Deborah Eye design quad sjenila - #12 Gold


Deborah Gold #12 paleta sadrži četiri sjenila koja se mogu kombinirati za večernji i/ili dnevni look. U paleti se nalaze tri sjenila koja sadrže sitne sjajne čestice, dok je crno sjenilo potpuno mat. Sjenila su mekana, lako se nanose i minimalno truse, dok je crno nešto tvrđe zbog drugačije teksture. Krajnje lijevo sjenilo služi kao bazno sjenilo ili kao highlighter, zlatno sjenilo je divno i često ga nosim za preko dana kao samog, crno sjenilo je malo tvrđe i kao takvo se nešto teže nanosi od ostalih, tamno plavo sjenilo je najviše pigmentirano od svih. 

Iako pigmentiranost ovih sjenila nije najintenzivnija (bez baze), moram priznati da sam ugodno iznenađena trajnošću ovih sjenila koja su izdržala oko 10-ak sati na kapcima (bez baze) kada su počela blijediti i lagano se skupljati u pregibu kapka. Na poleđini palete nalazi se slika s prijedlogom kako se sjenila mogu nanosit, naravno to nije obavezno, možete ih nanositi kako vama odgovara. :D

Ambalaža je čvrsta i kompaktna, ne klima se. Spužvasti aplikator koji se dobije u paleti nisam koristila jer inače nemam običaj koristiti te aplikatore. Aplikator je dvostrani i veličinom je dosta manji od uobičajenih spužvastih aplikatora koji dolaze s paletama sjenila.

Deborah Eye Design Quad palete sjenila se mogu kupiti u DM drogerijama po cijeni od oko 70 kn. 








*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali Deborah sjenila? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. Gledam ovu paletu već tjednima po blogovima i slinim. Isto toliko je tražim po dm-ovima i u Dubrovniku i Zagrebu, i nisam je našla i puno sam ljuta :D Predivna je paletica, nijanse su pogođene i odlično izbalansirane. Suptilne, a opet neuobičajene, a najviše mi se dopada duboka plava kojoj je ova zlaćana divna protuteža <3 Nije da mi treba, al baš sam je htjela imati u kolekciji. Očito ću morati pričekati još koji mjesec... :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je kombinacija boja, moram se složiti. Nadam se da ćeš ju uskoro imati u svom posjedu. :)

      Izbriši
  2. Imam ljubicastu paleticu i stvarno je dobra, jeste da je stavljam preko maybelline color tattoo u rozoj nijansi, ali mogu reci i da je samostalno poprilicno dobro pigmentovana i ne trusi se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da je bolje preko CT sjenila, iako nisam isprobala. Dobro si napomenula za trušenje, skroz sam to zaboravila nadopisati u postu iako sam imala na umu. Ispravila sam sad. :D Tnx! <3

      Izbriši
  3. Divna kombinacija! I ruž ti je mnogo dobar!

    OdgovoriIzbriši
  4. Svida mi se paletica i već neko vrijeme mjerkam njihova sjenila, pogotovo ove plave nijanse. Mislim da ću si ga kupiti, sviđa mi se to da nije prepigmentirano. Jednostavno volim te malopigmentirane stvari, ako malo pogriješiš ne desi se tragedija kao i sa onima iznimno pigmentiranim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To dobro kažeš, ne primjeti se ako se i pogriješi :D
      Meni je žao što sam propustila ovu zadnju limitiranu kolekciju, imali su divna neutralna sjenila i planula sam brzinom svjetlosti.

      Izbriši
  5. Kako me zbunila prva fotka, dok nisam skužila da je crno-bijela :D Vrlo vrlo zbunjujuće!! :p
    Uvijek sam ZA zlatna sjenila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha to ja tako malo napravin da mi se uklopi boju bloga :D
      Hehe zlatno rules!

      Izbriši
  6. sviđaju mi se njihove palete ali nisam isprobala, ne čini mi se neka pigmentacija ovog crnog.. ali njihova mono, ona zapečena su mi bila perfektna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, crno je najmanje pigmentirano. Zapečena sam probala samo rumenila i bila su mi odlična, ne sumnjan ni u sjenila. :)

      Izbriši
  7. Stvarno super što su tako postojana. Plava nijansa izgleda divno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ugodno me iznenadila trajnost. Slažem se za plavo sjenilo, zaista je divno! :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~