Nuxe Nirvanesque® - krema za normalnu kožu lica

Nuxe Nirvanesque linija za njegu lica pogodna je za kožu od 30 godina pa na dalje ili od nastanka prvih bora. Kremu mogu koristiti žene i muškarci. Cijena se kreće oko 220 kn za 50 ml proizvoda.

Mislim da ste do sad već mogli primijetiti kako sam veliki obožavatelj Nuxe brenda, a Nirvanesque krema je jako brzo postala jedna od mojih najdražih krema za lice i ujedno je među rijetkim kremama koja je potrošena do kraja.


Tekstura Nirvanesque kreme je lagana, gotovo fluidna i možda pojedincima neće biti dovoljno hranjiva u zimsko vrijeme. Inače, Nuxe Nirvanesque krema osim za normalnu kožu lica, postoji i za mješovitu i suhu kožu.

Kremu sam (najčešće navečer) nanosila u nešto obilnijem sloju na području lica i vrata (ne zaboravite uz lice njegovati i kožu vrata, jer se znakovi starenje najprije uočavaju na području vrata) i bila mi je dovoljno hidratantna, ali mi je iz tog razloga trajala nešto više od 2 mjeseca. Inače, rok trajanje Nirvanesque kreme je 6 mjeseci od otvaranja.
Miris Nirvanesque kreme je lagan, svjež, zelen i pomalo puderast te nestaje kroz nekoliko minuta nakon nanošenja.

S obzirom da (još) nemam problema s borama, osim onih oko očiju ne mogu tvrditi da bi krema iste uklonila ili ublažila, ali ono u što sam se uvjerila je da je koža postala glađa, ujednačenija i izgleda vidljivo zdravije.
Krema ostavlja pomalo ljepljivi (ali ne i nelagodan) osjećaj na koži nakon nanošenja koji kroz neko vrijeme, kada se krema u potpunosti upije u kožu, nestaje ostavljajući istu mekanom na dodir.


Ono što svakako moram izdvojiti kao najveću prednost i razliku koja me i više nego ugodno iznenadila kod Nirvanesque kreme je da zaista djeluje antistresno i opuštajuće na koži, kako stoji u samom opisu kreme. A, u to sam se uvjerila na način da mi se niti jedna akna nije pojavila na licu kroz cijeli period korištenja kreme.

Inače, zadnjih 13 mjeseci vodim borbu s aknama (hormoni su u redu) i svaki mjesec mi se iste pojave, iako sam izbacila raznu hranu s menija i uvela onu koja mi je više odgovarala, najčešće u vrijeme PMS-a se jednostavno nisam mogla obraniti od akni. Od kad god sam krenula s korištenje Nuxe Nirvanesque kreme niti jedna akna se nije pojavila, a išla sam u toliku krajnost da sam hranu koju sam izbacila iz menija počela ponovno konzumirati samo da se uvjerim da li je Nirvanesque krema zaista toliko efiksna i pokazalo mi se da je, jer se akne nisu pojavile kroz cijeli period korištenja Nirvanesque kreme.


Da se razumijemo, ne garantiram da Nuxe Nirvanesque krema uklanja ili sprečava akne i da će vam ih ukloniti do kraja života, ali zasigurno mogu tvrditi da je na mojoj koži djelovala antistresno i opuštajuće, a to sam primijetila na način da mi se nove akne nisu pojavljivale kroz čitav period korištenja iste, što mi se nikako u zadnjih 13 mjeseci borbe s aknama nije dogodilo.

SASTAV:


*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali nešto iz Nirvanesque linije? Dojmovi i prijedlozi svakako dobrodošli! :)
Maja xx

Broj komentara: 18:

  1. imam istu za mjesovitu kozu,odlična je.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam baš zavoljela Nuxe u posljednjih nekoliko mjeseci jer me niti jedan proizvod nije do sad razočarao. Ova krema se baš čini super, mada mislim da mi ne treba. Svakako imam jednu noću na listi trenutno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja obožavam svaki njihov proizvod koji sam isprobala, zaista mislim da su odlični, a pogotovo kreme za lice. :)

      Izbriši
  3. S obzirom da sam prešla 30-tu, željela sam isprobati kremu protiv pojave prvih bora, i odlučila sam se za Nuxe Crème Nirvanesque Enrichie i apsolutno me oduševila! Fluidnost, hidratacija, relaksacija kože lica, miris kreme, sastojci - sve je u apsolutnoj ravnoteži..... Krema je jednostavno - fantastična!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpisujem tvoj komentar. Ja sam preoduševljena sa ovom kremom i definitivno ću ju kupiti kad potrošim i/ili isprobam ove koje trenutno imam.

