Proljetno/ljetni mirisni prijedlozi iz osobne kolekcije


Zanima vas koje sam mirisne favorite iz osobne kolekcije izdvojila za nadolazeće proljeće i ljeto?Kliknite OVDJE kako bi ste pročitali članak do kraja.

Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Sve nabrojane parfeme volim osim Chanela 19, La vie est belle mi je već malo prejak za ovaj period a Flowerbomb mi je oduvijek prejak i ne bih ga nikad kupila ali mi fino miriši...Ja sam si za ovaj period nabavila Cheap and chic petal, Cheap and chic, Noa, L'eau per Kenzo,Narciso Rodriguez eau de toilette,Roccobarocco tre,neki od Zare Amber mislim,Bright crystal Versace, a moj ljubimac je Chanel chance uvijek i za sva godisnja doba ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj meni je Chanel 19 Poudre predivan. Puno bolji od običnih No19.
      La vie je sam po sebi dosta jak miris, ali je legere verzija, čak i edt (zadnja) verzija dosta lakši i nosiviji, iako su zadrži onu prepoznatiljvu jačinu, ipak je ona nešto slabija u odnosu na original.
      Flowerbomb je meni nekad davno bio prejak, ali mi sad baš odgovara. Ali ako ga se nanese previše, onda je zaista prejak. Još ljepše mi miriše Extreme verzija. Ali je ona i dosta intenzivnija.

      Sviđa mi se tvoj izbor <3 ali nažalost sve koji si navela osim Versace i Chanela na mojoj koži skroz promijene miris što mi je jako žao jer prekrasno mirišu na drugima pogotovo Noa i Narciso (edp i edt). Chanel Chance je za sva godišnja doba, dobro kažeš ali po mom mišljenju EDT koncentracija, EDP je poprilično jak i zagušujuća ali u svakom slučaju je miris zaista prekrasan. Nisam ga uvrstila u popis jer ja imam EDP verziju, a njemu ipak više jesen/zima odgovara.

      Izbriši
  2. Kad si mi ovako ekspresno odgovorila da ti jos napisem koji su moji neprežaljeni parfemi za ovaj period a vise ih nigdije nema.... YSL Baby doll, Chacharel Eau de eden, YSL Opium eau tender zeleni stari, volim cvijetičasto u proljeće:-))) koji su tvoji neprežaljeni ? Imaš li ih uopće ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D
      Mislim da se Baby doll još može negdi pronać. A, ove drugi su teški rariteti. Ja žalim za starom Veneziom i Stellom koja se prodaje po bolesno visokim cijenama na ono šta sam naletila. Imam je još malo i čuvam ju, to mi je definitivno najljepša ruža ikad u mirisu. Novi Roses od Chloe je tu negdje, ali mi je Stella daleko bolja.
      Volila bi i Fendi - Fantasiu imat ponovno i to samo sjećanja radi, a nedavno sam nabavila i Opium u edt koncentraciju, opet sjećanja radi. :D Trudim se nabaviti i ostale. :D I da, crvenu D&G (prvu) bi isto volila imat u kolekciji, pogađaš - sjećanje. :D

      Izbriši
  3. Podcrtavam u crno cijelu rečenicu koja se odnosi na parfem Cacharel eau d' eden... Kad pišem na brzinu, ja jedno a telefon po svome:-)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je full drago da ti sve više dobivaš priznanje za svoj trud i rad. Bravo! Parfemi... I meni su neki od predloženih malo previše šarf za nadolazeće razdoblje, ali ja i inače nosim vrlo "nježne" parfeme jer strše na mojoj koži, i progutaju nju, umjesto obratno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, draga moja baš si me raspekmezila s ovim komentarom. <3 hvala ti!
      I moram priznat da ti zavidim što je kod tebe takav slučaj s kožom, moja uglavnom brzo pojede sve, pogotovo laganije mirise.
      Svidija bi ti se Chance Tendre ili Lancome Miracle, možda Noa ili neka od Omnia one su lagane osim prve, obične smeđe, ona je nešto jača. :)

      Izbriši
  5. Svaka cast na clanku draga moja, zasluzeno!
    Mene si na prvu osvojila prijedlogom za Chanel Chance Eau Tendre :))) Divan mi je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Chanel Chancel eau Tendre je ja mislim proljetno/ljetni univerzalni miris. Nisam naišla na osobu koja ga ne voli. Stvarno je divan! :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~