Lush Catastrophe Cosmetic - svježa maska za lice

Već jako dugo imam želju isprobati neku od Lush maski za lice. Uoči blagdana krenula sam po Mask of Magnaminty jer sam čitala pozitivne dojmove o toj masci, no međutim kad sam stigla u Lush trgovinu, kroz razgovor s jednom od djelatnica promijenila sam mišljenje i odlučila se za Catastrophe Cosmetic masku koja je više odgovarala mojim trenutnim potrebama za njegu lica.


Catastrophe Cosmetic maska, kao i sve Lush maske dolazi u plastičnoj, crnoj posudici, a istim težina varira, kao i cijena. Ukoliko skupite 5 Lush posudica ili tuba, iste možete vratiti u Lush i dobiti će te na poklon novu masku. Catastrophe Cosmetic je svježa maska, koju je potrebno držati u frižideru kroz cijelo vrijeme roka trajanja, koji je ujedno jako kratak (oko mjesec dana). Maska sadrži 75 grama, a cijena iznosi 59 kn.


Maska je ugodnog, svježeg mirisa obogaćena kamilicom i borovnicom koje smiruju kožu i ublažavaju crvenilo, potrebno ju je nanijeti na suho i čisto lice te ostaviti 5 do 10 minuta da se osuši, kada se počinje trusiti s lica. Ispere se s vodom, kružnim pokretima. Može se koristiti 2-3 puta tjedno.

Ja sam ju znala držati i dulje od 10 minuta i nisam imala nikakvih problema u vidu crvenila, prištića ili zatezanje kože. Dapače, maska je jako dobra, ostavlja kožu glatkom na dodir, smanjila mi je crvenilo oko sitnih prištića koje mi se znaju ponekad pojaviti, pore su vidljivo sužene i primijetila sam da mi je djelomično izvukla i mitesere s nosa. Nakon korištenja koža izgleda svježe, čisto, zdravo i matirano, bez osjećaja zatezanja.


Maska me je zaista oduševila, jedinu zamjerku nalazim u tome što sam ju u mom slučaju bila "prisiljena" potrošiti u roku od 3 tjedna, zbog roka trajanja, ali to je i za očekivati s obzirom da su u pitanju svježi sastojci.

Da li ste isprobali neku od Lush maski za lice? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 28:

  1. Ja sam imala dvije Lush maske i stvarno su odlične, ali ja nemam naviku koristiti ih redovito, a ne mogu ih nikako potrošiti u tako kratkom vremenu :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo mi je prva maska od Lusha i stvarno san oduševljena. Slažem se s tobom za rok trajanja, baš stvara presing.

      Izbriši
  2. Nećeš vjerovati, ali dok je Lush bio otvoren u Splitu, ovo je jedina maska koju sam kupovala, koristila i obožavala. Ne znam kako sam samo zaboravila na nju, moram vidjeti da li je mogu naručiti s neta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Baš mi je drago da si bila zadovoljna, a isto tako šta si ju jučer i naručila. :D :D Nadan se da ćeš bit jednako zadovoljna s njom sad ka i prije. ;)

      Izbriši
  3. Meni su krane Lush maske i sa svakom sam bila zadovoljna ali činjenica frižidera ia roka trajanja me stalno vraća da obnavljam Magnaminty.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to je pomalo turn off taj rok, Magnaminty ću svakako isprobat negdje na proljeće ili ljeto, za sad bi me možda previše zatezala na licu. Iako, kad pogledam temperature vani, kao da je proljeće :D Možda ju ipak kupim i prije.

