Bourjois Rouge Edition Velvet Mat - #08 Grand Cru


Bourjois Velvet Mat ruževi su napravili pravi boom od kad su se pojavili na tržište, a prošli mjesec su i često bili rasprodani. Mat, pigmentiran i lagan ruž za usne definitivno je nešto što je i meni privuklo pozornost. Iako sam čitala da cure na raznim blogovima i forumima pišu da ovi ruževi ne mirišu baš najljepše to me naposljetku nije odbilo od kupnje. Naime, ovi ruževi uistinu ne mirišu baš lijepo ali samo kada se miriše direktno u ambalažu, osobno ne osjetim nikakav neugodan miris kada ruž nanesem na usne. 


#08 Grand Cru je divna, duboka, tamnija crvena nijansa koja pristaje svakom tonu kože. I čine zube bijelijima. :) Tekstura je neobična, srednje gusta i kao da je pjenasta. Kad se ruž fiksira na usnama iznimno je lagan, neosjetan i ostavlja zaista baršunasti (velvet) osjećaj na usnama. 
Ovakav osjećaj na usnama nisam doživjela s niti jednom proizvodom za usne do sad. 
Nanosi se s aplikatorom koji omogućuje preciznije nanošenje. Sviđa mi se što aplikator ne izvlači previše sadržaja pa nema straha da pretjerate s proizvodom prilikom nanošenja. Potrebno je nekoliko slojeva da bi prekrili kompletno usne i dobili jako pigmentiranu boju. 


Ruž je poprilično trajan, oko 3 do 4 sata bez konzumiranja jela i pića ali kroz to vrijeme ravnomjerno blijedi s usana, pa naposljetku više izgleda kao stain jer gubi na početnoj pigmentaciji iako i dalje ostavlja boju. S obzirom na visoku pigmentiranost ostavlja tragove na šalicama i priboru za jelo i u tom slučaju prvo nestaje sa sredine usana. Ne bih ga baš preporučila ako imat suhe usne jer ističe suhe dijelove na način da se uvlači u borice, pa je na tim mjestima boja ruža tamnija. Ukoliko je potrebno, svakako napravite piling usana prije nanošenja ovog proizvoda da izbjegnete spomenuti problem.
Bourjois Rouge Velvet Mat ne isušuje usne, dapače njeguje ih jer je obogaćen uljima koji sprečavaju isušivanje usana. 
Moram priznati da sam oduševljena s Grand Cru nijansom jer sam već neko vrijeme u potrazi za tamnijom crvenom nijansom, a ova se pokazala kao pun pogodak. 
Cijena Bourjois Rouge Velvet Mat ruževa je 89,90 kn u drogerijama, a sadrži 6,7 ml proizvoda. On line se može kupiti OVDJE.


S blicem

Bez blica (umjetno svjetlo)
Da li ste isprobali nove Bourjois tekuće ruževe? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 26:

  1. Izgleda super!!! Ja sam ih probala vise puta i odlicni se cine.

    OdgovoriIzbriši
  2. E pa ovaj kupujem, genijalno ti stoji:))

    OdgovoriIzbriši
  3. Isprobala, ali u nijansi Peach Club i odlična je! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepo ti stoji ;) ... ja sam ih isprobavala ali nekako sam ih preskočila, možda zato što nisam sklona toj teksturi ili što su sve nijanse više manje viđene ili u mojoj kolekciji :/ ... ugl, možda bi mi ipak trebao barem jedan :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Tekstura je skroz čudna, ali ugodna na usnama. I vjerujem ti da imaš sigurno sličnih, ako ne i istih pa je onda izbor puno teži. :)
      Hhahah možda uzmeš jedan čisto za probu. :D (uvijek izlike)

      Izbriši
  5. Testirala sam nijanse na ruci,ali nisam ni jednog kupila, ne znam zašto :/
    Tebi predivno pristaje ova nijansa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na ruci se ne čine dovoljno pigmentirani i to je mene bilo odbijalo, ali sam na kraju opet popustila.
      Hvala ti! :)

      Izbriši
  6. ni kupovala ni probala. boja je prekrasna i odlično ti pristaje

    OdgovoriIzbriši
  7. ja se premišljam dal mi treba ili ne...tebi odlično stoji ova nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem ti. :D Ako se odlučiš, onda svakako sačekaj neki popust ili kombiniraj kupone/popuste, manje će bolit ako te ne oduševi. :D Nisu najbolji ruževi na svijetu, ali su drugačije od ostalih koje sam probala. Osobno preferiram klasične ruževe naspram ovih s aplikatorom i teško da bih izdvojila punu cijenu za ovaj proizvod. Mene je boja uistinu oduševila, iako imam nekoliko crvenih nijansi, niti jedna nije slična ovoj.
      I hvala ti! <3

      Izbriši
  8. Prekrasno ti stoji! Cjelokupni look je odličan. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. mislila sam da mi ne trebaju i da ih neću kupiti :D
    ali zbog ovog posta, nijanse i tvojih swatcheva sigurno budem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Drago mi je da sam pomogla. Nadam se da ćeš biti jednako zadovoljna :)

      Izbriši
  10. Wow! Inače obožavam Bourjois ruževe, ali ova linija me nije pretjerano privlačila. Bacit ću oko svakako!

    OdgovoriIzbriši
  11. odlična boja, savršeno si je spojila s tušem <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Super ti stoji i sad sam u napasti da kupim.

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala ti! :)
    Nijansa je stvarno prekrasna. :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Meni je najludje sto ovi ruzevi svima smrduckaju samo sam ja cudakinja koja nista ne osjeti a pazi ovo - obicno sam jako osjetljiva na mirise o.O
    Ne znam u cemu je rijec, moj nos jednostavno ne detektuje nista. Mozda je i sreca ako vec tako neprijatno mirisu. Ali da su lijepi, postojani i mat a ne isusuju previse? Stvarno jedni od boljih drogerijskih ruzeva, po mom skromnom misljenju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha a, da miris nije toliko strašan. Ja sam ih dugo izbjegavala u početku zbog tog mirisa, ali me ova nijansa privukla čim sam ju ugledala. Osjeti se miris kada se miriše direktno u ambalažu, ali na usnama ništa.
      Ne bi rekla da isušuju, ugodni su na usnama ali je bitno da usne nisu ispucane jer ističe te dijelove i trajnost je dobra oko 3 do 4 sata, ali na nekima traje i duže ne znam do čega je. Ja sam zadovoljna. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~