Chanel Rouge Allure Velvet #46 La Malicieuse


La Malicieuse je jedan od devet novih nijansi ruževa koji je izašao kao dio Chanelove proljetne kolekcije, no nije limitiran. Količina ruža iznosi 3,5 grama, a cijena mu je oko 250 kn u parfumerijama.
Chanel Rouge Allure Velvet je hidratantan i pigmentiran ruž koji pruža ugodan osjećaj na usnama. Ovisno o jačini nanošenja, La Malicieuse na meni ponekad izgleda crvenkasto narančast, a ponekad je više narančast vjerovatno zbog mog podtona kože koji više vuče na žuti, dok bi curama hladnijeg podtona bio više crvenkast, recimo kao boja jagode. Nijansa je divna za proljeće/ljeto i lijepo osvježi lice. Sama tekstura ruža je kao kombinacija baršunastog i hidatantnog, nešto kao Bourjois Velvet Mat s balzamom, najkraće rečeno. :) Prilikom nanošenja se ne razlijeva iznad ruba usana, pa olovka nije potrebna. Ostavlja lagano sjajan završetak, no kratko nakon nanošenja postaje mat s tim da je i dalje iznimno hidratantan na usnama i gotovo neosjetan jer se stopi s usnama. Ne isušuje, ali ima laganu tendenciju isticati suhe dijelove na usnama. Trajnost mu je oko 4 sata na mojim usnama kada počne ravnomjerno blijediti. 
Pakiranje je minimalističko i very Chanel, crni "omotač" koji skriva zlatno pakiranje u kojem se nalazi ruž. Otvara se pritiskom na Chanel logo i izvlači prema van. Prekrasan dizajn kao i formula ruža. 





Lijevo: umjetno svjetlo            Desno: prirodno svjetlo


Da li ste isprobali Chanel Rouge Allure Velvet ruževe? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 6:

~ I N S T A G R A M ~