      Izbriši
  4. Joj ova se bas brzo mora trositi :/ ali po ovom kako ti je sredjivala lice, rado bih s nekim kupila po pola jer jedino mi se tako isplati da je imam kod sebe.
    Magnaminty moze i duze :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš se brzo mora trošiti, ali s obzirom da nema reakcije na licu nikakve nakon korištenja, može se koristiti češće. Popola s nekim bi bila jako dobra opcija. ;)
      Magnaminty će isto uskoro past, sve mi se čini. :D

      Izbriši
  5. I ja bih ju probala da imaju na pola količine, ovako sumnjam da će se potrošiti do kraja roka :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, u principu može se potrošit, samo ju se nanese u malo debljem sloju. Ima za nekih 10-ak korištenja sigurno, što je opet malo ali ja sam prezadovoljna s ovom maskom, pa joj opraštam. :D

      Izbriši
  6. Isprobala sam jednu prije od nekakvih zelenih algi i bila sam odusevljena :) sad kupujem maske u Mulleru u onim vrecicama, ali morat cu do Lusha opet!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma bitno da si našla ono šta ti odgovara. ;) Koliko vidim sve maske iz Lusha su dobre. :D

      Izbriši
  7. Kod nas se Lush zatvorio, pa ko je probao-probao je. Ja ću verovatno uzeti nešto kad budem putovala negde, maska je baš dobra ideja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta šta se zatvorija dućan. Maska je zaista odlična i sve preporuke za nju. :)

      Izbriši
  8. Zvuči super, ja sam skroz sklona crvenilu i zato mi se sviđa, još ako kažeš da je i mitesere izvukla i smanjila pore.. Šteta što se mora tako brzi potrošiti :/ Je li to marketinški trik, hm.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno sam preoduševljena sa ovom maskom. A, sad šta se tiče trajnosti i marketinškog trika ne znam, al isto ne bi imala hrabrosti i riskirat nanošenje nakon datuma proizvodnje s obzirom da mi lice reagira na sve šta mu ne paše.

      Izbriši
  9. Meni su njihove maske za lice, a i za kosu jednostavno savršene, savršene!

    OdgovoriIzbriši
  10. potrošiti brzo i hitno kupiti drugu ;) ali ok, ako je licu ugodna, zašto ne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, šteta je šta se brzo mora potrošit. :D Ali kako kažeš, ako je dobra zašto ne. Ali je dobra zaista. :D

      Izbriši
  11. Ne moras da je potrosis u roku, moja je stajala i nekoliko nedelja posle u frizideru i nije joj nikad falilo nista.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujen, al isto bi me bilo strah, jer mi lice reagira na svašta šta mu ne odgovara, a pitanje je da li bi imala kakvu reakciju na licu nakon roka trajanja. Možda i ne bi, al opet neman hrabrosti riskirat. :D
      Svakako ću pitat djelatnice idući put da mi malo više informacija kažu o svježim maskama i rokom trajanja.

      Izbriši
    2. Mogu oni da pricaju sta hoce, svakako su i stavili tako kratak rok da ju je nemoguce potrositi i da bi se sto pre vratila da kupis novu. Jedino Magnaminty nije sveza i ona bas dugo moze da traje, mesecima. Ja godinama kupujem sveze i ni jedna mi se nije pokvarila niti i malo promenila u frizideru. Ja recimo uvek pogledam rok isteka i nikad ne kupim ako je npr za tri dana, nego trazim da mi daju najsveziju.

      Izbriši
    3. Pa da, ima i tvoja teorija smisla. Moguće da je sve to marketinški trik. Ali dobro je znat barem da ne radi nered na licu i nakon roka trajanja. :)

      Izbriši
  12. Meni je ova maska fantastična! :D ja sam sucker na lusheve maske, priznajem.
    Ja takoder ne stignem potrositi u roku ali nisam primijetila da korištenje maske nakon roka mojj osjetljivoj koži radi bilo kakvu štetu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro je znati to.
      Ajme ja san se počela lagano navlačit na njih, sad čekam prvu priliku da odem do Lusha po neku novu masku. :D

      Izbriši
  13. Čini se super. :) Ja sam isprobala Brazened Honey i bila mi je odlična. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista je. Ja samo slažem WL listu s Lush maskama. :D Mislim da ih moram isprobati sve. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~