Givenchy Ombre Couture - 05 Taupe Velours


Givenchy Ombre Couture sjenila dostupna su u 9 nijansi koja se nalaze u stalnoj postavi, jedna od njih je i nijansa 5 - Taupe Velours. Radi se o sivo - smeđoj nijansi, mat glatkog završetka koju najčešće nosim za dnevni makeup, ali može poslužiti i kao baza za druga, tamnija sjenila kako bi im pojačala intenzitet. 

Zavoljela sam mono kremasta sjenila jer se brzo nanose i praktična su za korištenje. Isprobala sam do sada nekoliko brendova koji nude sjenila slična Ombre Couture, no potonje me je do sada najviše dojmilo brzinom i lakoćom nanošenja te bojom, pigmentacijom i trajnošću.  

S obzirom da se radi o neutralnoj i svijetloj nijansi, nisam očekivala iznimno veliku pigmentiranost u jednom nanosu. Do sad sam koristila Maybelline Color Tattoo sjenilo u nijansi Permanent Taupe koje je slične nijanse, ali je kod Maybelline sjenila tekstura više suha i teže se nanosi i blenda u odnosu na Ombre Couture sjenilo koje je kremasto, jako lagano i divno se blenda. 
Kada se nanese, na kapcima se više ponaša kao sjenilo u kamenu što uvelike olakšava blendanje. Brzo se fiksira i ne mrda satima. Na deklaraciji stoji da je sjenilo vodootporno i traje 16 sati, toliko dugo ga nisam testirala, ali sam primjetila nakon 12 sati od nanošenja da lagano gubi intenzitet boje i počinje se lagano skupljati u pregibu kapka. Sjenilo se lako uklanja s micelarnom otopinom. Može se nanositi prstima, ali preferiram koristiti plosnati sintetički kist koji mi se pokazao odličnim za nanošenje ovog sjenila. Givenchy Ombre Couture sjenilo sadrži 4 grama, a cijena je oko 180 kn u parfumerijama. 






Da li ste isprobali Givenchy Ombre Couture sjenila? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Divno djeluje! Nijansa je odlična, koristila bih je svakodnevno zasigurno. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za svaki dan je savršena. Nije preintenzivna, a naglasi oči. Ja sam prezadovoljna. :)

      Izbriši
  2. nijansa je baš lijepa, za svaki dan.
    pa nema veze što baš ne drži 16 sati kako obećava, i 12 sati je prilično dugo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slažem se! Ma 12 sati je super. Nisam koristila bazu, možda bi s njom trajalo 16 sati. :)

      Izbriši
  3. Prekrasna nijansa, ja baš volim takve! Imam Maybelline Color Tattoo (Permanent Taupe i crnu), uglavnom ih koristim kao bazu za druga sjenila, ali ovo bi mi možda čak izdržalo samostalno na kapcima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, odlična su i Maybelline sjenila, ali ovo me je i više nego ugodno iznenadilo i svakako bi izdržalo samostalno na (nemasnim) kapcima. :)

      Izbriši
  4. Nisam probala, ali voljela bih. Sviđa mi se nijansa. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjenilo je zaista odlično, osobno mi je draže od Chanel Illusion d'ombre.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~