Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Paint - 14 Manganese Purple


Rimmel je jedan od meni osobno najdražih drogerijskih brendova. Sve što sam do sad isprobala od ovog brenda me je uistinu oduševilo. Danas vam donosim svoje dojmove o Scandaleyes eyeshadow paint sjenilu u nijansi - 14 Manganese Purple, a da li me je oduševio ... pročitajte u nastavku. 
Rimmel Scandaleyes eyeshadow paint su dostupne u 5 nijansi, a dolaze u jednostavnom pakiranju sa spužvastim aplikatorom nalik na sjajilo. Sadrže količinu od 7 ml, dok je rok trajanja 24 mjeseca od otvaranja. Svoj primjerak sam kupila na OVDJE, po cijeni od 4.99 funte.


Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Paint su kremasta sjenila intenzivne pigmentacije koja se suše brzo nakon aplikacije. Prilikom nanošenja osjetiti će te efekat hlađenja, jer je sjenilo vlažno i iz početnog metalik završetka, pretvara se u gotovo mat nakon sušenja. Nakon što se sjenilo osuši, ne mrda s kapka i do 8 sati. Trajnost je uistinu odlična. 


Nanošenje s aplikatorom je jednostavno i brzo. Sjenilo se može nanijeti klasično preko cijelog kapka, na donji kapak ili kao malo deblji eyeliner, jer je i sam aplikator malo deblji. S obzirom da je sjenilo izuzetno pigmentirano, kad ga blendam na kapku gubi na pigmentaciji i ako želim postići intenzivniju nijansu na kapku moram sjenilo nanijeti u nekoliko slojeva, pa kad se sjenilo posuši počne "pucati" na pregibu kapka. U tom slučaju ne pomaže ni blendanje s nekim drugim mat sjenilom u sličnoj nijansi jer su sjenila različite teksture i nikako se ne stapaju i to naposljetku izgleda neuredno. 

Ne znam da li je isključivo do moje nijanse ili se sve nijanse tako ponašaju na kapcima, ali to mi se nažalost nikako nije svidjelo. Htjela sam ovu nijansu najviše zbog intenzivne ljubičaste boje, ali mi se cijela procedura oko nanošenja sjenila da bi dobila intenzivnu nijansu na kapcima nikako ne sviđa. Jedino mi preostaje da ga koristim kao bazu za neke tamnije nijanse sjenila.


Jeste isprobali Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Paint sjenila? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Hm?! Ni meni se ne sviđa ovaj dio s pucanjem...

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh ovo nikako nije moja boja :( a iskreno nisam ni znala da ovo ima :D moram videti paletu nijansi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nema toga još ni kod nas, ali na Asosu otkrijem svašta s vremena na vrijeme. :)

      Izbriši
  3. nisam još isprobala ova sjenila :)
    volim Rimmel, ali mislim da ovo sjenilo neću kupiti, jer inače nisam ljubitelj kremastih sjenila, isto mi se ne sviđa što pucaju :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da slažem se s tobom. Volim i ja Rimmel, ali nažalost ova sjenila me nisu oduševila. Šteta.

      Izbriši
  4. Šteta, moglo je biti dosta dobro :/ mogla si staviti i sliku na očima :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jao, jao, jao...
    Ja sam recenzirala Rich Russet, Golden Bronze i Slate Grey - bas sam u postu pisala kako me mami ova ljubicasta nijansa no pribojavala sam se da ce biti losa. Otprilike po zamjerkama koje sam imala za Slate Grey. Izgleda da sam ispravno pretpostavila za ljubicastu sto mi je velika steta jer mi se jako dopala kao nijansa :/
    Ali hvala ti na recenziji, napokon sam na cisto sa njom.

    OdgovoriIzbriši
  6. Da, sjećam se tvog posta. Izgleda da nije do svih nijansi ovakav problem, jako mi je žao što je i ova ljubičasta ovako ispala.
    Drago mi je da si sad načisto s ovom nijansom. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Boja je krasna pa je baš šteta da sjenilo puca. :/

    OdgovoriIzbriši
  8. šteta, boja je prekrasna, ali šta to vrijedi kad puca :/

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~