      Izbriši
  4. Baš super što djeluje opuštajuće. Rado bih je isprobala. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. probala sam nirvanesque okoloocnu nedavno i super mi je, bas sto si rekla, kao da je opustajuca. jako je ugodna. i probala sam nirvanesque light za lice, ok mi je ali mislim da te kreme za prve bore nemaju nekakvog ucinka osim sto su ugodne za lice. barem kod mene. kad sam ispunila onaj njihov formular da bi mi poslali uzorke doma jer ovdi ni u jednoj ljekarni ne mozes nista pronac, poslali su mi među ostalim aroma perfection anti imperfescion care i osim koma mirisa, nisam primjetila nikakav 'znacajniji' utjecaj XD. rado bih presla na nuxe, bas mi sada treba neka hidratantna krema dnevna ali mislim da u njih nema nista po mom gustu, da ne spominjem da prodigeuse liniju ne podnosim zbog mirisa :/. koristim vec dosta godina medeni gel za umivanje i one sve stvari od ruze su mi super i predobro mirisu. imam jednu tusiralicu mislim da je narancin cvijet i badem ali je miris koma no jako je fin gel i ne isusuje i dugo mi traje. vise sam upoznata sa linijom za tijelo i cistacima nego kremama pa ako mozes savjetovati nesto, bilo bi fino :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, neki Nuxe proizvodi nemaju baš najlipši miris, al meni su svi proizvodi zaista savršeni da čak i pređen preko takvih mirisa, a inače ne volim mirisnu preparativnu kozmetiku.
      Možda da probaš neku rich verziju kreme za lice? Pogledat ću iman li koji tester pa ću ti poslat.
      S obzirom da u zimsko vrime mi nije dovoljno hidratantna niti jedna krema, a rich verzije mi znaju biti previše onda uvik moram kombinirati serum/fludi + krema i to mi super funkcionira. Jel ti sebi tako kombiniraš? Jer sve ovisi kako nekome šta paše, meni kako sam rekla ne pašu rich verzije krema, al mi kombinacija seruma + kreme idealno odgovara. Dugo sam tražila neku optimalnu hidrataciju i za sad mi ovakva kombinacija najbolje odgovara.
      Ova nova Nirvanesque linija je meni odlična, samo kako sam napisala na početku posta nekima neće biti dovoljna hidratantna i iz tog razloga opet bi bilo dobro (ako bude moguće) potražit nekoliko testera čisto da se može vidit kako se obična i rich (za suhu kožu) verzija ponašaju na koži.

      Izbriši
  6. Ma kakvi rich, nije to za mene nikako. više sam za light verzije, a nuxellance koristim samostalno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Asti i on ti je dovoljan kao sam? Onda ti svakako triba nešto laganije. U biti onda mi je čudno kako ti ne pašu ove obične verzije kao i ta šta si isprobala.
      Kod kreme ne očekujem čuda, tipa da će mi smanjit ili obrisat bore, učinit me 10 godina mlađom itd. Bitno mi je da mi koža nema nikakve reakcije na nju, da je za moju kožu dovoljno hidratantna, da je dobra podloga za makeup i da ostavlja ugodan osjećaj na koži. Čuda ne očekujem, al naravno da su dobrodošle promjene u vidu zdravijeg izgleda kože npr. :D

      BTW imaš mail :D

      Izbriši
    2. Pa nirvanesque light mi je oke, riche sve su mi preteske čak i zimi. i da, on sam mi je super, posebno liti. koliko sam skuzila, emulzija je pa možda zato. od kreme sam i rekla da ne očekujem cuda. a mail nisam još otvorila :D.

      Izbriši
  7. Zapisano, taman da iščeprkam sada a putu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. ...ja sam se bila jako nabrijala da probam neku kremu za lice nakon svih pohvala Nuxea na sve strane. Htjela sam si uzet Merveillance (a šta ću kad sam prešla i 35. :))) i srećom pa sam uspjela dobit testere za normalnu do suhu i vrlo suhu kožu i ni jedna ni druga mi nisu pasale...pa sam se okrenula Avenu i našla kremu s kojoj sam super zadovoljna za sad :) ...sto ljudi, sto ćudi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, sto ljudi, sto ćudi. Baš mi je ža šta ti Nuxe nije odgovarao, ali nažalost ne može svima sve odgovarat. Na kraju krajeva, bitno je da si našla kremu koja ti odgovara. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~