Trussardi - My Name


Posljednji novitet od Trussardia nosi ime My name.
Miris je instantno zavodljiv, čisti užitak omotan u impulzivni šarm. Simfonija plemenitih i dragocjenih sastojaka, pokazuju novo lice jorgovana. Delikatna kompozicija bijele ljubičice i cvijeta suncokreta su na vrhu ovog mirisa koji stvara ovisnost. 
Ističući elegantnu moć Trussardija, mješavina očaravajućeg jorgovana i zavodljivog arum cvijeta čine ju samouvjerenom i neodoljivom.
Noseći parfem kao drugu kožu, odiše notom vanilije koja stvara ovisnost, umotana u mošus i ambroxan. Poručuje da ne postoji bolje vrijeme od sadašnjeg za biti lijepa i ozarena.


 TRUSSARDI MY NAME LINIJA ZA TUŠIRANJE I KUPANJE

Ova bazična linija komplementarnih proizvoda je precizna, ugodna za korištenje, efektivna i inovativna. Srce cijele linije je ekskluzivni i originalni kompleks koji kombinira hijaluronsku kiselinu, koja održava kožu hidratiziranom, nježnom i baršunastom, i ekstrakt pamuka, sa nježnim umirujućim svojstvima.

Gel za kupanje i tuširanje: ovaj nježan ružičasti kristalni gel za tuširanje dizajniran je za nježno čišćenja kože. Zahvaljujući balansiranoj formuli, gel stvara nježnu kremastu pjenu koja se lako ispire. Koža postaje baršunasta, nevjerojatno meka, i lagano mirisna sa vibrantnim notama mirisa Trussardi My Name.

Losion za tijelo: ovaj nježan, bogati losion je savršen za dnevnu njegu tijela. Iskren trenutak užitka za kožu, ovaj luksuzni lagani ružičasti losion ostavlja kožu krajnje nježnom i divno mirisnom sa nepogrješivim notama mirisa Trussardi My Name.

Dezodorant u spreju: ova sigurna, efektivna formula osigurava dugotrajnu svježinu. Zahvaljujući njegovoj alkoholnoj formuli, brzo se upija i ostavlja kožu svježom i mirisnom sa profinjenim notama mirisa
Trussardi My Name.   

Eau de Parfum

My Name Eau de Parfum  30 ml  MPC 339,00 kn                        
My Name Eau de Parfum  50 ml  MPC 479,00 kn                                   
My name Eau de Parfum 100 ml  MPC 669,00 kn                                   

Proširena linija
My Name Bath & Shower Gel 200 ml                MPC 249,00 kn                                               
My Name Body Lotion 200 ml                           MPC 279,00 kn                                   
My Name Natural Spray Deodorant 100 ml       MPC 249,00 kn

*PR objava

Trebam li uopće napominjati da me je očarao nakon prvog šprica? :) Jeste ga isprobali već?
Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. ni probala a ni čula ;)
    krasno pakiranje, baš mi se sviđa :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene podsjeća na kenzo indigo i malo na đir lacoste pour femme. prehladena sam bila kad sam ga probala pa možda i nisam u pravu. zanimljiv je ali se bojim da je zimski, nisam dozivila taj jorgovan bas :/. Komplementarni proizvodi su super ;). A čini mi se da je prije cijena 30ml 400+kn pa dalje...nadam se da se varam :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš ga probat kad ozdraviš. :D
      Jorgovan se osjeti, al je dobro prigušen. Nije jorgovan ka u Guiltyu, puno je diskretniji, topliji i više puderast. Meni je odličan, baš me oduševija. E, sad ovo san cijene dobila u PR objavi, da ti pravo kažen nisan niti gledala cijenu u parfumeriji. Al nije Trussardi toliko skup u odnosu na druge, ako se ne varam. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~