Nivea In-Shower mlijeko za tijelo & Nivea Powder Touch dezodorans


Iako je već neko vrijeme Nivein popularni "regenerator" za kožu u prodaji, nisam ga imala priliku isprobati dok nisam posljednju verziju istoimenog proizvoda dobila kao dio poklona na Avon Beauty Blog Dayu. Već na početku posta mogu potvrditi kako mi je žao što ga nisam već prije isprobala. Ne znam kako je kod vas, ali koliko god da volim nanositi kreme i losione za tijelo na kožu nemam uvijek vremena za to, a još manje čekati da se krema/losion upije u kožu.
Iako sam bila skeptična prema ovom proizvodu, moram priznati da sam nakon prvog (i svakog slijedećeg) korištenja ostala uistinu oduševljena. Nivea In-Shower mlijeko za tijelo se nanosi na mokru kožu nakon uobičajenog tuširanja (gelom za tuširanje), mlijeko nanosite na isti način kao i gel za tuširanje, potom isperete mlijeko s vodom i obrišete se ručnikom. Kao rezultat dobili ste glatku, hidratantnu i njegovanu kožu, bez ljepljivog osjećaja. Meni je osobno ovaj proizvod otkriće i baš sam oduševljena.
S obzirom da ljeti imam isušenu kožu zbog učestalog tuširanja, hidrataciju tijela svodim na minimum zbog ljepljivog osjećaja i sporog upijanja losiona/krema u kožu, s Niveinim In-Shower mlijekom već mogu zamisliti kako će čitav taj proces biti olakšan i proizvod idealan za korištenje u takvim situacijama. 


Svakako mislim obnoviti zalihu ovog proizvoda kojeg već sad obožavam. Moram napomenuti s obzirom da imam normalnu kožu, Niveino In-Shower mlijeko je namijenjeno za suhu kožu i kao prednost tomu navodim to što iako se svakodnevno tuširam, kada koristim Niveino In-Shower mlijeko nemam potrebu hidratizirati kožu s kremom/losionom nakon svakog tuširanja. Cijena In-Shower mlijeka je oko 30-ak kn za 250 ml. 


***
Od kad god je izašao na tržište, moj favorit među Niveinim dezodoransima je Pearl & Beauty kojeg sam potrošila nebrojeno puta. Posljednji Nivein dezodorans Powder Touch obogaćen je prirodnim mineralom - kaolin prahom. Miris je nenametljiv, puderasto - cvjetni i pomalo opor (citrusan). 


Powder Touch je lagan kad se nanese na kožu i brzo se suši ostavljajući kožu mekanom. Nisam primijetila da mi ostavlja bijele tragove na odjeći, što je definitivno prednost. Miris se zadržava dosta dugo na koži (preko 8 sati). Dezodorans nisam testirala 48 sati, koliko stoji u opisu da štiti od znojenja, pa nažalost ne mogu potvrditi da li je to točno. Ne sadrži alkohol, pa nema straha od peckanja nakon depilacije. Zadovoljna sam s ovim proizvodom jer je ispunio moja očekivanja za jedan dezodorans, ali zbog malo ljepšeg mirisa mislim da ću nastaviti kupovati Pearl & Beauty verziju.
Cijena dezodoransa je oko 25 kn za 150 ml proizvoda. 

*PR proizvod

Da li ste isprobali Niveine novitete? Dojmovi?
Maja xx

22 komentara:

  1. koristila sam ovaj egenerato prije, bila je neka akcija u dm-a lani. ovaj nisam još probala ali vjerujem da je super i da ce mi odgovarati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da će ti odgovarati. Morat ću isprobati sve verzije. :D

      Izbriši
  2. baš sam i sama natipkala recenziju powder touch dezića i meni je odličan :) klasični shower sam probala i on mi je dobar, a ovaj badem još nisam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ću pročitat. :) Nadan se da ćeš biti zadovoljna i s ovim od badema.

      Izbriši
  3. Dezić obožavam a losion za tuširanje još čeka na testiranje, no veselim se ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam ćese da ćeš biti zadovoljna s mlijekom. Ja sam oduševljena.

      Izbriši
  4. Nivein in-shower me spasio prošlo ljeto jer sam po ljeti lijena za mazanje. Ovu novu verziju sam uzela čim sam je ugledala
    ali je nisam još isprobala. Dezić power tauch s kaolin prahom sam imala u planu uzeti ali sam se predomislila i
    uzela isti u roll-on verziji ali i on čeka isprobavanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš biti zadovoljna sa oba proizvoda. Drago mi je znati da te spasio preko ljeta, jer ga baš zamišljam kao idealan proizvod za preko ljeta. :D

      Izbriši
  5. Ja sam probala onaj plavi ka klasicna nivea i neni je ocaj, masan, tesko se razmazuje i mozes otegnit papke u kadi jer se zadrzava na dnu. Miris je bia ok. Mozda je ovaj bolji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ti nisan niti jedan isprobala do ovoga. Jučer sam uzela bijeli, usporedbe radi. Postoji mogužnost sklizavanja, ali pod jačim mlazom tuša ode sve bez problema (barem s ovim što sam isprobala).

      Izbriši
  6. Meni je odličan in shower, a mom mužu još i više! Ovo je druga bočica koju koristimo... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš super! Ja san polako Antišu počela navlačit na ovaj jer je počea govorit da mu se suši koža, ali još nije popustija. :D

      Izbriši
  7. Morat cu probati dezic, inače mi je Nivein STRESS odličan :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovu verziju in showera nisam probala, ali plava i bijela me nisu oduševile. Balea ih je pokosila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, ja baš jučer uzela bijeli, jer ovog nije više bilo na policama. Nadan se da me neće razočarat.
      Da li Balea ima na ovakav sistem losione ili si mislila na klasične proizvode za mazanje?

      Izbriši
    2. Ima ovaj sistem. Meni su odlični!

      Izbriši
    3. To je super. Baš ću pogledat ponudu. Isprobala sam bijelu verziju Nivee i dobra mi je, iako mi je ova plava više hidratantnija na koži i ljepše miriše. Ali sve u svemu, za sad sam zadovoljna.

      Izbriši
  9. in shower još nisam probala, ali zato sam jutros premijerno upotrijebila dezić... i ostala ugodno iznenađena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago za dezić, al nadan se da će te In Shower još više oduševit. ;)

      Izbriši
  10. Regenerator još nisam koristila i sad se baš veselim isprobavanju, a ovaj dezić mi je odličan. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj nadan se da ćeš biti zadovoljna s regeneratorom, meni je preodličan. :)
      Dezić je isto dobar, :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~