Silverex Exclusive krema za lice



Silverex Exclusive krema za lice je posljednji proizvod iz Silverex linije proizvoda koji je izašao na tržište. Krema za lice je nastavila niz nakon popularnog Silverex sapuna, potom Silverex tuša i spreja. 


Silverex Exclusive krema je prvenstvno namjenjena problematičnom tipu kože sklonom aknama, crvenilu, nadraženost, perutanju te potom i hidrataciji. No međutim jako je dobra i kao preventiva za prethodno navedene probleme, što znači da ju mogu koristiti i osobe koje nemaju navedenih problema s kožom lica jer krema sadrži srebro koje djeluje antibakterijski na koži. Bitno je napomenuti da srebro iz kreme ne prodire u kožu, već se zadržava na površini i na taj način smiruje i štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja.


Silverex Exclusive krema sadrži 98% prirodnih sastojaka koji ne iritiraju kožu. Uz prethodno navedeni sastojak - srebro, Silverex Exclusive krema sadrži ulje suncokreta, maslinovo ulje, karite maslac i ursolic acid. Primjetiti će te da krema prema nabrojanom sadrži ulja i maslac što bih vas možda moglo odbiti od kupnje (mene bih) jer bi ste pomislili kako će vam upravo takav proizvod začepiti pore i napraviti nered na licu. No međutim, krema nije komedogena i ne sadrži konzervanse, parabene, sintetičke mirise i bojila. Također, nije testirana na životinjama. 

Moja koža je inače mješovita, a zimi pomalo dehidrirana u području obraza i s ovom kremom nisam imala potrebu pojačavati hidrataciju kože tokom zime, hladnog vremena i grijanih prostora. 


Moj problem s kožom lica je što zna brzo reagirati na pojedine proizvode (puder/baza/krema za lice) u vidu bolnih akni i trudim se biti oprezna prilikom korištenja takvih proizvoda. Lice mi je trenutno pod kontrolom, a od kad sam prije gotovo 2 mjeseca počela koristiti Silverex Exclusive kremu opće stanje kože lica i vrata mi se vidno poboljšalo. Iako nisam imala akne svo vrijeme korištenja ove kreme, dokazi na licu su bili tu od prije u obliku sitnih crvenih mrljica. Nakon gotovo mjesec dana od početka korištenja Silverex Exclusive kreme počela sam primjećivati promjene na licu, crvenilo na mjestima gdje su akne nekad bile se u potpunosti povuklo i iz sivog i beživotnog tena koža lica je bivala sve zdravija, ujednačenija, nahranjenija i primjetno bolja. 


Silverex Exclusive krema je lagane teksture, nanosila sam ju na cijelo lice i vrat i trajala mi je gotovo 2 mjeseca. Ukoliko želite, prema potrebi se može koristiti samo na ciljana područja kože (crvenilo, perutanje, nadraženost ...) 
Miris kreme je lagan i nenametljiv, za mene osobno neuobičajen, ali nestaje nekoliko trenutaka nakon nanošenja na lice. Krema se jako brzo upija u kožu i primjetim da mi lagano suzi pore i kao takva jako je dobra baza za tekuće podloge. 

Krema dolazi zapakirana u tubu, količine 50 ml. Cijena je 136,00 kn + poštarina. Sve potrebne informacije možete pronaći na stranicama Silverexa.

*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali nešto iz Silverex linije proizvoda? Dojmovi?
Maja xx  

Broj komentara: 13:

  1. Volela bih da probam. Inače prvi put čujem za ovaj brend :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost ne znam ima li ovih proizvoda kod vas. Da, nisu razvikani kao brend u vidu reklama, ali polako se sve više zna za njih. :)

      Izbriši
  2. Meni sve iz ove linije zvuci predobro da bi bilo istinito, posebno sprej i tus. A za takav ucinak nije ni pretjerano skupo i cudi me kako svi ne znaju za to ;). Zato mi djeluje kao da ima 'ALI' : P. U svakom slucaju bih barem sapun za pocetak probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. :D Da, krema pogotovo nije skupa, ja sam mislila da je i skuplja. Slažem se za sapun, mislim da je ok s njim krenuti u upoznavanje brenda. :)

      Izbriši
  3. Ja koristim BioSilver u spreju za lice. Takode sadrzi tekuce srebro Poprskam ga svako jutro iza umivanja..tako da ne koristim tonic.Moj je za normalnu kozu alii znam da ima I za problematicnu.Jedino sta sam primjetila da koza bude mekana. Koristim ga kad vec imam.
    Ali ovu kremu bi rado volila probati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerojano bi kombinacija svih proizvoda donijela najbolje rezultate. Sapun + sprej + krema.
      Nadam se da ćeš imati priliku i isprobati kremu. :)

      Izbriši
  4. Moram priznati da prvi put čujem za ovo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima informacija po netu o Silverex proizvodima, iako nisu razvikani na sve strane. Ali sad i ti znaš za njih. :)

      Izbriši
  5. Prvi put čujem a zvuci jako dobro. Sastav kreme je odličan,na kraju sastava ima malo alergena koji meni ne smetaju. Ovu liniju ću itekako uzeti u obzir.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ima super sastav i zaista je krema dobra. Svakako pogledaj što nude. ;)

      Izbriši
  6. Djeluje interesantno, ali nije za moj tip kože pa ću je preskočiti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Steta sto je samo za Hrvatsku jer i bi nestoo ovako dobro dosloo suha koza akne flekice ma jojj.... :) lijepo darivanje sretnica je koja je osvojii

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~