Wet 'n' Wild Megalast lipstick E908C Sugar Plum Fairy


Vjerujem da ste do sad mogli primijetiti koliko volim tamnije ruževe u raznim tonovima ljubičasto-ciklama-fuksija-crvene-boje vina i slične.
Najdraži ruževi su mi  MAC Rebel i Beauty UK Plumalicious, to su u principu jako slične nijanse, a jedna od takvih je i gore naslovljena - Sugar Plum Fairy od Wet'n Wild brenda.
S obzirom da MAC još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj, mogu sa sigurnošći tvrditi kako sam našla adekvatne zamjene za Rebel, u nijansama Sugar Plum Fairy i Plumalicious.


Sugar Plum Fairy ruž je dosta suhe teksture i ostavlja mat završetak, pa kao takav zahtjeva prethodno ispilingirane i hidratantne usne. Prije nanošenja ovog ruža, moram lagano natapkati balzam na usne da bi isti mogla lakše nanijeti na usne.
Ne prelijeva se preko usana, a trajnost na mojim usnama je oko 3 sata uz konzumiranje pića.


Ruž nema miris što mi se sviđa. Jedinu zamjerku imam na pakiranje, pomalo je klimavo pa se ruž u njemu mrda, a isti se ne uvlači do kraja pa ukoliko ste nespretni kao ja možete ga lako ogrebati s poklopcem prilikom zatvaranja.
Količina ruža je 3.3 grama, a cijena je oko 23 kn. Wet' n Wild proizvodi se mogu kupiti u odabranim Accessoires trgovinama i DM drogerijama.


Da li ste isprobali ruževe od Wet'n'Wild brenda? Kakvi su vaši dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 29:

  1. Boja je savršena, oduvek sam volela ovakve nijanse!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja još niti u jednom DM-u nisam naletjela na Wet n' Wild... Izluđuje me to! A što se MAC-a tiče, imaš malen, ali interesantan izbor u Kozmu u Jurišićevoj! Naravno, pod uvjetom da si iz ZG-a ili ti je blizu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ruž kupila u TC Point (Vrbani), a u Areni lakove. Ova nijansa ruža je gotovo uvijek rasprodana bila, a ulovila sam ju kad se taman napunija štand, inače tko zna kad bi. :D
      Za taj se MAC navodno tvrdi da je fejk. Ja ga osobno nisam vidjela, ali ako budem u prilici bacit ću pogled sigurno. :)

      Izbriši
    2. Ja isto nešto nisam bila oduševljena jer su onako, pomalo nabacani, na 2 police... Ali po cijeni, sve je iznad 150 kn, ne bi smio biti?! A i ne znam kako bi to zakonski izveli da u dućanu prodaju lažnjake pod poznatom tvrtkom? Vidiš da sam i sama bila skeptična jer ništa nisam kupila ;)

      Izbriši
    3. Nema na čemu! ;)

      Vjeruj mi da ni sama ne znam kako su to izveli i da li je ta informacija o fejkovima 100% točna. Navodno je, al ja nisam bila u prilici vidit svojim očima. Imam MSF, rumenilo i ruž koji su original pa ću sigurno probat naći razlike ukoliko ih ima. MAC dućan bi se trebao otvoriti sljedeće godine u Zagrebu negdje u centru, tako da mi je teško povjerovat da su dućani koji za sad drže MAC u HR, zaista drže original. Ne znam, ja sam ti veliki skeptik oko svega. Ništa ne virujem dok se sama ne uvjerin. :D

      Izbriši
    4. Što se tiče cijena u SAD su 15$ ruževi, a u EU su 15 funti, pa tako virujem da će se i kod nas (ukoliko se otvori) cijena ruža sigurno bit oko 150 kn.

      Izbriši
  3. imam ga, i obožavam ga :D
    slažem se u potpunosti sa svime što si rekla :D i sama sam slične stvari navela u recenziji ovog ruža :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Drago mi je da dijelimo isto mišljenje. Great minds think alike :D

      Izbriši
  4. Odlilni su mi Wet n wild ruzevi! A ova nijansa mi je diiiivna! bas za mene :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Nijansa mi je baš lijepa, meni je žao što je bio rasprodan kad sam imala priliku kupiti nešto od njihova asortimana :/ Imam jedan njihov ruž i prezadovoljna sam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova nijansa se baš jako brzo rasproda. Drago mi je da si zadovoljna sa svojim primjerkom. :)

      Izbriši
  6. meni se ovo čini kao totalno tvoja boja :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Prekrasna nijansa, a WnW ruževima sam i više nego oduševljena :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasan je! Totalno tvoja nijansa. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. :) Drago mi je da ti se sviđa. Moj slijedeći će vjerojatno biti Cherry Bomb. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. ej, koju olovku preporučuješ za korištenje uz beauty uk plumalicious i uz ovaj wnw ruž? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej! :)
      Nemam niti jednu u ovoj nijansi, ali npr. koristim olovku u nijansi Peach od Look by Bipa koja se prilagodi boji kože, pa je dobra zamjena ukoliko nemam olovke iste nijanse kao i ruž. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~