Guerlain Super Aqua Serum - Light


Guerlainov Super Aqua Serum je već 25 godina jedan od najprodavanijih seruma na tržištu. Prošle godine je spomenuti serum izašao i u light verziji o kojoj ću vam danas pisati.
Pakiranje je dostojno jednog luksuznog brenda kao što je Guerlain i već na prvi pogled zaista oduzima dah. Dašak luksuza koji se krije u masivnoj ambalaži kraljevsko plave boje neće nikog ostaviti ravnodušnim, pa tako ni mene. Serum dolazi u količinama od 30 i 50 ml.

Većinu godine koristim serume ili fluide u kombinaciji s kremom za lice, a u proljeće i ljeto (ovisno o temperaturama) korištenje spomenutih proizvoda svedem isključivo ili na serum ili na kremu za lice. S obzirom da imam mješovitu kožu koja je zimi više suha na obrazima, a preko proljeća i ljeta mi je masnija T zona, serumi su se pokazali kao idealni u tom periodu. Super Aqua Serum je lagane i gotovo fluidne teksture, te kao takav mojoj koži pruža dovoljnu hidrataciju, stoga mi dodatna njega u vidu dnevne kreme nije potrebna. Kod ovog seruma me osvojilo to što se razlika primjeti nekoliko dana od početka korištenja, sitne linije i borice su popunjenije i lice izgleda vidno svježije (čak i ujutro nakon buđenja), zaglađenije i naizgled mlađe tijekom redovitog korištenja. 
Za cijelo lice i vrat su mi potrebna dva potiska pumpicom koja sam primjenjivala ujutro i navečer, a količina od 30 ml trajala mi je dva mjeseca. Serum se jako brzo upija u kožu, ostavljajući ju glatkom na dodir. Odličnim mi se pokazao i kao podloga za makeup. Miris seruma je cvjetni i malo intenzivniji nego što sam navikla, ali nije napadan i brzo nestane nakon nanošenja. 





Cijena za obje verzije Guerlain Super Aqua Seruma je 739,00 kn za 30 ml i 1.049,00 kn za 50 ml.

*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali nešto od Guerlain preparativne kozmetike? Dojmovi i preporuke su dobrodošli! :)
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Imala sam bezbroj testera i jako mi je prijao!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo isto mišljenje, jer je zaista odličan proizvod! :)

      Izbriši
  2. Volim serume i jako mi se sviđa ova recenzija, ali što je previše - previše je (mislim na cijenu). :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Predobro! Ja samo dekorativu Guerlainovu koristim, preparativu još nikako... Malo mi je skupo, ali sigurna sam da vridi svake lipe! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Guerlain je meni odličan u svakom pogledu, sve što sam probala mi je ludilo. Mirisi pogotovo. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~