. Koristim je trenutno, odlična mi je! :) I ja isto umijem lice nakon čišćenja micelarnom, nekako sam navikla tako. :) A slijedeća na redu za korištenje mi je Biodermina ABCderm micelarna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma moram se umit poslije. :D Iako bi bilo "zdravije" da taj dio preskočim, ali ne mogu si pomoć. :D
      Isprobaj Bioderminu, isplativija je a jako je dobra. Svakako pogledaj na stranicama Farmacie kad Bioderma ima promociju, da ju uloviš na popustu! ;)

      Izbriši
  6. Nisam je probala nikada. Imala sam neku takvu otopinu al nije od L'oreala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima ih zaista puno na tržištu, moji favoriti su ova i od Bioderme. :)

      Izbriši
  7. Nisam fan micelarnih :/ doduše, Nuxeova mi je dobra, to je valjda jedina nakon biodermine koja me navela da razmislim ponovno o kupnji micelarne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj od kad su izašle, ja ih volim. Prije sam koristila dvofazne za oči, ali su mi sad micelarne definitivno favorit. Najbolje mi pašu. Probala sam od Nuxe ok mi je, al ipak preferiram ABCderm od Bioderme. :)

      Izbriši
  8. Kupila sam neki dan jer sam ostala bez ijedne. Nadam se da će i meno biti dobra :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Planiram je isprobati. I ja uvijek perem lice nakon čišćenja lica, bez obzira na proizvod. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja koristim ovu djeciju biodermu, i ne planiram mijenjati osim ako se desi da mi u nekom trenutku ne bude dostupna. Odlican omjer cijene i kolicine, svima okolo trubim kako je najisplativija a jos plus je i na pumpicu eto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno potpisujen, samo meni vrag ne da mira pa volin isprobavat neke nove. Ali se slažem, Bioderma je za sad #1 ;)

      Izbriši
  11. Dva sam ju puta stavila u kolica u dm-u i oba se puta predomislila :D ali valjda će biti treća sreća pa ću ju već jednom ipak kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Meni je ta micelarna bila jako loša :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već je nekoliko cura reklo da im nije odgovarala. Žao mi je zbog toga, jer su uglavnom pozitivni dojmovi. :/

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~