Hello Beauty spužvica za nanošenje makeupa


Hello Beauty spužvice za nanošenje makeupa su odnedavno dostupne u BIPA drogerijama, po cijeni od 19,90 kn. Dolaze u rozoj, žutoj i plavoj boji. Više o njima možete pročitati na OVOM linku. 
Do sada sam imala priliku isprobati spužvice kupljene preko eBaya, dok mi ona od Real Techniques još uvijek stoji zapakirana. 
U usporebi sa spužvicom s eBaya, Hello Beauty mi je favorit jer je napravljena od finijeg materijala i ugodnije mi je s njom nanositi tekuću podlogu i korektor. Ima šiljasti vrh koji je idealan za manja i uža područja na licu kao što je to oko očiju i nosa.  Iako je pogodna za nanošenje bronzera i sjenila, osobno ju nisam koristila u tu svrhu. Može se nanositi kao suha ili prethodno smočena u vodu i ocijeđena. Osobno preferiram drugu opciju jer mi je tako jednostavnije i mislim da mi kao suha ne bi pružila željeni efekat na licu. Kada se smoči u vodi nabubri dvostruko u odnosu na svoju normalnu (suhu) veličinu. Primijetila sam da mi upije manje pudera nego spužvica kupljena na eBayu, ali i dalje više nego što to kist za nanošenje tekuće podloge radi. 
Kada koristim spužvicu prilikom nanošenja tekuće podloge dobivam prirodan izgled lica i po potrebi mogu nadograđivati podlogu na licu do željenog izgleda.
Osobno me iznenadilo da mi nisu ostajale mrlje na spužvici nakon pranja. Iako na pakiranju piše da se peru jednom tjedno, ja ju perem nakon svakog korištenja jer mislim da je to zbog higijenskih razloga bolje. Perem ju na način da nanesem proizvod (baby šampon/kupku ili sapun za pranje intimnog područja) direktno na mrlju i koncentriram se na taj dio spužvice s prstima dok ne uklonim mrlju do kraja, ponavljam postupak ukoliko za tim ima potrebe i isperem sve s toplom vodom dok ne primjetim da se spužvica prestala pjeniti. Jako mi se svidjela Hello Beauty spužvica i mislim da ću u svoju kolekciju uvrstiti i preostale dvije boje. :)






*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali Hello Beauty spužvicu? Dojmovi?
Maja xx

4 komentara:

  1. Isto imam jozu :D i prezadovoljna sam, lice izgleda svjezije i prirodnije makar i sa dw. Jedina mana je sto upije puno pudera :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, super je. Upija dosta pudera, ali je oni s ebaya još gori po tom pitanju. :D

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Odlična mi je! Jučer sam kupila još jednu za rezervu, baš mi se sviđa. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~