Beauty Sweeties



Ove godine na Sajmu Dani ljepote su mi najviše dojmili - slatkiši. :) Riječ je o zdravim slatkišima koji u sebi sadrže prirodne sastojke. Moram priznati da su "zdravi slatkiši" svakako zanimljiv koncept, jer se do sad nisam susrela s nečim što je slatko, zdravo, a ujedno i jako ukusno - puna usta okusa.
Isprobala sam gumene bombone i praline od jogurta koje su me oduševile. 

Beauty Sweeties u svojoj ponudi imaju gumene bombone raznih okusa (acai/šumsko voće, nar/malina i mango/breskva). Gumeni bomboni sadrže 20% voćnog soka, 6% komadića voća, koenzim Q10, aloe veru i kolagen. Beauty Sweeties su prirodni slatkiši koji su rukom proizvedeni. U ponudi su i voćne zvjezdice koje sadrže 81% voća, te su zbog jedinstvene tehnike proizvodnje i visoke koncentracije voća prirodne arome gotovo u potpunosti sačuvane. Voćne zvjezdice ne sadrže gluten, laktozu, želatinu i pogodne su za vegetarijance. Dolaze s okusom dinje, brusnice i grejpa. 

Uz bombone, u ponudi su i jogurt krem praline i čokoladice s jogurtom koje su proizvedene od najfinije bijele čokolade i jogurt kreme s komadićima voća. Kao i bombone, čokoladice također sadrže koenzim Q10, kolagen i aloe veru. 
Niti jedan od Beauty Sweeties slatkiša ne sadrži umjetne boje, arome, sladila i konzervanse. 

Nažalost Beauty Sweeties se nisu mogli kupiti na Sajmu, jer bi se definitivno opskrbila s čokoladicama i pralinama, ali se mogu kupiti u ljekarnama gdje ću ih svakako potražiti. Gumene bombone sam primijetila u Mulleru. Cijena je oko 15-ak kn. 





Fotografije: AddToLove 

Beauty Sweeties možete potražiti na Facebooku

Jeste isprobali Beatuy Sweeties slatkiše? Što mislite o ovakvom konceptu "zdravih slatkiša"?
Maja xx

Broj komentara: 9:

  1. Zdravi slatkisi za mene je oksimoron :D. ali bi volila probati :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Nadam se da će ispuniti očekivanja ukoliko ih odlučiš isprobat. :)

      Izbriši
  3. ne zvuči loše, ali slabo ja nasjedam na zdrave slatkiše - jedini zdravi slatkiš je čista voćka :D
    čokolada je sasvim druga priča ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Domaće voće i povrće je #1. Ovo ostalo je diskutabilno, ali moran priznat da se okus ovih slatkiša uvelike razlikuje od drugih takve vrste koje sam imala priliku isprobat. E, sad do čega je točno, to je diskutabilno, al da su dobri - dobri su. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~