Guerlain - La Petite Robe Noire Mon Eau de Lingerie

Svi ste vjerujem do sad čuli za popularnu "crnu malu haljinicu" u vidu odjeće ili naziva mirisa, taj izraz nam je svima poznat - sinonim za nešto s čim ne možemo pogriješiti ukoliko smo pozvani na iznenadu proslavu/večeru/izlazak, crna haljinica je onaj pravi izbor kad ne znamo što obući, a ni koji miris nanijeti na sebe.


Posljednja La Petite Robe Noire verzija je namijenjena za donje rublje i/ili odjeću. Zvuči pomalo neobično, "miris za donje rublje" ali koliko god da je neobično, meni je iz tog razloga zanimljivo.

Da se odmah ispravim, ova verzija nije kupljena da bih si prskala donje rublje! :D To bi ipak, za mene bilo pomalo apsurdno. Mislim da je ova mirisna verzija interesantan marketinški trik koji je mene privukao jer je limitirana edicija i zbog specijalne, divno oslikane boce osmišljene od strane dvojca Kuntzel & Deygas.


La Petite Robe Noire Mon Eau de Lingerie je slična, usudila bi se reći gotovo identična verzija toaletne verzije prvijenca kada se smiri na mojoj koži, te počne otpuštati svoju raskoš kroz idealnu kombinaciju ruže i pačulija koji dominiraju na mojoj koži čineći savršeni blend privlačnog, delikatnog i intimnog mirisa.


Top note mirisa su vesele, razigrane i nestašne prožete voćnim notama dominantne višnje koja kod parfemske verzije vremenski dominira duže, dok kod Mon eau de lingerie i EDT verzije je višnja pitomija i nježnija, te meni osobno iz tog razloga nosivija.


Sviđa mi se što je miris slabije aure kao i EDT verzija, jer se ovdje ipak radi o intimnijem mirisu, moram priznati da sam ugodno iznenađena trajnošću istog (oko 8 sati na mojoj koži).
Nadalje, moram nadodati kako je ova verzija nepogrešiv odabir za nanošenje na kožu tokom cijele godine.


La Petite Robe Noire Mon Eau de Lingerie limitirana verzija je stigla u prodaju zajedno s Guerlain Crazy Paris kolekcijom zapakirana u količinu od 100 ml i s cijenom od 450,00 kn. Mislim da se pokoji primjerak još može pronaći u nekoj od Iris/Douglas drogerija.

Da li ste isprobali La Petite Robe Noire Mon Eau de Lingerie? Ili neku od prethodnih verzija "male crne haljinice"? Dojmovi?
Maja xx

24 komentara:

  1. Dizajn i prateća priča su savršeni, pravi Guerlain :) Što se tiče mirisa, nažalost mala crna haljina nikako mi nije legla ni u jednoj varijanti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, pravi Guerlain. Ža mi je šta ti nije legao nikako, ali ako te tješi nije ni meni odmah, al nakon nekoliko puta jest i sad sam oduševljena. Možda da ga isprobaš još koji put tokom godine da vidiš kako ti se ponaša na koži kad je toplo i hladno vrijeme. ;)

      Izbriši
  2. I ja padam na LE izdanja, malo posebniji dizajn tako da mi ovo djeluje krasno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ta LE izdanja me uvijek natjeraju da izvadim novčanik i onda kad ne treba. Dizajn je krasan, kao i miris. ;)

      Izbriši
  3. Ko ne pada na LE izdanja! Joj mnogo zanimljivo deluje :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Miris je predivan ali nažalost nisam uspjela kupiti ove LE, imam samo EDT i moram još i EDP kupit jer sam obsednuta tim mirisom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao što nisi ulovila ovu verziju. Ne znam odakle si, ali mogu ti probat saznat gdje ga ima u HR, ukoliko je ostao još pokoji primjerak.
      Kod EDP mi je početak bio pravi višnjevac iz tog razloga sam htjela blažu varijantu, jer manje udara na početku. Kako kontradiktorno s obzirom da volim jake mirise, ali nešto me kod EDT i gore opisane verzije tjeralo da ih zavolim prije. Slažem se zaista tjeraju na opsjednutost i neprestano špricanje. :)

      Izbriši
  5. Baš bih voljela isprobati ovaj miris. :) Odlična recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  6. probala bih rado, i pospremila na svoju policu, pakiranje je tako primamljivo :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Izgleda i 'zvuci' predivno! Meni je taj miris jako slican lolita lempickapa mi nisam posebnu paznju pridavala...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je zakon kako drugačije doživljavamo mirise. :D
      Fan di Fendi Extreme meni sliči na Lolitu, ovi nije. :D

      Izbriši
    2. Ajme da XD ali ovi put ja nisam jedina da me podsjeća na l.l. :D. i ima ga u mullera isto.

      Izbriši
    3. Hahahah eto na. Je, saznala sam danas da ga ima u Mullerima, Irisu i Lani. Bit će ga sigurno do lita za kupit. ;)

      Izbriši
  8. Mislim da nikad nisam probala parfem sa visnjom u sebi, a obozavam vocne note i visnja mi je na vrhu inace, bas cudno da me nije zahvatio ovaj miris :) djeluje jako fino po opisu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš ga isprobati nekoliko puta ;)
      Višnja ne traje dugo nažalost, ono što osjetiš u top notama kroz 10-ak minuta i to je to. ;) U EDP je višnja dosta izraženija i intenzivnija.

      Izbriši
  9. Nisam ga probala ali mi je bočica preslatka :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Guerlain me uvijek obori s nogu :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Da znaš samo koliko si mi pomogla ovom recenzijom :D naisla sam danas naime na ovaj primjerak u parfumeriji i prvo mislila da je neka tusiralica/losion (zbog kolicine), pogledam malo bolje - pise spray. Pogledam cijenu, i zakljucim da bi mogao biti dobar deal s obzirom da je snizen sa 60€ na 30, ALI nema testera...i dalje ne mogu skontat sto je to uopće a kamoli kako miiriši; znam da ovaj edt jako lajkam ali nisam nikako sigurna da li je to taj miris ili pak neka varijacija na temu...i paf, samo mi sine odjednom da sam vidjela to čudo neki dan kod tebe na blogu (nisam čitala tekst, samo mi je ostala slika u glavi)...krenem ko mahnita obilazit soping centar u potrazi za wifijem, uganjam ga nekako, pročitam da je to to, vratim se i kupim ga :))) tako da hvala ti puno, jako sam sretna sad :) pozz iz Graza :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa to je super! Baš si me razveselila sa svojim komentarom i pronašla sam se u ovom dijelu za traženjem wifi-a po centru kad se sitin da je netko recenzirao nešto na što sam naletila. :D
      Baš mi je drago da si uhvatila jako dobru ponudu, to je šteta propustiti. ;) Uživaj, divan je miris <3

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~