Clarins - Be Long Intense Black


Maskare su mi uz tuš dva najbitnija proizvoda kada je u pitanju šminkanje očiju. Dvije kombinacije koje su za mene univerzalne i koje najčešće nosim. Clarinsova posljednja maskara nosi naziv - Be Long, a da li je opravdala svoj naziv pročitajte u nastavku. 

Mascara and a gel liner are my two essential products in makeup and I usually don't leave my house without it. The latest mascara from Clarins is called - Be Long, and let's see does the name do it's justice ...


Sviđa mi se što je ambalaža maskare kvadratnog oblika, nije klasično okrugla koju ponekad moram loviti i po nekoliko puta namještati da stoji na mjestu. Ambalaža je mat zlatne boje što je također prednost, jer ne ostaju otisci od prstiju po njoj. Također mi je fora što na jednoj strani stoji malo udubljenje s malim slovom "C" za prst, kako ambalaža ne bi "bježala" prilikom otvaranja. 
Četkica je blago uvijena, gumena, ima guste i kratke čekinje koje dopiru i do najkraćih trepavica u uglovima oka. Boja maskara je doslijedna svom imenu - intenzivno crna. Prva 3, 4 korištenja maskara je bila malo vlažnija, kako je to inače slučaj s novim maskarama, ali se srećom brzo posušila što je uveliko olakšalo nanošenje. 

I like square shaped package of mascara, so I don't have to catch it every time I put it on the table. Package is a matte gold, very elegant. Love the small letter "C" on the top side. 
Brush is slightly bend on the right side, the brush is firm, with a combination of a short and longer bristles so it curls even the smallest lashes in corners of the eyes. Color appears intense deep black on lashes which I love.


Clarins Be Long maskara sadrži formulu za jačanje i produljivanje trepavica. Nakon 4 tjedna učestalog korištenja, trepavice bi trebale biti produljenje za oko 1 mm. Nažalost, osobno se nisam uvjerila u to jer maskaru koristim jednom do dva puta tjedno. Ono u što sam se definitivno uvjerila je, da četkica koja je za mene osobno (stvar navike) poprilično mala i uska zaista odlično obavlja svoj posao. Uvija, pruža volumen, razdvaja svaku trepavicu (u jednom sloju) i ne trusi se ni nakon cjelodnevnog nošenja. 

Clarins Be Long mascara has a new growth activating formula - Be Long Complex which will increase length of the lashes in 4 weeks for about 1 mm. Since I don't use mascara every day I really can't say is it true, but it sounds interesting that's for sure. :)
I always prefer bigger brushes when it comes to mascaras, but I have to admit Be Long does the job done pretty well for a small size brush. It lengths lashes, add a volume and separates every lash in just one coat. 


Maskara nije vodootporna i lako se skida s odstranjivačem makeupa. U početku dok je bila malo vlažnija, trebalo mi je nešto više vremena da ju skinem, ali kad se posušila skidanje ide puno brže i lakše. 
Na slici ispod sam nanijela jedan sloj maskare. 

Clarins - Be Long is not waterproof and it takes off very easily with a micellaire water or any other makeup remover. 
Below you can see how Be Long  looks like with just one coat added.  


Maskara sadrži količinu od 7 ml. Cijena je oko 220,00 kn u parfumerijama ili on line OVDJE.
Mascara has a 7 ml and costs around 18 pounds here.

*proizvod ustupljen na recenziranje/PR sample

Da li ste isprobale Clarins - Be Long maskaru? Koja je vaša najdraža maskara? 
Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. Hm?! A od sutra sniženje na neke Clarins proizvode u Douglasu ;)...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da. Bilo bi super da i ova maskara bude, kao i mono sjenila... ma i Eclat minute sjajilo. :D Volim dosta toga od Clarinsa, a svakako ću bacit pogled što će bit na sniženju, iako... znaš kako je to kod nas. :D

      Izbriši
  2. Ambalaža je prelepa. A sviđa mi se i kako izgleda na trepuškama :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za ambalažu. Drago mi je da ti se sviđa i kakva je na djelu! :)

      Izbriši
  3. Znam da svi hvale neku clarins maskaru, nisam zapamtila koja je, možda se radi i o ovoj. nisam nikad koristila ni jednu njihovu maskaru. meni najbolje pase valjda one million lashes zlatna. Od he bi tila probat neke lancome jer ih svi hvale, imala sam samo sljokicaste.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moguće da je ova, baš sam naletila na pozitivne recenzije. Super je maskara, s obzirom na veličinu. Al opet, to je stvar navike. Očito nije pravilo, velika i debela četkica duže i gušće trepavice. :D
      Lancome imam, još ju nisam isprobala, mislim da bi mogla uskoro. Čitala sam i ja da njih svi hvale.

      Izbriši
  4. ovo jako dobro izgleda :)
    i moram pohvaliti slike, jako lijepo izgledaju, vidi se da si se potrudila :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Savršeno mi se poklopilo da me tvoja recenzija podsjetila na nju baš danas kad je u Douglasu popust od 40%, uglavnom ja pazarila i odlično prošla za 119 kn :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa to je super, ipak je na sniženju! Drago mi je da si ju ubola po super cijeni, sad se samo još nadam da ćeš biti zadovoljna s njom kao i ja. ;)

      Izbriši
  6. Odgovori
    1. Virujen da ti ne stiže na red. Nije ni meni ova odmah. ;)
      Nadan se da ćeš biti zadovoljna s njom.

      Izbriši
  7. Odlično izgleda na tvojim trepavicama! Ja svoju još nisam isprobala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) I tvoja čeka red. :D
      Nadan se da ćeš bit zadovoljna s njom kad ju kreneš koristiti.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~