Clarins HydraQuench Cream

Clarins HydraQuench je krema za lice koja je prema deklaraciji, pogodna za normalan do suhi tip kože. Dolazi u staklenoj, masivnoj ambalaži s plastičnom poklopcem, količine 50 ml. Cijena je oko 330 kn. Pogodna je za dnevnu i/ili noćnu njegu lica i vrata.

Moja koža je mješovita i HydraQuench krema mi je iznimno dobro odgovorala tokom ove hladne zime, pružajući dovoljnu hidrataciju koži jer je ista obogaćena hijaluronskom kiselinom.
Mislim da bi mojoj koži bila odlična i za preko ljeta zbog svoje gelasto-kremaste teksture koja se upija kroz par trenutaka u kožu ne ostavljajući masan sjaj, već svježi izgled kože. Za one sa suhom kožom mislim da možda ne bi bila dovoljno hidratantna, pogotovo u hladno vrijeme i učestala grijanja.


Krema je bijele boje, ima svjež i blagi miris koji nestaje nekoliko trenutaka nakon nanošenja. Ime, tekstura, a i sam miris kreme u potpunosti pristaju boji ambalaže. 
Volim kod ove kreme osjećaj svježine koji pruža na licu nakon nanošenje, a lice ostavlja glatkim. Ujutro i navečer kad mi je koža već pomalo suha od stalnog grijanja, HydraQuench mi dođe kao spas i osvježenje za kožu. Kroz skoro dva mjeseca korištenja primijetila sam kako mi koža lica izgleda zdravije i blistavije. Odlična je podloga za makeup jer se brzo i u potpunosti upije u kožu. 


Nisam imala problema s kožom prilikom korištenja HydraQuench kreme jer je nekomedogena tj. nije mi uzrokovala akne, prištiće ni iritacije na koži. 


Jedini nedostatak vidim u ambalaži tj. bilo bi zgodnije da krema dolazi sa špatulom u pakiranju ili da je ista pakirana u tubu, iz razloga manje kontaminacije proizvoda ukoliko se krema nanosi direktno s prstima iz ambalaže na lice. 

SASTAV:


*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li se isprobali nešto iz HydraQuench linije? Kakva vam se čini HydraQuench krema?
Maja xx

Broj komentara: 18:

  1. nisam probala, ali sve što u nazivu ima hydra me privlači, pa tako i ova kremica :)
    probat ću nabaviti tester jer zvuči zanimljivo, wish me luck :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobra je krema and I wish you luck da ju nabaviš za probu. :D

      Izbriši
  2. Zvuči kao nešto što mi bi moglo odgovarati ljeti kada mi je koža normalna, zapamtit ću je svakako!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da će bit idealan izbor za ljeto i to svim tipovima kože. :)

      Izbriši
  3. Imam ali meni je ovo isključivo za lito iako mi je čak i tada ostavljala neki.skripav osjećaj na kozi...nemam zamjerke baš ali nekako mi nije 100% odgovarala radi osjecaja kao da se ne upije lipo u kozu. inače tekstura i miris savrseni (imam gel kremu). Meni je sve Clarins super ali nisu im proizvodi baš za tretiranje intenzivno, više su po meni za odrzavanje ljepote koze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je zaista super na koži, pogotovo osjećaj nakon što se nanese. Upije mi se skroz i to jako brzo. Da, oni su više za to kako kažeš održavanje ljepote kože.

      Izbriši
  4. Probala sam ovu kremu i super mi je, al neznam ni sama zašto sam na kraju uzela onu verziju za normalnu/mješovitu kožu, gadno sam se zeznula jer ta verzija ima matirajući efekt, nisam obraćala pozornost na to i sad mi ne odgovara. Ostavlja glatki film na koži, al taj mat efekt mi smeta. Koristila sam je 10ak puta i sad stoji sa strane :( Šteta love, ja sam je platila 369 kn u Mulleru.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, joj baš mi je žao :/ Dogodi nam se svima da falijemo na najvećim glupostima kad kupujemo.
      Ova o kojoj sam pisala ne ostavlja nikakav film, nisam znala da je ta druga toliko drugačija na licu. Hvala za info o cijeni. :)

      Izbriši
    2. Eto takav je i moj dojam ka i julie, znaci krema za normalnu/suhu kozu bi paradoksalno bila bolja :/.

      Izbriši
    3. A, očito da bi. Jer meni zaista ne ostavlja nikakav osjećaj na koži, odma se upije i koža je glatka, al ne kao da nešto ima na njoj tipa silikon pa je zaglađeno, nego normalno glatka. :D

      Izbriši
  5. Mislim da bi mi ova odlično ,,sela'' u malo toplijem periodu ili nakon nekog dobrog seruma. Kao da si znala da već danima razgledam po Clarins-ovom sajtu... ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh blogerska telepatija! ;)
      Za lito je mislim odlična. :)

      Izbriši
  6. Nisam probala, ali imam njene testere koji čekaju :) Drago mi ej da si ti zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Nadan se da ćeš i ti bit zadovoljna ukoliko isprobaš testere. :)

      Izbriši
  7. Još nisam stigla isprobati svoj primjerak, ali drago mi je da se tebi svidjela. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ah taj Clarins - imaju prekrasne proizvode <3

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~